Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinaaaaa23

Clip on wlosy slowianskie z LongHair poleca ktos?

Polecane posty

Gość Ewelinaaaaa23

jak w temacie :)

ja też miałam clip on , na ringach też (obecnie mam ringi :) ) i też sobie chwalę. Kupilam kiedyś na all jakies innej firmy niewiele tańsze i szlak je trafil w momencie :/ szybko wypadaly a jak zafarbowalam to jż wogóle prawie nic nie zostalo. LongHair ma chyba najlepsze :)

Gość Monka_Stonka_Beeee
na ringach bym w zyciu nie zrobila ale klipy jak najbardziej tak z long hair ponoc maja spoko

Gość hyyyymmmmmmmmmmm
też polecam ale radzę kupić zestaw 8 cześciowy bo w z tego co wiem to jest duza roznica w wadze ( ilosci włosów)

Gość alicia_r
tak przeglądam wlasnie z tego longhaira i mam pytanie czy ktoras miala krecone ? czy one po myciu dalej bede krecone ?

Gość Patka_opatka
alicia_r - tak beda dalej krecone:) nie mialam ich ale pytalam sprzedawcy :) zresztą jakby sie dobrze zastanwic to jest troche logiczne bo przeciez to naturalne wlosy ;)

hej dziewczyny, ja sama mysle o doczepianych, bo cos moje nie chca rosnac.. ile pasemek trzeba kupic i jak to sie naklada? da rade samemu czy lepiej poprosic moze jakiegos fryzjera? :D

Gość NowaNaKafe
a jak na opakowaniu pisze ze zestaw ma 80gr to w rzeczywistosci ile wlosy waza? 50 gr?

Gość NowaNaKafe
wybaczcie za moje madre pytania :) nie znam sie a wy tu wygladacie na obcykane wiec doradzcie.... :) czy kolor wlosow ciemny braz nr 2 ktory zamawialam z cosmoshopu bedzie taki sam kolor odcien z long hair? z gory dzieki za odp :))))

Gość NowaNaKafe
a czy kolor ciemny braz nr 2 z cosmoshopu bedzie identyczny z long hair'a?