Gość student olał fiku miku Napisano Maj 29, 2012 wybrał piękną Derę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 29, 2012 To, ze nazywam Cię pustostanem, bo zgodnie z prawda nim jesteś, to co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 jak sama nazwa mówi ów facet jest śmieszny (nei mylić z zabawny) i nie omeiszkałam go o tym poinformować na jego topikach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Pomarańczko niy fandzol gupot ja ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 to nic :) porostu wyszła twoja "klasa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śmieszny Student 1 Napisano Maj 29, 2012 Pokazałaś swoje zdjęcie i wyszłaś jak miniGodzilla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Znam tego frajera,nawet już nie trzeba z nim rozmawiać sam sie ośmiesza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 29, 2012 A co Ty sądzisz o mojej klasie, bądź jej braku to mnie interesuje jak zeszłorocznych śnieg. Podrosnij, zmadrzej to wtedy pogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 29, 2012 Śmieszny Student A gdzie można obaczyć zdjęcie najpiękniejszej i najmądrzejszej vel fikumiku ? Bom ciekawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 czekoladko jaki masz problem? wchodis zna mój topik i zamist porozmawiac to mnei obrażasz, czemu to służy? są inne topiki, ale ty wybrałas ten w którym pragneisz udowodnić swoją wyższośc nade mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 BluMen orginal-- o co biega na tej familiadzie.Przecież szczeruś najwiekszy przyjaciel był od Ike,lusi a teraz co się porypało??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 29, 2012 Pizza wyszła taka dobra, ze chooj staje Staram Ci sie udowodnić, osmieszasz sie zaląc sie w internecie na facetów. Tudziez Pośmiewisko robisz z siebie, bo ty taka piękna i wspaniała i żaden facet nie spelna Twoich standardów. Śmieszna jesteś, bo zaraz założyła kolejne 10 tematów, ze taki piękny był, No ale nie spełniał moich wymagań = nie zwrócił na mnie uwagii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reserved+ban Napisano Maj 29, 2012 Śmieszny Student A gdzie można obaczyć zdjęcie najpiękniejszej i najmądrzejszej vel fikumiku ? Bom ciekawy. a potem będziesz walil konia ? hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 mojego zdjecia nie było nigdy na kafe :) a co ci szkodzi że się pożalę? ;) lepiej tak niż dusić w sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śmieszny Student 1 Napisano Maj 29, 2012 Wysłałaś mi zdjęcie. Niedość, że karlica, ruda i przy sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 idź ściemniać na swój topik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 29, 2012 Adonis cudnych Pań jestem na kafe jakieś 3 tygodnie za bardzo nie jestem w temacie chyba trochę zamieszałem :o,Luśki od Windsorów nie rozumiem wcale i już od wczoraj nawet nie usiłuję, już lepsza jest ike bo szczerego opierdzieli .Ogólnie ze szczerym się nie lubimy i raczej się to nie zmieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Blu Szczerusia nie mozna polubieć,zgorzkniały jest od paru lat i obrażony na wszystkich ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Śmieszny Student--wyjątkowa kreatura jesteś;Bez odbioru !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale student napisał prawdę o Napisano Maj 29, 2012 wyglądzie zjeba czyli fiku miku. zapomniał dodać że to obrzydliwe dziewuszysko jest okularnicą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 piękną okularnicą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale student napisał prawdę o Napisano Maj 29, 2012 biedna dziewczyna przynajmniej na kafe może poczuć się ładna :D zawsze to coś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fiku jest ślepa jak kret :D Napisano Maj 29, 2012 piękna kobieta nie może być okularnicą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 taaa wada wzroku oznacza w konsekwencji otyłośc i problemy skórne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 29, 2012 "piękna kobieta nie może być okularnicą" Moze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 29, 2012 Śmieszny Student O zdjęcie spytałem się w żartach, dziewczyna ma 23 lata jest poza moim zasięgiem.Jesteś dupkiem kretynie! ktoś ci ZAUFAŁ (wiesz co to słowo znaczy studenciku??)wysyłając swoje foto .Żałosny jesteś ,Nigdy nie rób czegoś ,czego sam byś nie chciał by ci zrobiono .Jesteś pusty jak bęben. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śmieszny Student 1 Napisano Maj 29, 2012 Przecież nie wrzuciłem jej zdjęcia, tylko zdaje relację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 blue - śmieszny nigdy mojego zdjecia nie widizal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 29, 2012 Blu, czy Ty przypadkiem nie za rycerski jesteś, nie dość Ci okazji do bronienia mnie przed szczerym? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 29, 2012 najpiękniejsza i najmądrzejsza blue - śmieszny nigdy mojego zdjecia nie widizal No to fiku, tym gorzej o nim to świadczy Śmieszny Student Wysłałaś mi zdjęcie. Niedość, że karlica, ruda i przy sobie. Nie no pięknie ją opisałeś, niestety chyba nikt na kafe tego nie może potwierdzić .Zresztą nic ciebie nie tłumaczy, ktoś ci zaufał(nie jestem w stanie stwierdzić kto mówi prawdę) i pary z ust nie powinieneś puścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach