Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

Gość ocalwe
Ale u Ciebie nie jest za pozno. To byla taka mala sugestia :)

Gość hulahooop
ocalwe postapilas slusznie, niech wie ze nie pozwoilisz sobie na takie tratowanie, ten czlowiek nie zasluguje na milosc z Twojej strony skoro sam nie potrafi Ci jej okazac, niech teraz zaluje

Gość pęknięteserce
A mnie dziewczyna zostawila chociaz zawsze dla niej chcialem jak najlepiej i nawet tego nie zaluje:) Co lepsze... zapewne zaluje ze ze mna w ogole byla.

Gość ocalwe
Niech zaluje i szuka kolejnej naiwnej. Swoja szanse mial. Jedna, druga, trzecia... Ale ile mozna? Mi przeszlo. Co ja mialam w tym zwiazku? Chyba tylko zludzenie milosci. A niech sie dzieciak nauczy ze trzeba czasem podkulic ogon zamiast szczekac za duzo

Gość ocalwe
Serducho... Chce takiego jak Ty ;p nie rozumiem jej naprawde, dziwne ze ona nie chciala

Gość roses111
OCALWE Hulahoop ma zdecydowanie racje. Nie ma co żyć złudną nadzieją. Zobaczymy jak będzie jak przyjedzie z pracy, a to już zapewnie niedługo... PĘKNIĘTESERCE Albo ona żałuję, że tak CIe potraktowała. Chciałabym, żebym była najważniejsza, a nie alkohol. Pragnę tego.

Gość pęknięteserce
Nie powiem, ze bylem swiety ale jak kazdy chyba czlowiek tez czasem maja prawo puscic mi nerwy... A skad wiesz jaki ja jestem Ocalwe?:) nie mow hop zanim nie przeskoczysz:)

Gość ocalwe
Wiem ze dbasz o kobiete, wiem ze kochasz calym sercem, wiem ze jestes (podobno) niesmialy, wiem ze lubisz sie usmiechac... Starczy ;>

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE Wiadomo, że nie ma ideałów, każdy ma gorsze i lepsze dni. Ale chodzi przede wszystkim o to, żeby ta druga osoba czuła się kochana i ważna. Szczerość, wierność, zaufanie i szacunek- to dla mnie najważniejsze wartości w związku.

Gość pęknięteserce
Świete słowa roses. Te wszystkie wartości stoją w hierarchii zwiazku na równi. Ale Szacunek to jest to...

Gość pęknięteserce
To jest to czego przede wszystkim zabrakło mojej byłej dziewczynie w stosunku do mnie...

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE CHCEMY WIĘCEJ TAKICH MĘŻCZYZN JAK TY !!! :)

Gość pęknięteserce
Nie każda chce jak widac:) Rozmawiajac z wami po prostu mowie to co czuje. To co mysle. I to jak według mnie powinno byc i jak ja bym postapil... Nikogo nie udaję ani nie mowie tego zeby sie wam przypodobac... Po prostu taki jestem, ale ja wiem czy kobiety takich mezczyzn wlasnie szukaja?

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE Kobieta, z którą będziesz, będzie największą szczęściarą. Nie wiem jak inne kobiety, ale ja zawsze marzyłam o takim mężczyźnie...

Gość ocalwe
Ech... Serducho przekonalbys sie jakbys wyszedl gdzies i sie zainteresowal jakas :) jedyny sposob, bo widze ze w to co my piszemy jakos za bardzo nie wierzysz :)

Gość roses111
OCALWE Ty też uważasz, że PĘKNIĘTESERCE to fantastyczny facet ? :)

Gość ocalwe
Na partnera idealny :> a co to glos dwoch osob z forum... Serducho nam nie uwierzy poki sie nie przekona :P

Gość roses111
OCALWE Racja, chyba tak heh :D Powinien wierzyć nam na słowo :) Ja należę do osób szczerych, więc tylko stwierdzam fakty :) PĘKNIĘTESERCE A może pokochałbyś młodą matkę z dzieckiem, co ? :) Haha żarcik taki :):):)

Gość pęknięteserce
A jaki tam fantastyczny. Mlody szczeniak, ktory tak naprawde nic w zyciu nie przeszedl. Ale jesli chodzi o zwiazki, czy ogolnie o moje poglady na temat zycia to faktycznie mam takie jak widac... Czasem mam wrazenie, ze zachowuje sie jak stary facet;p

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE Zachowujesz się jak prawdziwy mężczyzna !!!

Gość pęknięteserce
Roses wierzę w to, ze twoj maz kocha Ciebie i Wasza coreczkę najbardziej tylko, ze troszke sie w tym pogubił, wiec moja ingerencja nie bylaby tu potrzebna)

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE Ja też tak uważam. W sumie to wiele razy mi to udowodnił, ale to było dawno... Może teraz myśli, że jak już jestem jego żoną, to nie musi się starać ? Bo ja uważam zupełnie inaczej. Starać się trzeba zawsze.

Gość ocalwe
Serducho wiesz co... Mam sie czuc urazona? ;p

Gość roses111
OCALWE Urażona ? Z jakiego to powodu, hmm ? :)

Gość pęknięteserce
Dlaczego mialabys czuc sie urażona;p Nie boj sie nie zapomnialem o Tobie:) Oczywiscie, ze starac sie trzeba zawsze zeby wszystko stalo sie jeszcze trwalsze, silniejsze, mocniejsze.

Gość ocalwe
"Mlody szczeniak, ktory tak naprawde nic w zyciu nie przeszedl." Ten fragment mnie zastanawia... Ale to juz Serducho wie o co chodzi :P

Gość roses111
Taak, dokładnie. Ja się staram za każdym razem, a on ma to gdzieś. Przykro mi z tego powodu.

Gość pęknięteserce
No co taka prawda jest:) Ja dopiero sie naucze zycia. Jedna nauczke juz dostalem... Ale to pewnie dopiero poczatek:)

Gość ocalwe
A nie sadzisz ze to mialoby jakis podtekst w odniesieniu do mnie? Bo co ja mam powiedziec... :P

Gość roses111
Po każdym takim zdarzeniu człowiek staje się silniejszy. Trzeba się sparzyć w życiu. Wierzę, że te wszystkie sytuacje mają jakis głębszy sens.