Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie macie wykształcenie?

Jakie macie wykształcenie i zarobki???

Polecane posty

Gość jakie macie wykształcenie?

Technik ekonomista Technik prac biurowych Licencjat: ekonomista i kulturoznawstwa Magister: administracji i dziennikarstwa z komunikacją społeczną Podyplomowe: Marketing i zarządzanie oraz rachunkowość Pracuje w tesco na kasie, mam 1200 złotych na rękę i jestem masakrycznie wk**wiona.

lekarz, 1 rok specjalizacji, interna, z dyzurami 6700 na reke,

Gość i siedzi na cafe
6700 na pale :O wszystko mamie odajesz

Gość janekrys = hiszpanin
:D

moj kumpel jest na 2 roku specy w szpitalu wojskowym, za dyzur ma 1100, ja mam 300 wiec nie wiem czy to tak wiele

Gość 15263475898172
biolog molekularny, specjalizacja biologia medyczna. etat na uczelni medycznej 2300 na rękę.

Gość stttefek
jakieś technikum skończone, mgr zaszedł kurzem w szufladzie, a pracuję fizycznie za 4-8 tys/mc

Gość to słabo płacą u Was
PD POLSKI lekarz za dyzur ok 2 tys a 13stke z 1stopniem znomej mąz wziął 17tys

no wlasnie, a wyzywaja mnie tu od nygusow. kumpel ma 10 tys bez 2 stow na miesiac (liczac z dyzurami)

Gość w parku siedzi offerma
i tez mu placa 4 kola na reke

Gość 2 rok
2 rok studiów 3000 Zł na reke

Gość ponad 7 tysss
za 4 dyzury w mcu:O moja znajoma coz ,,było sie uczyc,,,,ja zarabiam nędznie

Gość Tomaszekk
Młoda laska lubiąca tańczyć chodząca do liceum, a po szkole trochę tańczy. Zarabia: 6000pln miesięcznie gdzie tak jest????? A no tu: www.poszukujetancerki.manifo.com

Gość jasneeeeeeeeeeeeeeeee
hehe tutaj sami boagcze siedzą

Gość bogacze pracuja
a siedza tu symulanci jak kuurwa cos od nich na dyzurze chciec to zajeci jak sukinsyn np siedzeniem na kafeterii i napierdalaniem o swoich zarobkach

mi z tego prawie nic nie zostaje, matce daje 3 tys , za reszte place leasing za samochod, obiady jem w miescie, jakies duperele, internet, telefon 400 zl i zostaje mi z 3-4 stowy, o na same prenumeraty medycyny praktycznej chirurgii itp idzie 3 tys rocznie

hehe, dzisiaj ani jutro dyzurow nie mam. To sie wydaje ze jest tak duzo, 6-7 kola fajnie brzmi, ale to wielkie gowno.

Gość pogadaj z tymi
co maja 1200 cwaniaczku

Gość ojojojojojojojo
to ja bym chciała takiego syna w przyszłości comi mi dawał 3 tys. czemu ty nie pójdziesz chłoipie na swoje... ja bym chciała zeby moje dzieci w przyszłości poszły na swoje, i sobie radziły w swoim mieszkaniu czy domu a nie miaeszkjąc z matką czy teściową...najwyżej co to ja mogę dzieciom pomóc na start i w razie problemów ale ie chciała bym aby mnie dzieci utrzymywały na starość. jak chcą zapracowac to na siebie i na swoje rodziny... nie po to pracuje by później żyć z dzieci pensji.

Gość panie docent nie sciemniaj pan
mam tych 3 kola na oczy nie widziala pozdr z Krakowa

Gość ojojojojojojojo
no ale pewnie lepiej dacmi matce kasę i żyć wolno ..wnioskuję ze już swoje lata masz...i jeszcze na mamusi garnuszku.. imi nie powiedz że ci mama nie gotuję...na pewno mamusia kupuję..do pracy z mamusinego jadełka ... mamusia pewnie sprząta ..pierze i takie tam..co z tego ze zarabiasz jak jesteś niezaradny i nie masz rodziny czy kobiety..

Gość ojojojojojojojo
i nie ściemniaj mi ze 6-7 tys ci na zycie nie starcza ze to gówno...- chyba że źle dysponujesz kasą i trzaskasz na lewo i prawo.. ja technik ekonomista z kursami specjalizacyjnymi 1700 mąż stolarz mistrz - 2400-2600 czyli razem mamy ok 4300 mamy 2 dzieci i nie narzekam że nam brakuję...oszczędzamy i starcza na jakiś wyjazd...

Mamusia nie gotuje bo ma 2 lewe rece do roboty. Jem w miescie a we Wroclawiu jest drogo, w takiej glupiej kuchni polskiej za obiad zostawiasz 30-40 zl a jest tam kawalek miesa kartofle i troche salatki. No i co ze nie mam kobiety?

Gość góraleczkaaa
wyższe, 3,7 tys. a rękę