Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ines_38

astma u 10 latka prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Ines_38

Witam .zwracam sie z pytaniem czy ktoras z was boryka sie z astma alergiczna u swojego dziecka? jestem mama 10 latka, ktory od 2 lat ma rozpoznana astme tego typu,jest na wziewie Symbicort i okresowo dostaje cezere ,w chwili obecnej ma takie cos ze bez przerwy musi odchrzakiwac jakby cos mu zbierało sie w gardle,bylam u lek. i stwierdziła ze to duze nasilenie alegenu w powietrzu jest,wydaje mi sie jednak ze raczej ten lek juz nie działa jak na poczatku i powinna go zmienic ,albo juz sam nie wiem co to moze byc.To ciagle odkrzusztanie jest meczace dla niego ,prosze moze ktoras mama była w poodobnej sytuacji i moze mi cos powiedzec z wlasnego doswiaczenia , jak to wyglada u innych. Czy mozliwe jest ze powodem opisanych nasilen sie pomimo brania lekow jest kot ,wszystkie objawy astmy wysapiły na długo zanim pojawił sie kot u nas, testy zrobione sa ujemne, za 2 tyg powtarzam znowu w kierunku siersci i sliny kota. Co robic prosze o pomoc ? Bardzo sie boje bo nie wiem co dalej jak to opanowac i ma jeszce cos takiego taki zdławiony glos ,wszytko to zglosiłam lekarzowi a ona nic nie robi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować