Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fregataaaaaaaa

Nie bzykaliśmy sie z męzem od ponad 3 lat :-/

Polecane posty

Gość fregataaaaaaaa
Czy okazujemy sobie uczucia? Masz na mysli przytulenie sie na przyklad?? Tak, czasami, ale widze, ze z mojej strony jest to takie sztywne jakies, owszem, czasami budzi sie we mnie jakas tkliwosc w stosunku do niego, ale jakies to wszystko nieporadne jest :-O

Gość pytajaccy dzenntellmannn
natalia zet. Pozna juz pora na dyskusje dluzsza, napisze tylko ze ta wdziecznosc kobiet jest bardzo dyskusyjna

autorko, ja myślę, że Ciebie przerosła sytuacja z dzieciakami i czujesz się tym faktem przytłoczona, ale tego już nie zmienisz, masz trójkę (mam nadzieję) zdrowych dzieci, które niedługo staną się bardziej samodzielne, a Ty znów będziesz mogła trochę więcej myśleć o sobie, jeśli nie masz jeszcze żadnego hobby, to proponuję jakieś znaleźć i jemu poświęcić swój wolny czas, którego niebawem będzie coraz więcej. Zrelaksowana, myślę, że cieplejszym okiem spojrzysz na męża i na sytuację, w której się znalazłaś i może z czasem wasze relacje się naprawią.

Gość fregataaaaaaaa
Mam nadzieję, ze bedzie tak jak mówisz. Dziecmi jestem bardzo zmeczona, tym ze siedze w domu, ze nie mam swobody, ze jak chce cos zalatwic, to albo z dziecmi, albo musze zawracac głowe mamie. A pasje to ja mam, duzo nawet, tylko za bardzo brak czasu na realizację. Na razie ksiazki pozostają - tego za cholerę nie dam sobie odebrać.

Gość system rejestracji
No ale w końcu o co Ci chodzi? Z tego co napisałaś wynika, że to Ty nie chcesz seksu (bo masz lęki), to w czym jest problem? Ty nie chcesz seksu, Twój mąż nie jest jurny, nie rozwodzicie się. Chcesz coś zmienić w życiu, czy nie chcesz?