Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

Gość pęknięteserce
Proszę Cię nie obrażaj siebie:D Na pewno tak nie myslę:) Ale wiesz, ze kobieta zmienna jest;p Dzis mowisz tak a w rzeczywistosci moze byc inaczej:D z wami to nigdy nic nie wiadomo:D

Gość ocalwe
A jesli ja do tych zmiennych nie naleze? Haha, to bylo chyba marzenie mojego bylego :D

Gość pęknięteserce
No i wlasnie w tym problem bo na pewno nie nalezysz;p Niestety taka wasza natura:D A my musimy to znosic... To naprawde trudne:D ach ciezki nasz zywot...:D

Gość ocalwe
No juz sie tak nad soba nie uzalaj ;p Widze ze nie wytrzymasz jednego dnia bez marudzenia... :D hah, biedny :D

Gość pęknięteserce
Nie uzalam się nad sobą:D Ja tu staram sie pogłebic problem:D I w tym momencie nie reprezentuję siebie, tylko interes wszystkich mezczyzn:D oj naprawde ciezki zywot z wami... Ale prawde mowiac co by bylo gdyby nie wy...:D

Gość ocalwe
No ja nie wiem czy jest sens reprezentowac interes wszystkich mezczyzn, bo nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale nie kazdy mezczyzna jest taki marudny jak Ty :D Inni moze nawet uwagi nie zwroca, a Serducho jak to Serducho... Wiadomo :D

Gość pęknięteserce
Haha jaka przemądrzała się znalazła:D Jeszcze niedawno tak mnie wychwalała a teraz jej coś raptownie nie pasuje:D Naprawdę cięzko z wami:D Boże za jakie grzechy?:D Nie można bylo tych kobiet uczynić bardziej konkretnymi?:P Zmienne one jak pogoda w marcu!:D

Gość ocalwe
No przeciez juz pisalam ze ja lubie marudy! To gdzie tu zmiennosc co? :> no ale ponarzekac na cos trzeba nawet jak sie nie ma powodow przeciez nie? :D

Gość pęknięteserce
Niedługo mnie wykończysz!:D Już jedna to zrobiła. Teraz druga próbuje!:D Uwzięłyście się czy co?;]

Gość ocalwe
No gdzie jedna juz to zrobila... Ja widze ze sie trzymasz i to bardzo dobrze :D Serducho za kogo Ty mnie masz ;p

Gość pęknięteserce
Przecież sama mowilaś, że jesteś mściwa:D Więc może chcesz się odgryźć na wszystkich facetach dlatego, że ten Twój rycerz Cię tak potraktował co?:D a mi przez to teraz się obrywa:D Przyznaj się, że chcesz zniszczyć moje ego:p

Gość ocalwe
No i widzisz jak to jest z maruda... Widzisz tylko to co zle, a jak Cie wychwalalam to juz nie doceniasz :( :D

Gość pęknięteserce
To zdecyduj się...:D Albo w jedną stronę albo w drugą:D Poza Tym to Ty zaczynasz marudzić;P

Gość ocalwe
Bo mi sie przykro zrobilo ze tak nie doceniasz moich dobrych slow :(

Gość pęknięteserce
Ależ doceniam:) I bardzo mi miło z tego powodu, że tak o mnie mowisz:)

Gość pęknięteserce
Dobra i przyznaję no... Trochę marudzę:) Ale nie narzekaj już na mnie no:P

Gość ocalwe
Ja tak czekam tylko kiedy znikniesz... A tu juz 2h ponad i dalej jestes :D nie szykujesz sie do tego Twojego lustra? :>

Gość ocalwe
Haha Serducho! I pozniej pretensje jak mowie ze dajesz sie kobiecie :D

Gość pęknięteserce
Jeszcze czas:) Dobrze mi tu to dlaczego mialbym znikac?:> I nie dajęsię kobiecie:) Tolerancyjny i ugodowy jestem;p A Tobie jeszcze nie pasuje:P

Gość ocalwe
A w ogole to wybierasz sie sam czy z kims? Niech bedzie ze dam Ci spokoj bo jeszcze przestanie Ci tu byc dobrze i mi uciekniesz... :P

Gość pęknięteserce
Oczywiscie, ze z kims:) Z kolegami planuję jechać, ale coś oni mi tu zaczynają ściemniać... Haaa to znaczy, że zależy Ci na tym żebym tu był?:D A jednak:P

Gość ocalwe
Odechcialo im sie? :) A myslisz ze ja czekam tyle czasu na Ciebie tylko po to zebys mi uciekl po 15 min? ;p phi..

Gość pęknięteserce
Nie wiem zaraz mnie zdenerwują i zostanę tu do nocy... Wiem, wiem czekasz NA MNIE:) Przynajmniej szczera jesteś:D

Gość ocalwe
No mogliby Cie zdenerwowac bo ciekawa jestem jaki jestes jak sie zdenerwujesz... ;> I moglbys juz sie tak nie cieszyc ze czekam na Ciebie skoro wiesz to od kilku dni :D chyba ze to tak dziala na Ciebie.. :D

Gość pęknięteserce
Gdyby mnie zdenerwowali to uwierz, ze nie przelewalbym swojej zlosci na Ciebie;p Za to, że na mnie czekasz masz u mnie specjalne traktowanie:D

Gość ocalwe
Nie musisz przelewac zlosci na mnie ale mozesz sie wygadac nie? :D ciekawa jestem jak wtedy bys pisal :P hah, to widzisz, jednak sie oplaca czekac ;p

Gość pęknięteserce
Jak już się naprawdę zdenerwuję to nic nie mowię...:D Najwyzej sobie poprzeklinam pod nosem:D Ale co opłaca się czekać na marudę?;p W ogóle warto?:D

Gość ocalwe
A w ogole to duzo przeklinasz tak na co dzien? No az taka straszna maruda to z Ciebie nie jest :> a zreszta... Jakis sie łasy zrobiles na komplementy! ;p troche powychwalac to spokoju nie da bo wiecej bedzie chcial :D

Gość pęknięteserce
Przepraszam za zbyt skomplikowane pytania...:P Obiecuję, nie będę:)

Gość ocalwe
No dzieki Serducho... phi. Nic juz nie mowie jak tak ;p