Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

Wiem ze bede myslec. Moze nawet zatesknie. Ale juz jestem pewna ze takiego zycia i zwiazku z nim to ja nie chce. A on przyleci do mnie i tak bo go zadna porzadna dziewczyna nie bedzie chciala :P same dziwki na jedna noc sie nim interesowaly :P zreszta co sie dziwic jak jego znajomi to w duzej czesci jakis margines spoleczny. Podejrzewam ze ja sobie kogos juz znajde a on dalej bedzie sam. Serducho jeszcze 2 dni i przyjezdzam na lody znowu :p tylko nie bede jadla, nie namawiaj mnie nawet prosze Cie bo musze sie wyleczyc w koncu :)

Będziesz jadla i nawet mowy nie ma, ze nie:P W koncu po to przyjezdzasz:) I Ty probujesz mi mowic ze jesz? Ze duzo jesz?:D Widzialem ostatnio...:P A potem płacz "jestem za chuda"!:P

To ladnie o mnie dbasz... Ja chce wyzdrowiec a Ty mi lody bedziesz wciskal :P i cicho tam juz. Za slodki ten lod byl, juz mi sie nie chcialo :p ja najwiecej na wieczor jem bo juz jestem wyglodniala po chodzeniu i mowieniu caly dzien ze nie ma nic do jedzenia dla mnie :D

Na wieczor jest niezdrowo jesc! Lepiej 3 posilki w ciagu dnia niz jeden ogromny na wieczor...:P Nic nie je a potem to mnie boli, tamto mnie boli:D Sama sobie krzywde robisz...:P

A co ma jedzenie do tego ze mnie cos boli? :D chora jestem przeciez. Powinienes mnie zalowac a nie sie smiac ze mnie :p ja nie myslalam ze az tak wredny jestes :D

No bo jak nie jesz, to nie masz energii jestes taka osowiala, obolala:P Ja sie wcale z Ciebie nie smieję, ja poruszam problem:P

A co Ty mozesz wiedziec o tym ;p wcale nie jestem osowiala ani obolala :P No czesto mnie glowa boli ale to od niskiego cisnienia. A ostatnio mam wyzsze, tak prawie w normie wiec mnie nie boli ;p Jeszcze jakies watpliwosci? :D

A moze moge i wiem?:P Nie nie jestem obolala...:P Wcaaale:D A jakie masz cisnienie na codzien?:)

No nie jestem! Przeciez miesnie mnie bola od choroby teraz ;p Cisnienie np dzis mam 95/60. I tak bardzo czesto. Ale ostatnio skurczowe mi sie podnosi. Kolo 120 mam. Rozkurczowe tak jak bylo, 60-70. Nigdy wiecej :P

To Ty jeszcze żyjesz?:) Oj kruszyno Ty... Ja zawsze cisnienie 120/80 albo 130/70:) Ale i tak tez czesto glowa mnie boli...;/ Pamietam jak bylem mlodszy... Jak mnie glowa bolala to byla masakra. Płacz, bol nie do wytrzymania i wymioty nawet... Teraz tez tak miewam ale rzadko.

A to bylo do tego jak sie pisze... A ja sie cieszylam juz ;p No ale moglbys moja prosbe spelnic :D

Dobra jak chcesz, odczepie sie od Ciebie:) Juz nie bede taki zly. Ale Ty tylko narzekasz...:P

Ja narzekam? Ja nie narzekam ;p co Ty wymyslasz... :>

A mialem Cie zapytac czy u was tez wczoraj taki deszcz ogromny jak u nas byl? Tu to normalnie piwnice w blokach pozalewało. Chyba pierwszy raz w zyciu taka ulewe widzialem...

Ale wczoraj w dzien czy w nocy? Bo w dzien to ja w Elblagu bylam, tam tylko troszke deszcz padal. Ale wrocilam i jakos nic nadzwyczajnego sie nie dzialo i wszystko wygladalo normalnie wiec chyba nie. Po nocy tez jest normalnie

Wczoraj po poludniu wlasnie... Tutaj to tragedia normalnie...

Niby tylko 30km a jaka roznica... No i tak dobrze ze nie bylo gorzej

Na ulicach wody prawie po kolana bylo. Powaga...

No wierze Serducho, teraz czesto cos takiego mozna zobaczyc w telewizji. Ale naprawde dziwne ze u nas nie ma nawet sladu po zadnym deszczu, nic

Ale za to na szczescie dzis ladna pogoda sie rozbi:P Chyba niedlugo ide bo slonce swieci:)

A to jednak dobrze ze taka roznica w pogodzie bo u mnie slonca nie ma i mam nadzieje ze nie bedzie ;p idz Serducho, nie siedz tak w domu :>

Lubie slonce ale nie za duzo. Juz Ci pisalam ze jak jest za goraco to przewaznie slabo mi sie robi

Zimno źle, gorąco źle...:P Nie dogodzisz chocbys chciał...:D

A daj Ty mi spokoj :P Nie moja wina ze taki mam organizm :D

Ty tez wyszlabys pooddychac swiezym powietrzem, przewietrzyc sie:D A nie tak tylko ten komputer:P Szkoda oczu ja sam robie sie slepy przez to!;/

No gdzies tam moze sie przejde dzis :> Serducho... Ja Cie nie zmuszam zebys tu siedzial i pisal ze mna :P