Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to zwierzeta

Gdzie ukrywają się porządni faceci!? Istnieją w ogóle??

Polecane posty

Gość no ciekawe
aŁtorko, glowe daje, ze jakis bad boy cie wykorzystal I teraz zale wylewasz jacy to faceci ble. I pytanie: -jestes w stanie blogoslawionym I tatusia szukasz wsrod porzadnych ??

Gość faceci to zwierzeta
no ciekawe, widać że jesteś facetem, pewnie też biednym i brzydkim, na którego żadna nawet nie spojrzy więc łatwo ci mówić żeś taki porządny. Wiernym, lojalnym, szczerym i uczciwym facetem nie pogardzę jeśli kiedykolwiek spotkam takie cudo. Oczywiście pod warunkiem, że mi się spodoba i będzie co najmniej na takim samym poziomie materialnym i intelektualnym jak ja. Nie jestem hipokrytką, dla mnie wygląd to pierwsza rzecz na którą patrzę. Jeśli koleś mi się nie podoba to po prostu odpada.

Gość rowerzysta 23...
Słuchaj. Studia to tylko ratunek dla bezmózgów. Bo co ? Bo każdy idzie ? Dziś przyszłość jest tylko w prowadzeniu swojego interesu. A do tego to trzeba pomysłu, odwagi i charyzmy. Tego w naszych polskich szkołach nie uczą. Możesz sobie pracować jako jakiś analityk w dobrej firmie i zarabiać 5 tyś ale co to za praca mając szefa "polaka" nad łbem ? ... No dobra ... w sumie to nie o to chodzi ... Dla mnie nie ma znaczenia jak dziewczyna wygląda, jest brzydka czy ładna ... Kobieta ma wychować dziecko i pielęgnować związek aby nigdy nie zabrakło w nim czułości, wzajemnego pożądania i ciepła. Taka kobieta to skarb. No ale weź taką znajdź. Nawet jeśli ktoś podobny się trafi to i tak szybko szydło wychodzi z wora.

Gość 15263475898172
Ostatni porzadny niedlugo żeni się ze mną!

Gość faceci to zwierzeta
dr.NO, znam też różnych facetów starszych ode mnie nawet o ok. 10-15 lat i oni sa tacy sami choć muszę przyznać że juz zaprawieni w bojach, przez co łatwiej się maskują i trudniej przyłapać ich na kłamstwach. Sama nie chcę mieć jeszcze rodziny i nawet o tym nie myślę, teraz mam inne priorytety. no ciekawe, jak pisałam - kręciłam z kilkoma, miałam dwóch i KAŻDY okazywał się taki sam. Coś w tym jest, że wszyscy faceci są tacy sami ale mają różne twarze żeby ich można było odróżnić :o Obrażasz mnie tym dennym pytaniem :o

Gość no ciekawe
aŁtorko, powietrzem sie zatrulas, ze takie bzdury piszesz ? Ja nigdy nie bylem porzadny I nigdy nie mialem problemu z poderwaniem dziewczyny. A to co napisalem wyzej, to wynik obserwacji I rozmow z porzadnymi. Wiec mnie nie oceniaj bo mnie nie znasz.:/

Gość rowerzysta 23...
Mi pieniądze wody z mózgu nie robią. Z resztą ... dla mnie one są gówno warte. Ja sobie dam radę w życiu. Pracuję fizycznie w budowlance i zarabiam 2 tyś. To tyle co i nic ale ja nie będę wydawał kasy na remonty w domu , naprawy urządzeń domowych , naprawy samochodu itd ... Nawet nie wyobrażasz sobie ile zaoszczędzę na złotych rączkach. I powiem więcej : Mogę całe życie pracować za 2 tyś. I nawet tak chcę .. bo jak będę zarabiał więcej to zaraz babie sodówa walnie i się jej szaleć zachce. Będzie miała 50 lat i futerka z norek będzie chciała nosić. Każda z was mówi że jest wrażliwa, uczuciowa , delikatna, kochliwa a weźcie stańcie przed lustrem i spójrzcie na siebie. Sama tapeta na twarzy, idziecie do pracy a szykujecie się 2 godziny tak jakbyście na wybieg szły. Ciągłe poprawianie włosów, godziny w sklepach z odzieżą, stroicie się jak choinki na Święta Bożego Narodzenia. Jak można zauważyć w was wrażliwość i ciepło skoro gdy się spojrzy na was to wzrok sam zwiewa na cycki czy tyłek. A później udajecie głupie że nie wiecie dlaczego facet patrzy tylko w te 2 miejsca. Ciekawe na co wy byście patrzyły gdy faceci w rozpiętych koszulach chodzili i z ootwartymi rozporkami.

Gość dr.NO
do autorki nie zadałem Tobie żadnego pytania , więc obrazić Ciebie nawet nie miałem szansy, chyba mnie z kimś pomyliłaś, ja nie obrażam kobiet nawet złą myślą ale skoro uważasz, że wszyscy faceci zachowują się jak zwierzęta to trzymaj się tego, My jesteśmy tacy i takowi , odziedziliśmy to w genach , takie wredne mamy geny teraz jeszcze tego nie doceniasz ale być może zmądrzejesz za 20 lat tuż przed menopauzą i będziesz błagać na kolanach o każdego faceta, nawet kulawego :)

Gość faceci to zwierzeta
rowerzysta 23..., najwidoczniej jestem idiotką skoro chcę mieć trzy niepotrzebne literki przed nazwiskiem. człowiek bez wykształcenia niewiele dzisiaj znaczy, zwłaszcza gdy mu taki biznes nie wypali... Haha nie każda kobieta ma "ambicje" by siedzieć w pieluchach :/ chyba nieźle zdesperowany jesteś skoro wygląd nie ma dla ciebie znaczenia, ja nie wyobrażam sobie być blisko z kimś kto mnie nie pociąga fizycznie. a co, ty może taki uczciwy byłes wobec kobiet? na pewno uwierzę :o 15263475898172, radzę Ci go sprawdzić zanim będzie za późno... mogę napisać jak to zrobić jeśli chcesz bo niestety mam w tym spore doświadczenie. no ciekawe, to i dobrze że brałeś się za zdziry i nie mąciłeś w głowach porządnym dziewczynom. a mnie po prostu naszła smutna refleksja po lekturze wątków na forum, "dzięki" którym przypominam sobie co sama przeszłam w życiu

Gość no ciekawe
swoja droga musialo to polechtac twoje ego, skoro w taki sposob reagujesz. I juz samo to co piszesz to zaprzeczenia- iluzja- projekcja...)

Gość rowerzysta 23...
A gdybym nawet zarabiał więcej to i tak pozstałbym zwykłym skromnym człowiekiem. Moje życie to sport, spotkania przy grillu albo wycieczki do zoo czy kina. Nie potrzebuję wycieczek do ciepłych krajów albo zakupu jakiegoś Lexusa czy Porsche. Samochód służy do przemieszczania się z punktu A do punktu B a nie do szpanowania i chwalenia się. Jak można się chwalić czymś co się kupiło od kogoś a nie zrobiło samemu ? Gdybym sam obraz namalował to mógłbym się chwalić :D

Gość no ciekawe
autorko. ja nie bralem sie za zdziry I nigdy nie slyszalem, ze jestem biedny czy brzydki. Wiec daruj sobie stawianie tez wyimaginowanych. Zreszta co ja sie tlumacze, ja nie musze tobie niczego udowadniac. Ide z tego padolka...)

Gość rowerzysta 23...
Z czasem zrozumiesz że wykształcenie jest niczym. Liczy się tylko i wyłącznie DOŚWIADCZENIE !!! Praktyka, umiejętności, doświadczenie ... Pracodawca szuka pracownika który wypracuje mu zysk ! Ty masz zarobić na szefa a nie błyszczeć inteligencją, elokwencją itp ... Mądry szef nie skreśli gościa tylko dlatego że nie ma studiów, nie martw się. "nie każda kobieta ma ambicje by siedzieć w pieluchach" - ale to też tzreba robić ! Kto ma się tym zająć ? Chcesz aby twój facet to robił zamiast zarabiać na rodzinę i ogarniać dom ? Liczysz na to że teściowie wszystko zrobią za Ciebie ? Wygląd ma znaczenie ale drugorzędne. Popatrz na związki długoletnie albo chociażby poczytaj problemy żon które są 5 lat poi ślubie ( tematy na kafe ). Atrakcyjność fizyczna wygasa szybciej niż myslisz !!! Prawdziwe szczęście to szczęście duchowe. Ty musisz być emocjonalnie związana z partnerem a nie tylko chcicą na seks. Wielu facetów po 40-stce ma impotencję i co wtedy ??? Jasne że byłem uczciwy wobec kobiet ... nigdy nie zdradziłem żadnej i nigdy żadnej nie oszukałem. Moim sprzymierzeńcem było to że nie miałem czasu na dziewczyny :D

Gość miss chill out
dupa. wcale nie chcemy porzadnych. ja teraz spotkałam porządnego- nawet nie chciał seksu! a ja? pojechałam wczoraj do niego, przeleciałam go i już wcale nie mam ochoty sie z nim widzieć. chciałabym takiego twardego faceta z jajami! a nie porządnego i spokojnego! bo sama jestem twarda i zaradna, dobrze sobie radzę i, o dziwo, dobrze mi samej. ale jakbym spotkała takiego, który mi zaimponuje, to czemu nie. dziewczyny wcale nie chcą porządnych. no, chyba, ze same nie mają nic do zaoferowania i chcą tylko bachorów i kredytu na 30 lat. ot, cała filozofia

Gość Ewkaaaaa
oj pusta jesteś dziewczyno i zadaj sobie pytanie czy aby ty sama jestes porzadna. i zmień nick, bo tych porzadnych wrzucasz do jednego worka. no ciekawe. dobrze prawisz, chociaż nie do końca zgodze sie z toba. Ale to, że porzadni są nudni i nie dają emocji bez których kobieta umiera to prawda. Sprawdzone.

Gość joAsia19
porządnych jest całkiem sporo,tylko jacyś tacy nijacy,za bardzo poukładani.Mnie bynajmniej nie kręcą,zanudziłabym sie z takim.Najlepsi są niegrzeczni.;)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm899
joasia ty kurfiszonie. niegrzeczny da ci w morde i zdradzi cie jak zwykla szmate wiec czego ty chcesztak naprawde odzwierciedla kim jestes. ja chce porzadnego i spokojnego bo sama taka jestem i chcialabym byc z kims z kim zbudowalibysmy nasz wlasny spokojny nudny swiat w samym srodku tego beznadziejnego kotła wktorym kazdy gdzies ciagle pędzi ma chcice na robienie miliona rzeczy na raz itd. po kiego grzyba? ja chce sie rozwijac emocjonalnie i stworzyc dojrzaly glęboki zwiazek. a taki tylko z porzadnym.

Gość promethe
to tak jak ja, najchętniej bym zamieszkał gdzieś z daleka od zgiełku cywilizacyjnego biegu do niewiadomo dokąd ciągle te pieniądze i pieniądze

Gość KulatyMatuzalem
@faceci to zwierzeta, Pomysl o kazdym du* s ktorym sie spotykalas/spalas jak o "robocie"->odsiadce. Jesli jest malo i drobne, to jeszcze mozna znalesc zwykla prace, i'm wiecej i ciezej sie robi tym mniejsza na to szansa a wieksza zeby cos jeszcze do rachunku dolozyc. Nie rozumiem czego oczekujesz. Faceci ktorych szukasz juz pewnie calkiem doslownie je przed toba ukrywaja. Jesli jedynym twoim "angle" jest >>jestem podobno ładna, inteligentna i lubiana bo mam sporo znajomych. Pochodzę z normalnego środowiska, studiuję, obracam się raczej w klasie średniej<< to odpadasz w przedbiegach, bo dziewczyno, do facetow do ktorych startujesz jest wiecej chetnych niz miejsc, a ty nawet nie dobijasz do sredniej. Jesli naprawde myslisz o poprawie, to sugerowalbym ograniczyc plcie jadem i przyhamowac z rozwiazloscia zanim trzeba bedzie krecic licznik nawet przed kolezankami...

Gość KulatyMatuzalem
@rowerzysta 23 Pieniadze sa wazne, nie popelniaj bledu niedoceniania ich. Wielu ludzi przechodzi przez zycie zaledwie "utrzymujac sie na powierzchni". Pieniadze sa jak kolo ratunkowe w twoim reku a ich brak jak kamien u szyji. Niby caly czas to ty plyniesz, ale jednak jest roznica... Tak, wieeele kobiet pisze ze nie zwraca uwagi na pieniadze, czesc nie klamie. Za to praktycznie wszystkie zwracaja uwage na to, jak dobrym jestes plywakiem. A trzeba byc naprawde utalentowanym plywakiem zeby dobrze sobie radzic z kamieniem u szyji. Ps. Co do twojego planu. Zwyczajne zbieranie kasy to droga do nikad, trzeba ja madrze wydawac - bo inaczej tylko wyprzedajesz swoje zycie dzien po dniu za wzglednie niewielkie pieniadze.

Gość Ukryty Przekaz
przekaz z - zarabiaj pieniądze - daj mi je żebym to ja nimi rządziła

Gość uratował mnie
MEGA SZOK LUDZIE !!!! chciałam wam opowiedzieć coś co zmieniło moje życie; mimo że byłam dość wierząca i taka sobie średnio praktykująca odkryłam niedawno Jezusa zupełnie na nowo, to był przewrót który zmienił moje życie!!!!! jeśli wasza wiara jest żywa, autentyczna i nie chwilowa (WAŻNE) modlitwy zostaną wysłuchane i cuda wejdą do waszego życia z taką pewnością siebie jakby siedziały tam sobie wygodnie od zawsze. Bóg da Ci to czego nie da Ci nikt, nikt nigdy nie będzie kochał Cię tak bardzo jak on, nikt nie doda Ci tyle odwagi i siły, tyle radości i ciepła oraz zrozumienia. To nie jest ktoś odległy, on jest bardziej ludzki od ludzi a jego dobroć większa niż dobroć wszystkich ludzi którzy kiedykolwiek żyli na tej planecie razem wziętych. To się wydaje Ci teraz może pusta gadka, ale jest coś takiego jak wylanie Ducha Świętego (sprawdź też pod nazwą: chrzest w Duchu Świętym) i jest to mega przeżycie mistyczne i realne jednocześnie, używałam w życiu różnych rzeczy i uwierz mi- nic Ci nie da takiego powera, jest to odlot nie do opisania ludzkim językiem, wiem co mówię. Jeśli jesteś teraz daleko od Jezusa i masz wymówkę w stylu „ …no ale ja już zrobiłam tyle złych rzeczy i teraz to już w sumie tak głupio, nie ma sensu wracać…” to muszę cię rozczarować gdyż to gó**no a nie wymówka ja miałam podpisany własną krwią pakt z diabłem (we wczesnej młodości) a Bóg wybaczył mi to, przyjął z powrotem jak gdyby nigdy nic, tyle Ci powiem; spowiedź to potęga, weźcie to na serio, dzięki spowiedzi możecie dosłownie wykasować te wszystkie złe rzeczy w majestacie duchowego prawa które jest po drugiej stronie (po śmierci) brane ze 100% szacunkiem i uznaniem Wróć do Jezusa, on czeka

Gość gość
Jak sie leci na dupkow to trudno zauwazyc tych porzadnych! Jest pelno porzadnych mezczyzn ale zwyczajnie ich olewacie i nie chcecie tylko tak mowicie.

Gość gość
Na kafeterii.

Gość gość
Dzisiaj trudno o dobrego mężczyznę. Spotykałam się z kilkoma i niestety muszę przyznać ze nie potrafią szanować kobiet. Nie liczą się z uczuciami