najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 ja tam bym młodego Mela Gibsona nei odrzuciła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Z opisu to jestes wlasnie takie nudne flaki z olejem. Spontaniczne jesteś? Odważna? Samodzielna? Odpowiedzialna? 'poukładane w GLÓWCE' Twoje wypowiedzi fiku mikuuu świadczą o tym, ze jesteś jeszcze dziewczynka skarbie. Faceci nie szukają dzieci/faktów z olejem. Mówią, ze swój na swego trafia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukanie dziury w całym 1 Napisano Maj 26, 2012 fików Mików szukaja śmieszni studenci albo stare prawiki. No, ewentualnie znudzeni żonami i dziećmi żonkosie po 40-tce. I to tylko na weekendy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 ha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 jestem wesoła i optymistyaczna uparta, konsekwentna, wytrwała, odpowiedizalna nie jestem spontaniczna, nie jestem tez na tym etapie życia samodzielna, gdyż nie opuściłam domowego gniazdka, ale to nastapi prędzej czy pozniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 To po co komu dziewczyna, która nie jest spontaniczna? Ile masz lat w ogóle fiku mikuuu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 nie trzeba byc "wariatem" i miec nature ekstrawertyczną, by cieszyć się z życia i bawić wszystkim dookoła :) a decyzje życiowe lubię przemyśleć na spokojnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona ma 24-25 :D:D Napisano Maj 26, 2012 i jeszcze gniazda nie opuscila. A spontanicznosc uwidacznia sie w mlodosci z wiekiem czlowiek robi sie stateczny a nie glupoty mu w glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Fiku mikuuu le masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Jesteś w moim wieku a mam wrażenie, ze szukasz męża! Uspokuj sie dziewczyno. Wyluzuj. Szukając na sile faceta nigdy go nie znajdziesz. Samej ci źle? Czy dopiero bycie w związku da ci spełnienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Jesteś w moim wieku a mam wrażenie, ze szukasz męża! Uspokuj sie dziewczyno. Wyluzuj. Szukając na sile faceta nigdy go nie znajdziesz. Samej ci źle? Czy dopiero bycie w związku da ci spełnienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 tak, czuje się neispełniona na pewnej płaszczyźnie i potrzebuję do tego mężczyzny, ale odpowiedniego mężczyzny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 moze ty jestes samowystarczalna i nei potrzebujesz blizskosci drugiej osoby, mi tego brakuje trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Ludzie sa istotami stadnymi, więc każdy potrzebuje towarzystwa / drugiej połówki. Oczywiście, ze tak. Ale ja nie biegłam jak szalona za Facetami i nie robiłam z siebie durnia zakładając 100 tematów o tym, jacy to faceci są okropni a ja wspaniała :O Nie jest to normalne Znajdź sobie zajęcie, hobby, spotykają sie z koleżankami, bo faceta i tak nie znajdziesz jeśli będziesz Non stop marudzic. Mnie mój sam znalazł. A tez mi faceta brakowało ale nie szukałam na sile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 z całym szacunkiem ale strasznie pieprzysz, gdzi eja niby altamza facetami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 O czym ma świadczyć 150 tematów o okropnyvh chamach i kretynach? O tym, ze masz ich gdzieś? Nie sadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 a inne topiki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Dziewczyno i pod tym i pod fiku mikuuu narzekała na facetów. I to nie na jednymi, ani nie na 5u a i nie na 10u a na wielu wiecej topikach. To znaczy, ze masz na nich wyjebane, tak? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 topiki w srylu nei am prawdizwych mezczyzn to moze 10% wszystkich, reszta to topiki widizalm fajnego bruneta albo dyskusje luźne o wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o wszystkim? :D Napisano Maj 26, 2012 czyli widzialam bruneta, on na mnie nie zwraca uwagi, jestem naj, jestem naj, kobiety naj usychaja w samotnosci , no to jeszcze raz jestem naj. I tak w kolko kreca sie te same tematy aha i multum o tym ze faceci sa tacy i owaci. Jestes smieszna jak nie zmienisz swojego nastawienia to staniesz sie zgryzliwa samotna baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Zakładasz topiki 'widziałam fajnego bruneta' Nie, No w ogóle za Facetami nie latasz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sadsadsadsa Napisano Maj 26, 2012 http://nick.uwzr.org/ sprawdzie co mowi o was wasz nick :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 26 Napisano Maj 26, 2012 Moj sie zgadza co do joty: Charakterystyka osobowości dla "zuzanna Amelia" Aby wygenerować taką analizę dla siebie, wejdź tutaj Rzeczy które Ci sprzyjają kolorpomarańczowy owocpomarańcza kamieniekwarc cyfra3 liczba51 Rodzaje posiadanej inteligencji emocjonalna 26% psychoruchowa 11% logiczna 13% werbalna 23% wizualna 7% twórcza 20% Kilka faktów na Twój temat Zaliczasz się do niewielkiego grona ludzi, na których przyjaciele zawsze mogą liczyć kiedy są w potrzebie Jesteś osoba rzetelną i pracowitą, wolisz raczej sam pracować więcej niż wyzyskiwać innych. Nie boisz się ciężkiej pracy i podejmowania wyzwań, zrobisz wiele by osiągnąć sukces Jesteś towarzyski i łatwo nawiązujesz kontakty, ludzie lubią z tobą przebywać ze względu na twoje nieprzeciętne poczucie humoru Jesteś lojalny i koleżeński, nie cierpisz fałszu i dwulicowości Prawdopodobnie podobasz się wielu osobom z twojego otoczenia, ale są zbyt nieśmiałe żeby to okazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 Kilka faktów na Twój temat Jesteś towarzyski i łatwo nawiązujesz kontakty, ludzie lubią z tobą przebywać ze względu na twoje nieprzeciętne poczucie humoru Jesteś osobą niezależną i nie tolerujesz rozkazów, samodzielnie podejmujesz ważne decyzje W związku potrafisz zarówno dawać jak i brać co czyni cię wyjątkowym partnerem. Nie znosisz rutyny, jesteś urodzonym poszukiwaczem przygód Dobrze czujesz się w grupie, lubisz współpracować z innymi ludźmi Zawsze dotrzymujesz raz danego słowa, twoi przyjaciele i współpracownicy wiedza, ze można ci powierzyć odpowiedzialne zadania bzdury ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach