Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Dziś prawdziwych facetów już nie ma

Polecane posty

Z opisu to jestes wlasnie takie nudne flaki z olejem. Spontaniczne jesteś? Odważna? Samodzielna? Odpowiedzialna? 'poukładane w GLÓWCE' Twoje wypowiedzi fiku mikuuu świadczą o tym, ze jesteś jeszcze dziewczynka skarbie. Faceci nie szukają dzieci/faktów z olejem. Mówią, ze swój na swego trafia :-)

Gość ona ma 24-25 :D:D
i jeszcze gniazda nie opuscila. A spontanicznosc uwidacznia sie w mlodosci z wiekiem czlowiek robi sie stateczny a nie glupoty mu w glowie :classic_cool:

Jesteś w moim wieku a mam wrażenie, ze szukasz męża! Uspokuj sie dziewczyno. Wyluzuj. Szukając na sile faceta nigdy go nie znajdziesz. Samej ci źle? Czy dopiero bycie w związku da ci spełnienie?

Jesteś w moim wieku a mam wrażenie, ze szukasz męża! Uspokuj sie dziewczyno. Wyluzuj. Szukając na sile faceta nigdy go nie znajdziesz. Samej ci źle? Czy dopiero bycie w związku da ci spełnienie?

Ludzie sa istotami stadnymi, więc każdy potrzebuje towarzystwa / drugiej połówki. Oczywiście, ze tak. Ale ja nie biegłam jak szalona za Facetami i nie robiłam z siebie durnia zakładając 100 tematów o tym, jacy to faceci są okropni a ja wspaniała :O Nie jest to normalne :classic_cool: Znajdź sobie zajęcie, hobby, spotykają sie z koleżankami, bo faceta i tak nie znajdziesz jeśli będziesz Non stop marudzic. Mnie mój sam znalazł. A tez mi faceta brakowało ale nie szukałam na sile.

Dziewczyno i pod tym i pod fiku mikuuu narzekała na facetów. I to nie na jednymi, ani nie na 5u a i nie na 10u a na wielu wiecej topikach. To znaczy, ze masz na nich wyjebane, tak? :-)

Gość o wszystkim? :D
czyli widzialam bruneta, on na mnie nie zwraca uwagi, jestem naj, jestem naj, kobiety naj usychaja w samotnosci , no to jeszcze raz jestem naj. I tak w kolko kreca sie te same tematy aha i multum o tym ze faceci sa tacy i owaci. Jestes smieszna jak nie zmienisz swojego nastawienia to staniesz sie zgryzliwa samotna baba 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 26
Moj sie zgadza co do joty: Charakterystyka osobowości dla "zuzanna Amelia" Aby wygenerować taką analizę dla siebie, wejdź tutaj Rzeczy które Ci sprzyjają kolorpomarańczowy owocpomarańcza kamieniekwarc cyfra3 liczba51 Rodzaje posiadanej inteligencji emocjonalna 26% psychoruchowa 11% logiczna 13% werbalna 23% wizualna 7% twórcza 20% Kilka faktów na Twój temat Zaliczasz się do niewielkiego grona ludzi, na których przyjaciele zawsze mogą liczyć kiedy są w potrzebie Jesteś osoba rzetelną i pracowitą, wolisz raczej sam pracować więcej niż wyzyskiwać innych. Nie boisz się ciężkiej pracy i podejmowania wyzwań, zrobisz wiele by osiągnąć sukces Jesteś towarzyski i łatwo nawiązujesz kontakty, ludzie lubią z tobą przebywać ze względu na twoje nieprzeciętne poczucie humoru Jesteś lojalny i koleżeński, nie cierpisz fałszu i dwulicowości Prawdopodobnie podobasz się wielu osobom z twojego otoczenia, ale są zbyt nieśmiałe żeby to okazać

Kilka faktów na Twój temat Jesteś towarzyski i łatwo nawiązujesz kontakty, ludzie lubią z tobą przebywać ze względu na twoje nieprzeciętne poczucie humoru Jesteś osobą niezależną i nie tolerujesz rozkazów, samodzielnie podejmujesz ważne decyzje W związku potrafisz zarówno dawać jak i brać co czyni cię wyjątkowym partnerem. Nie znosisz rutyny, jesteś urodzonym poszukiwaczem przygód Dobrze czujesz się w grupie, lubisz współpracować z innymi ludźmi Zawsze dotrzymujesz raz danego słowa, twoi przyjaciele i współpracownicy wiedza, ze można ci powierzyć odpowiedzialne zadania bzdury ;)