Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 28, 2012 Oto link do niego http://niemawolnego.wrzuta.pl/audio/3cIf4MaNpcL/melodia Być może jest to muzyka filmowa, być może utwór instrumentalny jakiegoś zespołu. Nie mam pojęcia, ale moze ktoś się trafi co bedzie wiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M o d l i s z k a 0 Napisano Maj 30, 2012 Czy jest to z filmu 'extremely loud incredibly close'???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znowu 10 osob pisze Napisano Maj 30, 2012 mowie ci ze to z gry. skad masz ten kawalek moze to pomoze w rozwiklaniu tajemnicy :D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saqqw Napisano Maj 30, 2012 ściągnij jakiś program do rozpoznawania. może da radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulotna chwila 0 Napisano Maj 30, 2012 mam takowy program w telefonie i za pierwszym razem wyświetliło mi Remember,Unknown, za drugim razem kiedy nagrałam dalszy fragment to nawet tytułu nie znalazło może Remember to jakiś trop pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach