Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjaaaaaaa.

kto z was pracuje na produkcji?

Polecane posty

Gość jjjjjjjjaaaaaaa.

kto z was tak pracuje? na 3 zmiany,czyli na ranna,popoludnie i nocki.Bo mam pytanie.

Gość jjjjjjjjaaaaaaa.
powiedz mi czy to ciezka praca? jak wygladaja przewaznie zmiany??

Zależy przy czym. Ja pracowałam przy kosmetykach, czasem było lepiej czasem gorzej. Trzeba wziąć pod uwagę, że Ty jesteś pracownikiem tymczasowym a są tez pracownicy stali, którzy bardzo wykorzystują osoby z tymczasówki, nie mozna się dać. Dwa dni rano, tj u mnie na 6. Dwa dni na 14. i dwa dni na 22 potem dwa dni wolnego. U Ciebie godziny będą pewnie inne

Ja tak pracowałam , bo mam taki zawód. Tak może być ciężko głównie pierwszy tydzień nocek, jeżeli nigdy nie pracowałaś na takiej zmianie. Praca na produkcji , ale przy czym? Jaki to zakład ceramiczny,cukierniczy czy inny?

Gość PSX XBOX ATARI PC
p2p und warez to też produkcja! TYLE, że na czarno! KLER I KOMINIARZ TO MEN YN BLAK TAKŻE!

Gość jjjjjjjjaaaaaaa.
planuje zmienic prace,a jest kilka ogloszen na produkcje.Na pewno zarabialabym wiecej,ale nigdy nie pracowalam na produkcji,dlatego pytam.A rozne opinie juz slyszalam.W sumie nie boje sie takiej pracy,ale roznie to bywa. Poradcie,czy warto zaryzykowac? teraz zarabiam 1400 na caly etat w "ciucholandzie". ale atmosfera jest nie bardzo fajna.Sa luzy ale czasem robimy pod duza presja.niby mam ta umowe o prace,po 8 godzin dziennie,czasem 10 ,niedziela i jeden dzien w tyg wolne itp ale L4 to wylatuje z roboty...i inne przekrety. Niewiem czy zaryzykowac ze zmiana pracy...

Gość jjjjjjjjaaaaaaa.
a.. i jedna nocka w miesiacu tu jest.

Lepiej pracować na zmiany. Na produkcji jest fajnie czas szybko leci można pogadać i nie jest ciężko ja to inni mówią. Można udawać,że się pracuję np jak nie było , co robić ja przez 2 godziny trzymałam miotłę i udawałam,że zamiatam :D Nocki są super tylko ,że się chce spać,ale to kwestia przyzwyczajenia. To była później moja ulubiona zmiana. miałam cały dzień dla siebie.

U mnie było tez tak, że jak nie było pracy to i pół miesiąca w domu siedziałam. umowy różne raz 1/2 a często 3/4

Gość urszulka bezzzzzzzzz
ja pracuje na produkcji PRZY JELITACH NATURALNCYH. mAM JEDNA zmiane. zarobki u mnie male, parca na akord.Okropna atmosfera. Teraz poszlam na zwolneinie i wie ze po przyjsciu do pracy dostane wypowiedzenie.

Gość gość
Dużo moich znajomych np. w takiej branży http://pom-sztum.pl/ jak spawanie stali ect. Kawałek chleba dość ciężki, ale oni mają duzą satysfakcję

Gość gość
Polecam na każdej hali produkcyjnej zaopatrzyć się w wózki widłowe. Osobiście zamawiałem w http://toolmex-truck.pl/

Gość gość
Zamierzam właśnie kupić sprzęt do swojej hali produkcyjnej, będę musiał przyjrzeć się bliżej urządzeniom danej firmy. Słyszałem wiele dobrych opinii.

Gość Mirek

Dobrym zakładem w Grudziądzu jest firma Warma, mają bardzo dobre konstrukcje maszyn , cięcie blach wykonywane bardzo profesjonalnie, zdecydowanie polecam. Długo szukałem dobrej firmy i się udało, dziękuję sąsiadowi za polecenie 😉

Gość PanWyjezdzacz81
1 minutę temu, Gość Mirek napisał:

Dobrym zakładem w Grudziądzu jest firma Warma, mają bardzo dobre konstrukcje maszyn , cięcie blach wykonywane bardzo profesjonalnie, zdecydowanie polecam. Długo szukałem dobrej firmy i się udało, dziękuję sąsiadowi za polecenie 😉

Glupi i naiwny cfeel z ciebie.Taka prawda.

Gość ...

ja nie pracuje wykorzystują ludzi do prac ty jestes tylko chłopcem na ich posyłki 

Gość ...

ty za nich pracujesz a oni na imprezach i karaibach sobie balują w tym czasie 

Gość ...

i jestes ich waflem

Gość filipex

Dobrym zakładem jest Warma Marka Piotrowskiego w Grudziądzu, zdecydowanie polecam