Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zdradzona żona

dostałam na maila film na którym mój mąż uprawia seks ze swoją byłą.

Polecane posty

Witajcie. Jestem w 7 miesiącu ciąży. Wczoraj wieczorem dostałam maila na którym widać jak mój mąż uprawia seks ze swoją byłą dziewczyną z którą rozstał się 5 lat temu,czyli ponad rok przed naszym ślubem. Na filmie nie ma daty. Oni pracują razem,ona była jakiś czas w filii w innym mieście ale ze 2 tygodnie temu wróciła. Film podpisała,że to my w czwartek. W czwartek Filip wrócił godzinę później z pracy,bo mieli jakieś spotkanie... Ale może ona wiedząc o tym specjalnie? Rok temu mieliśmy mały kryzys-byłam zazdrosna o jego znajomą-jak się okazało bezpodstawnie,bo w jej typie byłam bardziej ja niż on, teraz jest dobrze i nie chcę nic psuć kolejnymi chorymi zarzutami. Boję się z nim o tym porozmawiać,bo znów będzie,że go podejrzewam. Jak myślicie powinnam jednak spytać czy poczekać?

Ale na co chcesz czekac?? dziewczyno... idz do meza i powiedz mu ze dostalas niemily prezent i nie wiesz co z tym zrobic.

Gość ...............M
Może być tak, że filmik jest stary jak jeszcze byli parą a ona wykorzystuje go do rozerwania waszych więzi albo po prostu jest "świerzy" Nie czekaj. To jak z nim porozmawiasz nie będzie urojeniami, masz czarno na białym! Nie są to tylko Twoje jakieś fanaberie, pokarz mu i zobacz jego reakcje. Powodzenia mam nadzieję, że to tylko głupi żart ze starym nagraniem!

Tak jak pisałam mieliśmy rok temu kryzys przez moje sceny zazdrości. Mąż mi wtedy powiedział,że dla niego zaufanie to podstawa i on nie może być z kimś komu nie ufa ani kto jemu nie ufa. Boję się,że tym razem małżeństwo nam się rozsypie,a na filmie nie ma daty,więc może być stary.

Gość jugo
nawet jeśli to jest głupi żart to powiedz mu o tym! jeśli jest niewinny to niech coś zrobi z tą durną babą. powiedz, że jesteś w ciąży, nie chcesz się denerwować i nie życzysz sobie takich akcji - niech coś z tym zrobi!!!

Gość rodeo:D
zobacz czy na filmie nie różnic w wyglądzie twojego męża. może ma inną fryzurę, jest tęższy,szczuplejszy. człowiek przez kilka lat jednak sie trochę zmienia

Gość pokaż mu film i tyle
jesli cię zdradza to poznasz po nim a jeśli to jakis stary film to zrobi porządek z babą. A nawet jesli Cię zdradza to i tak pewnie puści ją kantem za taki numer

Gość przez 5 lat człowiek sie zmien
ia fizycznie- nie rozpoznasz czy to z teraz?czy sprzed 5ciu lat?

Gdyby to było nagranie w dobrym świetle to by nie było problemu bo mąż mial kiedyś sporo ciemniejsze włosy,teraz mu się same rozjaśniły o kilka odcieni,ale to nagranie jest w półmroku-wygląda jak w jakiejś piwnicy. Poza tym ma kiepską jakość.

po prostu mu pokaż. Dostałaś takiego maila i spytaj o co chodzi? Niech Ci wyjaśni?

a jesteś pewna w takim razie że to twój mąż? A długość włosów?

Gość Number of the Beast.
A ja mysle,ze ten temat to prowokacja. Ktora normalna kobieta w ciazy,po obejrzeniu takiego filmu,by sie zastanawiala,czy powiedziec mezowi,czy nie. Od razu pokazac e-mail i spytac meza czy jego byla moglaby Ci nie wysylac takich filmikow. Mysle,ze to wystarczajacy dowod,aby maz zrozumial,ze ktos proboje namieszac w malzenstwie.

Pomijając to że go mogę poznac po sylwetce,to jest jeszcze tatuaż-mąż ma duży tatuaż na plecach. Ja mu nie chcę pokazywać tego filmu. Powtórzę po raz trzeci,że przez moje podejrzenia prawie rozwaliłam nasze małżeństwo. Przecież on uzna,że mu nie ufam. Jakbym ufała to powinnam skasować maila i zapomnieć o sprawie.

A nie żadnych części garderoby, np koszulka lub biżuterii? Dlaczego miałabyś mu tego nie pokazać? Jakaś zdzira wysyła Ci coś takiego, a Ty masz milczeć?! Nawet jeśli to byłby stary film, to mąż powinien rozprawić się z byłą za taki numer i pokazać gdzie jej miejsce. Musiałaś się okropnie poczuć widząc coś takiego. Nie rozczulaj się nad facetem, to Ciebie ktoś źle potraktował.

jakie podejrzenia. Tu nie ma podejrzen. Dostałaś filmik i tyle.

Gość erfnvnvvnvnvn
jakie skasować? ale ty mu nie rób żadnych wyrzutów...tylko pokaż ten email i powiedz że dostałaś taką wiadomość. wtedy zobaczysz jego reakcje.

Gość niektorzy chyba mylą tu pojeci
hej, ale po pierwsze należałoby sie zastanowić dlaczego ten film dostałas akurat teraz, dlaczego nie parę lat wczesniej skoro jest taki staryy. Nawet jak ten film jest stary to co się takiego ostatnio wydarzyło ze ta laska go dopiero teraz wysłała? albo to nowy film albo stary ale cos ostatnio zaszło ze w ten sposób chce ci to zakomunikowac.

Gość jugo
ty jesteś chyba nienormalna... żadna normalna kobieta nie wypisywała by takich głupot :O pokaż mu tego maila i zapytaj co masz o tym myśleć. jak facet będzie mieć jakieś pretensje to - wybacz - ale raczej nie ma do ciebie za grosz szacunku :O każdy normalny facet szanujący swoją żonę (jeśli by był niewinny oczywiście) odpowiednio by sobie porozmawiał z taką żartobliwą panienką :O

paranoja... dziewczyno to ty dostajesz jakies sprosne filmy gdzie w roli glownej jest ojciec wszego dziecka i ty sie jeszcze nie masz odwai pokazac maila??? puknij sie w leb!

Jakie podejrzenia! Przecież ty masz to nagrane czarno na białym. A nawet jeśli to stary film ( dawno ma ten tatuaż) to i tak powinien to wiedzieć. sprawa się wyjaśni,on będzie wiedział że ktoś chce wam zaszkodzić a ty będziesz spokojna. Po prostu pokaż mu ten film.

Gość mamućka
a skąd ta osoba ma Twojego maila.....?

Ja wiem,że ona chciała mi tym dokopać,tym bardziej,że wie o tej akcji sprzed roku-wszyscy jego znajomi wiedzieli bo parę razy zrobiłam mu publicznie sceny,nawet w pracy :( ale odbiło mi wtedy. Straciliśmy dziecko i czułam się kompletnie bezwartościowa jako kobieta, złapałam deprechę. A jeśli to nagranie jest stare to tak samo jest skierowane przeciwko mnie jak i przeciw Filipowi. Number of the beast-nawet nie wiesz ile bym teraz dała za to żeby to się nie wydarzyło. Patrzę teraz na niego jak śpi,myślę o tym jak każdego dnia okazuje mi miłość,jak o mnie dba i myślę czy potrafi być takim dwulicowym draniem,czy gra? Nie daje mi to od wczoraj spokoju.

ex d bill- zapisałam,a jak sprawdzic datę modyfikacji?

Gość udała sie
prowokacja

Ma mojego maila pewnie ze skrzynki firmowej-bo mąż często wysyła sobie rzeczy z pracy do domu lub z domu do pracy na mojego maila,bo w domu nie wejdzie na służbową pocztę.

Wiecie jak sprawdzic tą datę?

kliknij na plik prawym przyciskiem myszki i wejdź we właściwości - tam poszukaj, może nawet data utowrzenia będzie