Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daria;)

KLUBIK KUREK DOMOWYCH

Polecane posty

cześć dziewczyny:) ja już jestem zdrowiusienka:) weekend spędziłam głównie na oglądaniu meczów oraz uczyłam synka jazdy na rowerze

vic, jak idzie jazda na rowerze? :) a my trochę posiedzieliśmy w domku czwartek i piątek, a w sobotę i niedzielę, odwiedziliśmy mamę i babcię męża i obowiązkowo oglądanie meczy :D

co tam dzisiaj robicie na obiad??? ja dziś robie pomidorową z ryżem bez drugiego dania.

ja się nauczyłam jeździć jak miałam jakie 4-5 lat więc spokojnie kiedy bedzie czas to się nauczy a póki co to się wygłupiamy:)

Gość przyszla zona Pieszczocha
gosh--- do Kazimierza Dolngo mieliscie daleko:)

Gość przyszla zona Pieszczocha
przepraszam ale na dwa nicki pisze. to ja Salatka:)

przyznaje się, to my zaręczyliśmy się w Kazimierzu, ale zupełnie się nie spodziewałam :), no ale to bym wyjątkowo skomplikowany czas mojego życia...

mikoto, zamówiłam od razu kilka, tylko że ja kupuję krótkie i lubię też te nowoczesne, jak to się nazywa panele frankowe...ale w połowie domu mam firanki, które są ciągle te same od 4 lat, tylko prane, więc już na nie patrzeć nie mogę ;) zamówiłam w tym sklepie: www.swiat-firan.pl...sklep ok, bo wcześniej już tam kupowałam, tylko mogli by unowocześnij stronę, bo tak średnio to wygląda, ale co najważniejsze firanki tanie i coś fajnego można wybrać :)

u nas przedszkola są od 3 lat. Synek 3 lata będzie miał dopiero 16 grudnia dlatego pod koniec września bede go zabierać do przedszkola na 1-2 godz dziennie tak ,żeby sie przyzwyczajał.

Potelka, kupiłaś proste czy jakieś podpinane? jestem na etappie poszukiwań czegoś fajnego na okno w kuchni

http://www.swiat-firan.pl/28,firana-pawi-ogon.html m.in. coś takiego zamówiłam...oj różne mam w domu i podpinane i proste i kolorowe i ecru, białych nigdzie nie mam ;), w sypialni mam zielone podpinane, polecam też te panele firankowe, zobacz sobie na tej stronie :)

z tym ,że to i tak jeszcze nic nie jest pewne na 100% bo siostra chce mnie brać do siebie na staż na tej zasadzie że bede pracowac tylko w soboty. Także wtedy ze stażu bym miała kase i nie będe musiała malucha dawać do przedszkola. Także zastanawiam się jeszcze nad tą opcją. Dla mnie nawet dodatkowe 6 miesięcy z synkiem to i tak duzo.Jeszcze nie wyobrażam sobie tego,żeby cały dzień go nie widzieć

vic, no tak rozumiem, ale zapewne sensownie to rozegrasz, a jaki jest twój synek, chętnie zostanie z innymi osobami?...a co to za praca? :)

niby te prywatne przedszkola są dłużej czynne i niby takie bardziej "elastyczne", ale mówiąc szczerze trochę mnie odrzuca, to że ludzie chcą robić biznes na maluchach i ich rodzicach, wiedząc, że w państwowych nie mam miejsc i mogą windować ceny...

mój synek jest bardzo grzeczny i spokojny oprócz mnie to zostaje jeszcze z dziadkami i jest ok. Ale jeszcze nigdy nie przebywał z kims obcym a co dopiero cały dzień. Najgorsze to jest to ,że on jest taki spokojny i boje się że będzie innym na wszystko pozwalał.Chociaż nie koniecznie kuzyna i kuzynkę bije jak mu sie narażą:) A jeśli chodzi o ten staż to moja siostra prowadzi sklep ogrodniczy z kwaciarnią oraz taki sklep gdzie są różne rzeczy do domu coś w stylu wszystko po 5 zł itp z tym,że za staż płacili by mi z urzędu a pracowałabym tylko w soboty. Także to taki troszke pic na wodę ,żeby jak najdłużej pobyć z synkiem w domu

vic, rozumiem...czyli na stałe nie chcesz u siostry pracować? no tak dziadkowie, to zupełnie inna historia, niż obce osoby w przedszkolu...e jak bije kuzynów, to da radę :D

mikoto, no właśnie i tanio, bo w innych sklepach tyle i z dobrymi cenami, to nie znalazłam, no i najważniejsze też sporo mi się tam podoba :)