Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamja

odchudzające sie mamuski :)

Polecane posty

mamusikaaniusika wiec co to znaczy byc przez cały tydz semaej z dzieckiem w prawdzie ja mam 1 (plan jest o 2) ale wiem jak to ciezko jest sie wyrwac z domu rozumiem cie doskonale. Msyle ze jest nas tu na tyle duzooo ze damy rade i schudniemy grunt zeby sie nie obzerac!!! trzymam kciuki :)

Hanka, a powiedz mi odnośnie tej diety, czy dokładnie to jadłaś, co podają w menu czy sobie zamieniałaś? np, szklanka brokułów, szklanka szpinaku, befsztyk... Mój znajomy stosuje szybką cud dietę białkową, tylko ona jak szybko chudnie tak i szybko tyje... niedoskonała ta dieta ;-( jeszcze dobra jest dieta Dąbrowskiej, ale to jest oczyszczająca, moja znajoma stosuje ją kilka razy w roku... ale ja nie chcę aż tak drastycznie - same warzywa wybrane... teraz sezon na owoce, dlaczego mam sobie odmówić tych wszystkich owoców, które mam w ogrodzie... Dla mnie lepiej m.ż. ale też dobrze byłoby się wspomóc mądrymi tabletkami, herbatką... czekam na rady ;-) ja wystartuję z dietą od sierpnia, na razie zbieram informacje ;-) A wogóle dziewczyny skąd jesteście?

czesc dziewczynki ja wczoraj pieknie sie trzymałam z dietka + 100 brzuszków i 10 km na rowerku a pozniej moj maz zabrał mnie na kolacje - bo mielismy 4 rocznice slubu i cały dzien zmarnowany jak zobaczyłam te cudenka w karcie ale dzis juz sie nie poddam

dziewczynki gdzie wy wszystkie jestescie? chyba nie zostałam tu sama? wczoraj poczytałam sobie w necie o agrafce /motylku i zamierzam sobie kupic ponoc daje fajne efekty na uda :) co tam u was?

a ja nadal tu zaglądam i cały czas cisze - mam nadzieje ze poprostu w weekend nie macie czasu pisac ale jutro to juz sie odezwiecie

Gość mamusikaanusika
Hejka! Ja wczoraj zakupiłam orbitrek, bo zależy mi na tym, zeby ciało było ładniejsze. Moja dieta to MŻ. Dziś jade w odwiedziny do koleżanki, z którą nie widziałam się przeszło 2 lata, więc ciężko będzie z dietką . Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli!

Hej nie miałam czasu wchodzić jesteśmy po roczku małrgo :) teraz już jestem z powrotem, od 7 godz w sobote do 14 w kuchni :/ do 21 impreza potem sprzatanie, i dzisiaj takie małe poprawiny ;) także nie było czasu na nic :)

a ja od dzis na diecie królów :) nie jest trudna ale mi na kazdej diecie ciezko jest wytrzymac oczywiscie cwiczenia tez no i do tego bede robic peeling kawowy

Najgorzej zacząć, z czasem to tak wejdzie w życie że nie będzie dieta tylko codziennościa ;) a peeling kawowy jest świetny, u mnie poskutkowal, do tego smarowalam się kremem ujedrniajacym... I efekty są :D

Hej dziewczyny, ja week tez imieninki Anny u mamy.... potem spacerek z dzieckiem i zleciało.... A dieta trochę ciężko mi jest upilnować się ale staram się m.ż. Wczoraj czytałam o diecie dukana i chyba zdecyduje sie od weekendu ..... przynajmniej tak radzą by w week zacząć dietę. Ale zastanawiam sie czy w moim przypadku - planując 2 dziecko za ok 3 m-c powinnam zaczynać dietę dukana jak myślicie?

cześć dziewczyny Julka jeśli chodzi o diete kopenhaską to starałam się przestrzegać czasem tylko wołowine zastąpiłam piersią z kurczaka ;) a tak starałam sie jeść to co jest w diecie ... ale dałam radę jak się człowiek zaweżmie to można ;) nie powiem że lekko było ale za to efekt był i moja satysfakcja i zadowoleni ;) teraz jem trzy posiłki w wyznaczonych godzinach i jest mi łatwiej po tej diecie kopenhaskiej a co najważniejsze waga też leci ;-))staram się zdrowo teraz odżywiac i liczę też kalorie!

Dorcia też robiłam jakieś dwa lata temu dukana ;-) nie powiem warto bo waga leci ale tez trzeba ja utrzymać ja na niej 24 zgubiłam i potem 12 przybrałam ... dlatego teraz znów walczę ,....

Noo .... to super właśnie tez chciałabym schudnąć ok 20 kg choć właśnie chyba tyle po ciąży kolejnej....ale ogolnie to piszą tam ze 3 faza jest tyle dni co schudłaś kg i niby to pozwala utrzyma wagee.....ale po twojej wypowiedzi widzę ze to nei jest prawa....

bo ja III fazy nie zrobiłam jak należy i może w tym tkwi problem ale w sumie to i tak 12 miałam mniej i nie przytyłam tylko zyskałam wieć ;-) warto było teraz zaczyanałam z 112 a mam 104 wiec... muszę dotrzeć do 90! to pierwszy cel!!!

nooo to fakt masz racje sporo utraciłas... a jak długo stosowałas diete przy której schudłas te 24 kg?

juz tak dokładnie nie pamiętam ale z 5 miesięcy ale też nie miałam sztywnych zasad pierwsze 3 miesiące sztywno a potem troszkę ;-)) ...

witam was kochane dietowiczki :) ja sie jakos trzymam raz lepiej raz gorzej ale daje rade ;) pela a jak robiłas ten peeling bo ja robie gestą kawe dodaje zel pod prysznic i szoruje i szoruje :) i jak czesto robiłas ten peeling a ha i jakiego kremu uzywałas

Hej :) ją z samych swiezych fusow robiłam do tego trochę miodu i oliwki dla dzieci ( bambino ) a krem nivelazione ( nie jestem pewną czy dobrze napisałam) :p ale tak jakoś :) też szorowalam i splukiwalam zimna woda. A czasem robiłam 3 razy w tyg, czasem mniej, czasem dwa razy dziennie :D różnie, zazwyczaj tak jak mi się chciało ;) ale efekt był zwłaszcza z przodu bo tam najbardziej się skupialam, nie wiem czemu :)

cześc dziewczyny jak tam się dzień zaczął bo u mnie ok ;-) jutro już piątek ;-)) a teraz śniadanko kanapeczka albo płatki z jogurtem jeszcze się nie zdecydowałam co będzie ;-))

Gość 198736t5r5
a ile mozna miec lat zeby sie odchudzac?

Gość Alicja Serafinowicz
Drogie mamy! Wiem jak trudno jest wyrwać się w domu, pobiegać z koleżanką, pójść na fitness czy siłownie, kiedy w domu są dzieci. Dlatego polecam Wam ćwiczenia z filmem:) Naprawdę dużo łatwiej ćwiczy się w oparciu o film, a nie tylko obrazki czy opisy z internetu. Polecam Wam zatem nowy numer magazynu Shape, do którego dołączona jest płyta z ćwiczeniami. Naprawdę warto spróbować takiej formy ćwiczeń! Pozdrawiam, Alicja eRzecznik marki Elavia 4321 Slim