Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł32

Mały biust mojej dziewczyny zaczął mi przeszkadzać :(

Polecane posty

Gość 27051012
Chłopie, przecież to tylko piersi. Dwa worki pełne żył i tłuszczu. Skoro ją 'kochasz' przestań patrzeć na jej biust i zacznij patrzeć na CZŁOWIEKA, którym dla Ciebie jest. Albo zostaw dziewczynę w spokoju, bo marnujesz jej życie, to nie jest miłość. Tylko w momencie rozstania miej jaja i podaj jej prawdziwy powód ok?

Gość Paweł32
Pisałem już wcześniej, że silikon nie wchodzi w grę, chociaż sama o tym wspominała. Najgorsze jest to, ze nie jestem jakimś strasznie aktywnym seksualnie facetem i kochamy się średnio raz w tygodniu a jednak ciągle marzę o partnerce z dużym biustem.

Gość jgkiuiouyo
na Pana , który napisał post najezdzaja i daja negatywne komentarze idealistki i kobiety prawda jest taka ze zadwen czlowiek nie zaakceptuje pewnych wad, tu nei chodzi o to czy pawel lubi male czy duze biusty tylko o to ze jego partnwerka ma wade ktora on nie zaakceptuje i potem dochodzi do frustracji... kazdy z nas pewne wady akceptuja a sa takie ktore nigdy bysmy nie zaakcpetowali i tyle.. ja ciebie Pawle rozumiem

Gość Paweł32
jgkiuiouyo, ja bym naprawdę bardzo chciał ten mały biust zaakceptować i nie myśleć o innych bo to jest najgorsze i bardzo nieuczciwe, bo wiem, że druga strona akceptuje mnie w pełni. Bardzo bym chciał aby z mojej strony było tak samo.

Gość jestem dziewczyną z dużym
ładnym biustem lubie nosić wydekoltowane sukienki bluzki :) szczególnie na imprezach śmieszy mnie jak faceci patrzą mi w dekolt tesknym okiem bo ich partnerka widać ze tam nic prawie nie ma choć ma często załozony biustonosz taki powiększający cycki :D mój facet lubi seks hiszpański ja tez dlatego nie dziwie sie autorowi ze zaczał mu przeszkadzać mały biust jego dziewczyny :) pewnie z braku laku zaczął z nią krecić a potem przyzwyczajenie i wyrzuty sumienia zeby zerwać

Gość nie wierzę, że istnieją tacy
debile jak autor. Ma cudowną jak sam napisał dziewczynę, ale może ją zostawi bo ma małe cycki.......... brak słów po prostu. Jak będziesz zrywał to powiedz jej prawdę.

Gość jgkiuiouyo
nie wierze ze istnieja tacy... debilka to jestes ty skoro uwazasz ze wszystko dala bys rade zaakceptowac- naiwna jestes albo bardzo mloda i malo o zyciu wiesz

no właśnie i tu się mylisz, bo swoje lata mam i niejedno przeżyłam. Uroda i piękno jest ulotne, a to co jest w środku zostaje. Nie można rezygnować z super związku bo dziewczyna na małe cycki, to jakaś paranoja. Szkoda, że ona z nim nie będzie chciała zrywać, bo woli dłuższe

Gość Paweł32
nie wierzę, że istnieją tacy, ostre słowa z Twojej strony, ale nie mogę się z nimi zgodzić. Nie uważam siebie za debila, jedynie ubolewam, że moje dawne upodobania powróciły. Jeżeli naprawdę już nie będę mógł z tym żyć to na pewno nie powiem prawdziwego powodu. Zawsze mówię prawdę, ale w tym wypadku mógłbym zrujnować dziewczynie psychikę a na pewno są tacy, którzy są gotowi pokochać jej mały biust.

Poznaj ją ze mną. Ja lubię duże biusty, ale nie zamieniłbym ślicznej wartościowej dziewczyny z małym biustem, na jakąś cycatą lalę. Zostaw ją, bo nie jesteś jej wart.

Gość SDFCSDC
a jaki ma rozmiar?

to nie są ostre słowa tylko prawdziwe. 4 lata dobrego związku ma się zakończyć, bo panna ma małe cycki??? aż się wierzyć nie chce. Poza tym widać jak jesteś ''honorowy'' skoro nie miałbyś nawet odwagi powiedzieć jej prawdy, dlaczego ją zostawiasz. A nie wydaje ci się, że ona zasługuje na prawdę?? chyba zasłużyła sobie? nie dość że debil to tchórz

Gość jgkiuiouyo
zasluguje na prawde, czy wy niepowazni jestescie, wlasnie honorowy i inteligentny czlowiek jej nie powie prawdy bo wie jak to dziala na kobieca psychike bedzie miala komleksy przez dlugi czas

Gość hflsghsdfgsld
Pawełku, życzę ci, żebyś znalazł cyculę swoich marzeń i, żeby ci było z nią jak w niebie. A kiedy już ci będzie jak w niebie, życzę ci, żeby cycula cię zostawiła, bo dla niej będziesz ideałem, ale...z za małym kutasem. Wtedy zobaczysz cały ogrom swojego infantylizmu i prymitywizmu. Dorosły facet, a zachowuje się jak bachor - cały świat wokół już się nie liczy, bo on musi pociućkać duzie cycunie...

Gość Paweł32
SDFCSDC, nie znam się na rozmiarach, ale chyba raczej A. nie wierzę, że istnieją tacy - myślisz, że powiedzenie prawdy byłoby dobrym rozwiązaniem ? Moim zdaniem jedynym tego plusem byłoby to, ze może by krócej dochodziła do siebie gdyby się dowiedziała jak prostacki powód zadecydował i mniej by za kimś takim jak ja tęskniła.

post wyżej, trafiłeś/łaś w samo sedno. Gratuluję! :)

Gość jgkiuiouyo
zazdrosne deski przestancie leczyc kompleksy najezdzajac na Pawla, taka jest prawda ze facet kazdy jest cale zycie troche jak male dziecko i lubi ssac duze piersi jak niemowle, a mezczyzni wielboacy male biusty maaj zapendy gejowskie co jest udowodnione naukowo

Gość SDFCSDC
tzn wystają jej brodawki? bo A to troche więcej niż zero. zazwyczaj jak kobieta tyje to tak samo piersi takze może to?

Gość Paweł32
Możecie się na mnie wyżywać, nie przeszkadza mi to, gdyż zdaję sobie z tego sprawę, że to prymitywne. Jednak napisałem tutaj z nadzieją, że ktoś miał podobny problem i jakoś sobie z nim poradził. Wygląda na to, że nie.

Gość hflsghsdfgsld
"facet kazdy jest cale zycie troche jak male dziecko i lubi ssac duze piersi jak niemowle" No weź, kurwa, nie odbieraj mi ostatniej maleńkiej iskierki szacunku do mężczyzn, jaka mi jeszcze została:(

do jgkiuiouyo człowieku ile ty masz lat i skąd się urwałeś? życie ze sobą w związku, tak dzień na codzień nie opiera się na ssaniu cycków, rany boskie

Gość jgkiuiouyo
oczywiscie ze sie nie opiera, to bylo troche odbiegniecie od tematu a jesli chodzi o temat to chyba mi nie powiecie ze wy zawsze wszystko akceptujecie bezgranicznie

Gość SDFCSDC
silikony wszczepione pod miesniami i o dwa (góra) rozmiary wieksze wygladaja bardzo naturalnie. Muszą być tak dobrane żeby pasowalu do budowy, sylwetki... połowa aktorek z 'fajnym, naturalnym' biustem ma silikony...

Gość SDFCSDC
przecież nikt nie każe wszczepiac silikonów z miseczką F do kobietki z naturalnym A.

Gość hflsghsdfgsld
No wiesz...Ja nie akceptuję alkoholizmu, przemocy, znęcania psychicznego...takich rzeczy. Chyba się zgodzisz, że jest pewna różnica. Mi wygląda na to, że autor szuka dziury w całym - pewnie nigdy nie myślał o dziewczynie poważnie, teraz go znudziła i szuka powodów, żeby pójść na bok.

nie można zostawiać kogoś bo kilku latach UDANEGO związku z powodu małych cycków a jeszcze być skończonym tchórzem i nie mieć odwagi powiedzieć prawdy, tylko rozstać się w kłamstwie.

Gość Paweł32
Znowu jakiś idiota podszywa się pod mój nick zamieszczając link do biuściatej kobietki.