Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamja

odchudzające sie mamuski :)

Polecane posty

ja dzisiaj po tej chorobie mialam 67.3 na wadze a jadlam same smieci a to chipsy a to frytki a to czekolade :/ w ogole nie czulam sie odchudzaniowo tyle ze jadlam malo.. zawalilam ponad tydzien ale tlumacze sie tym ze bylam/jestem chora jestem jeszcze tak slaba ze dmucham nosa krwia, kreci mi sie w glowie i chce bardzo mi sie spac mysle ze do cwiczen szybko nie wroce bo wejscie po schodach mnie duzo kosztuje :( szkoda... ale ciesze sie ze Ty Pela na dobre drogi weszlas znowu 🌼 i oby Kubus szybko zdrowial i zeby to nie bylo niz powaznego

spokojnie nadrobisz to :) zdrowie ważniejsze! :) oszczędzaj sie troche.. też czasem najem sie takich pierdół ;P ja za to miałam b. ścisła diete ;) udało sie nie jeść zjadłam plasterek szynki serek topiony pomidora, troszke zupy.. jogurt na kolacje.. praktycznie nic takiego :) a zrobiłam już prawie 60km :D

Dzielna Pela :D ja dzisiaj sie czuje stanowczo lepie i zwarta i gotowa do walki!!!

:D opłaciła się cięzka praca :P zjechałam z 60 kg jestem mega szczęśliwa :D

dzisiaj ciąg dalszy.. do końca tygodnia tak planuje :) no może prócz piątku bo wiadomo jak na weselu ;) zjem ale i wytańcze :) zaraz wychodze z sąsiadką na zakupy i na solarium pewnie kawka po drodze :) wieczorem umówiłam sie z nią na piwko ;P czytałam że piwo dobrze nawadnia organizm :) na dworze fajnie ciepło.. a jak u Was pogoda? jak sie czujesz już zdrowa?? :) Kubuś jeszcze ma katar i troche kaszle.. ale myśle że nie zaszkodzi jak wyjdzie na dwór? jak myślisz

Brawo :D gratuluje 58 :D ah jak ja zazdroszcze Ci tego wesela ;) a co do kataru - pewnie ze moze wyjsc :) moje z katarem normalnie do przedszkola chodza:P

Adziam spojrzalam na stopke i gratuluje wagi :D 🌼 zjadlam pizzę dzisiaj i wypilam piwo:| ale co tam.. Jutro od rana rowerek :)

Dzisiaj zawalilam trochę zrobiłam 5km tylko, zjadlam spaghetti i drozdzowke :D w sumie to nie miałam czasu jeździć, od rana na zakupach... Męczący ten dzień... Spać się tylko chce, mały już dwie godz śpi :D mąż razem z nim, bo uwielbia spać heh a ja zamiast z nimi to ciągle sobie zajęcia jakieś znajduje ;)

Od pon zaczynam szukać pracy :| trzeba wkońcu się ruszyć :) już nie mogę doczekać się popołudnia :D wkońcu potancze... Mały będzie z nami myślę że tak do 21 później jedzie do teściów spać :) muszę jeść w miarę normalnie dzisiaj bo zazwyczaj boli mnie żołądek jak najem się później, a napewno nie odpuszcze i zjem coś dobrego :D

hej :) ale nie wy bawiłam :P nie zapowiadało sie że będzie fajnie a było super! :D małego o 20 odebrali teście, więc zabawa na całego :) nie pamiętam kiedy ostatnio tyle wypiłam :P co tam u Ciebie?? dzisiaj nie mam diety i nie ćwicze,, nie dała bym rady,, heh mózg nie pracuje :D

hej!! 🌼 fajnie, ze sie tak dobrze wybawilas! laduje to akumulatorki nie? ja wczoraj bylam na urodzinkach kolezanki w pubie i tez sobie troszke dalam do wiwatu :P dieta kiepska bo jem wszystko ale malutko, czasu na nic nie mam postaram sie od poniedzialku wiecej pisac jak bede w pracy :) buziaki

Gość MarikaAMZ
Czy wiesz wszystko o odchudzaniu? Jak wytrwać na diecie i jaki rodzaj diety będzie dla Ciebie najwłaściwszy, jak motywować się w odchudzaniu aby otrzymać maksymalne efekty, jakie ćwiczenia będą odpowiednie dla Ciebie, przydatne informacje znajdziesz na: http://trening-fitness.pl/category/odchudzanie?lang=pl_pl

Hej :) dzisiaj nie było nas cały dzień, byliśmy u znajomych, trochę po chodziliśmy i tak zleciło :) od jutra rowerek i lekka dieta wraca bo wczoraj jadlam dosłownie wszystko i nie czułam się fajnie, odzwyczailam się od tych paskudztw :D

oj cos tu pusto... pogoda brzydka cały czas pada :/ my siedzimy sobie z małym w domku, mąż w pracy.. także ćwiczenia wieczorem tylko.. a dieta to tak różnie bywa :P

Siema dziewczyny!!!!! Ja również chętnie się przyłącze!!!! Jestem mamą 20 miesięcznej dziewuszki i niestety ciągle borykam się z nadwagą. W ciąży dużo przytyłam (20 kg) a na dzień dzisiejszy do upragnionej wagi pozostało mi 5 kg. Niedługi czas po porodzie stosowałam dietę Dukana i powiem szczerze, że efekt był piorunujący - w ciągu 2-3 tyg. straciłam 5 kg. Niestety zabrakło mi wytrwałości w jej stosowaniu i właśnie nastrajam się aby ponownie do niej wrócić.

Witaj! zapraszamy.. :) powiem Ci że też słysze wiele opini o dukanie wszystkie pozytywne, ale nie wiem jak sie zabrać do tej diety, niby czytam i wiem ale coś cieżko.. Jeśli sie zdecydujesz to ch etnie sie przyłącze ;) ja bym chciała stracić jeszcze jakieś 3kg ;)

hej mozna sie dołaczyc?? Mam dwie córy. jestem drugi dzien na diecie. waga 72 kg przy wzroscie 162 :( 60 kg to byla by rewelacja

🌼 ja bylam bardzo zajeta przepraszam, ale kompletnie nie mialam czasu w pracy zapieprz w domu remont + cwiczenia od czasu do czasu + ogarniecie wszystkiego, dzieci itd ahhh padam na twarz doslownie zaluje ze nie mam tyle czasu na cwiczenia co jeszcze miesiac temu niedlugo minie 2 miesiace... marze zeby utrzymac te 66 kg jak tylko sie wszystko unormuje to bede codziennie:) obiecuje witam wszystkie nowe mamusie i zapraszam... i powodzenia 👄

Smakoja zapraszamy :) na jakiej jesteś diecie? Hej adziam no jesteś wkońcu :) masz co robić... Też bym chciała zabrać się do ćwiczeń ale ciężko za długą przerwę sobie zrobiłam :|

Hej! Pela jestem na diecie m.ż. a raczej jem polowe tego co jadłam:) wogule niejem chleba i ziemniakow, smazone zastapilam gotowanym. Jem teraz to co dotychczas gotowałam dla dzieci-bez soli , cukru , bez smażenia(szkoda ze wczesniej na to nie wpadłam) No ale dla męza trzeba gotowac oddzielnie. Wczoraj gotowałam rybe z warzywami. Nawet nie chciał sprobowac. Musialam mu usmazyc i do tego ziemniaki ... Szkoda bo mąz tez ma nawage mierzy 174 i wazy 84 kg :) mój pączuś..

U mnie plusem jest że mąż zje wszystko co mu podam, ewentualnie doprawi sobie bardziej, a gotuje tak żebyśmy wszyscy jedli, czasem wymyslamy jakieś kolację typu pizza... Tak jak dzisiaj mam zamiar zrobić;) nie można sobie odmawiać wszystkiego... U mnie to wygląda tak że jeśli coś zjem to zaraz wsiadam na rower... A Ty też cwiczysz czy tylko dieta?? Powiem ci szczerze że na samej diecie myślę że ciężko, a dzięki ćwiczeniami pozbylam się cellulitu... Od jutra zaczynam i dietę i rower ;)

Cześć dziewczyny, mam problem z moja otyłoscia... urodziłam 3 lata temu dziecko i przytyło mi sie od tej pory ok 8 kg :( probowąłm róznych diet i co....schudłam po czym wiecej przytyłam.... teraz mam takie oponki ze ....nei pokaze sie w 2 c zesciowym stroju prosze dajcie mi jakas rade na diete aby schudnac ok 6 kg w 2 miesiace pliss...... poza tym zalezy mi na schudnieciu bo chcemy 2 baby :) Dorcia

Wszystko zależy jak spędzasz dzień... ja schudlam 6kg w ciagu dwóch tygodni ale jeździłam rowerkiem codziennie po 50km, do tego brzuszki no i nie jadłam świnst typu chipsy pizza itp... dużo wody pij ja brałam asystor slim do tego i schudłam ;)

Niestety, moj tryb jest siedzacy przewaznie .... 8h w pracy potem 1 h dojazdy w samochodzie.... spacerek z dzieckiem, zabawy i tyle:( Poza tym mam problem taki ze w domku nie mam rowera stacjonarnego.... maż pracuej w delegacjach jestem sama z dzieckiem...wiec nim ona zasnie to ja razem z nia i nie mam zabardzo czasu na cwiczenia:( Dlatego pomysłałm o diecie i jakis brzuszkach czy cos w tym style....

Gość Annaguzerk87
Sama borykałam się z problemem nadwagi. Jednak znalazłam w walce z zbędnymi kilogramami prawdziwego "sojusznika". NOPALIN firmy CaliVita to preparat zawierający nopal - roślinę , która zawiera duże ilości witamin, składników mineralnych oraz błonnika. A jak wiadomo błonnik odgrywa bardzo ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu przewodu pokarmowego. "Zabija" on uczucie głodu, a przy czym jest zdrowy. Dlatego też jest on podstawowym składnikiem każdej diety. Po zastosowaniu "Nopalinu" miałam mniejszy apetyt, częściej również chodziłam do łazienki (zwiększa on bowiem wypróżnienie), dzięki czemu pozbywałam się trujących toksyn. A co najważniejsze nie byłam ani zmęczona czy senna. Czułam się tak jak zwykle, a kilogramy uciekały. Czyli w sumie czułam się lepiej Opakowanie zawiera aż 200 tabletek, co pozwala na długotrwałą kurację, a co za tym idzie jest ona skuteczniejsza. "Nopalin" w przeciwieństwie do innych produktów jest zdrowy dla naszego organizmu, nie wyniszcza go. Ba, on dostarcza mu jeszcze dodatkowych witamin i niezbędnych składników. Także myślę, że już wiecie jak radzić sobie z nadwagą. Tutaj macie link do sklepu, gdzie ja dokonałam zakupu: http://naturalnie24.pl/sklep,12,68,nopalin

Jeśli masz silną wole i wytrzymasz na diecie to brzuszki jak najbardziej, rowerek mozesz symulować.. położyć sie na plecach i jazda ;) do tego może bieg w miejscu?? też tak robiłam do póki nie pożyczyłam rowerka.. głowa do góry! dasz rade ;) każdy kogo znam chwali diete dukana. moja kuzynka schudła 14kg w ciagu 3 miesiecy jakoś.. może warto spróbować? :)

Gość magdzik81
witam :) moge z wami? jestem mama dwu latka i chciałabym zrzucic jakies 20 kilo - nie musi byc szybko ale napewno na stałe - chciałabym do przyszłych wakacji byc o te 20 kg mniejsza :) wiec mam cały rok . pewnie ze im wczesniej osiagne cel ty lepiej moj plan to zdrowo sie odzywiac , cwiczyc pic duzo wody itp to jak przyjmiecie mnie?

Hej, co do tabletek to mnei to nie przekonuje.... nie wierze w żadne cuda proszkowe itp.... Od dzis zaczynam sowja diete Sniadanko Jogurt naturlany z m 2 snaidanie Załatka (mieszanka sałat) pomidorek i kiełki brokul...... Moj cel: wrzesien - 4 kg

Magdzik pewnie że możesz :) witaj :D czym nas więcej tym lepiej... Do przyszłego roku na pewno schudniesz :) dorcia :) nie namawiam do tabletek, mówię tylko że mi pomogły a też nie wierzyłam, wszystko jest dobre gdy cwiczysz... Ją już zrobiłam 20km :D dzisiaj 30 ponad st ma być także nie będę wychodzić z małym bo paść można, ewentualnie jakiś park później :) na obiad robię spaghetti... Powiem wam że od dwóch dni jestem tak zmęczona i zabiegana że nie mam czasu jeść ;)