Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ergtryh56uh5u7

nie polecam wiazania sie z dziewczynami z rodzin patologicznych

Polecane posty

Go艣膰 ergtryh56uh5u7

bylem z taka jedna, byla egoistka, myslala najwiecej o sobie i miala problem z okazywaniem uczuc no nie mowiac juz o tym, ze przesiakla zlymi wzorcami lepiej stworzyc zwiazek z kobieta, ktorej rodzice dali w dziecinstwie duzo ciepla, ktora miala szczesliwa rodzine, mile dziecinstwo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Maciek Z. 1991
Co Ty gadasz.Na to nie ma regu艂y.Akurat najwi臋kszymi egoistkami s膮 ksi臋偶niczki z tzw dobrych dom贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie tam duperele nic wi臋cej
popieram w ca艂ej rozci膮g艂o艣ci, niech r臋ka Boska broni przed patologi膮: 偶ycie spierdolone na 100% :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andre艂a garcija
NAJLEPIEJ Z PRZEDSZKOLA SOBIE WZI膭艢C I WYCHOWA膯

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ergtryh56uh5u7
no coz, ja wypowiadam sie na podstawie tego przypadku i tyle mysle, ze jakos mozna to uogolnic, choc moga byc tez zle wzorce i zauwaz, ty mowisz "dobry dom", myslac pewnie o kasie, ja mowie o szczesliwej rodzinie to, ze sa ksiezniczki tatusia, gdzie tatus nie mial czasu sie pobawic czy porozmawiac ale finansowal drogie prezenty i one sa rozkapryszone, to sie zgodze ja mowie o dierwczynach z dobrego, najlepiej inteligenckiego domu, gdzie bylo szczesliwe dziecinstwo, brak powaznych klotni malzenskich, wpojono szacunek dla drugiego czlowieka, szacunek dla starszych, do nauki, ksiazek itp natomiast ta z rodziny patologicznej, w dziecinstwie miala brak milosci, widziala same awantury moze by i chciala od tego odejsc, ale w chwilach slabosci te zle wzorce wracaja :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maciek Z. 1991
Czasem takie dziewczyny s膮 "do rany przy艂贸偶".Czu艂e,delikatne itd-og贸lnie prezentuj膮 cechy wymar艂e.ilu ludzi tyle opinii,ale ja uwa偶am,偶e oba 艣rodowiska daj膮 nienormalne jednostki....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy ta teoria dotyczy tak偶e
ch艂opak贸w z rodzin patologicznych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maciek Z. 1991
Haha go艣ciu rozbrajasz mnie. Inteligenckiego domu. HAHA. Czym Ty mierzysz warto艣膰 cz艂owieka? Id藕 do biblioteki-tam znajdziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maciek Z. 1991
Ja jestem z rodziny np gdzie ojciec jest alkoholikiem i co? jestem zdegenerowany uczuciowo? Hahah. Nie uwa偶am tak. Nie znaj膮c cz艂owieka go nie oceniaj go,bo wychodzisz na zadufanego w sobie bufona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie tam duperele nic wi臋cej
facet贸w dotyczy jeszcze bardziej ni偶 kobiet :( na og贸艂 agresorem w patologicznej rodzinie jest ojciec a syn przejmuje jego styl 偶ycia :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 otgfio
to prawda w obie strony, tez nie chcialabym np patologicznego bezmyslnego chamidla ,ale sa wyjatki mam kolege ktory wywodzi sie z patologi od ok 14 r.z byl w domu dziecka tearz ma 20 lat i jest naprawde porzadnym chlopakiem :) i nie wyglada patologicznie gdybym go nie znala to nigdy bym nie powiedziala ze taka ma przeszlosc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 otgfio
ale w 90 procentach gdy ktos wywodzi sie z patologi bedzie ja przekazywal dalej ok 10 procent to te wyjatki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 The spider
Dekiel wymy艣li艂 ten temat. Z najgorszego domu potrafi wyj艣膰 dobra dziewczyna,a z najlepszego zwyk艂e bydle z cyckami. nie chc臋 dywagowa膰,ale dziewczyny z obu 艣rodowisk maja odpa艂y. Najlepiej znale藕膰 kogo艣 z przeci臋tnego domu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 otgfio
pewnie tak ale ja tez mam obraz dzieci patologicznych rodzin z gimnazjum w艂asnie przewaznie byly to osobniki wulgarne, t臋pe , egoistyczne tak samo zwod贸wka..wiem bo mieszkam obok

Udost臋pnij ten post