Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekłaP

puszczalskie rodzące bękarty>> DELETE!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wściekłaP

Nienawidze tych szmat które rujnują życie facetowi i jego przyszłej kobiecie na której mu zależy, mój facet kilka lat temu przespal się bez zobowiązań z taka jedną szmatą która myślała że żoną zostanie jak go wrobi w bachora, miała pecha bo ją zostawił, nic do niej nie czul,teraz placi alimenty. a ja go poznałam, zakochałam się w nim a tu taka "niespodzianka" niech to szlak!!!!!! nie chce tej szmaty i tego dziecka w naszym życiu.

I do kogo pretensja ? A zabezpieczyc to sie już nie mógł ?

Gość wściekłaP
Mowila mu że bierze tabletki. cholera popełnił jeden błąd, mlody glupi, pewnie pijany. to głównie jej wina bo to zaplanowala.

Gość zupełnie nie rozumiem
Z kulturą to ty na TY nie jesteś. Uważaj, żeby twój ukochany nie przespał się bez zobowiązań z następną, bo w razie co, to powiesz, że następna też go wrobiła. A co on z czasów epoki kamienia łupanego i nie wie, że "seks bez zobowiązań" nie zwalnia od zabezpieczania się. Nie mów tylko, że gumka pękła. Dobrze wiesz, że nawet przy zabezpieczeniu nie ma 100% pewności. Więc nie wylewaj pomyj na tę dziewczynę i nie broń swojego faceta, bo tak samo jest winny, jak ona!

Ona mu mogla mówic co tylko chce :P A facet powinien znać konsekwencje seksu bez prezerwatywy..I nie mówię tylko o wpadce z dzieckiem ;)

Gość psppsa
a ty jestes tą której dorobiło poroże idiotko!!! gratuluje poniżenia

Gość odwrócona osmoza
a co ty masz do dziecka? jest jego ojcem i lepiej by było, aby nie poprzestał na roli dawcy spermy... to czego ty chcesz w tym kontekscie nie ma najmniejszego znaczenia

Gość łąki pola lasy
jakie poroże ? przeciez on zmajstrowal tamtej bachora jak jeszcze sie nie znal z autorka

Jesteś okropnie złośliwym babskiem. Sama możesz zostać ....... puszczalską rodzącą bękarty>> DELETE!!!!!!!!! Tylko jeszcze o tym nie wiesz. Wcale tak dużo nie trzeba, żeby tak się stało. A mnie szkoda jest samotnych matek i zawsze bedę stała za nimi murem i bedę tępić takie monstrum, jak ty.

Gość łąki pola lasy
zupełnie nie rozumiem - pewnie sama jestes matka jakiegos bekarta

Gość wściekłaP
Nie bronie go, też jestem wsciekla na niego.. przepraszam za to moje słownictwo ale to pierwsze emocje wylane właśnie tutaj.. trochę mnie poniosło, co ja powiem rodzinie i przyjaciołom. nie wiem co robic.:((

Gość dalfOlkaTolka
zauważ, że znasz tylko JEGO wersje, JEJ nie znasz, więc może wierzysz w kłamstwa, lub jego wyobrażenie o tym co się stało, które nie ma wiele wspólnego z prawdą

Gość Miliana23
taa seks bez zobowiazań taa a może było inaczej i coś ich łaczyło znasz aby jedna wersję JEGO wiec wiesz nie jesteś obiektywna

Gość odwrócona osmoza
na początek zastanów się czy chcesz być z facetem który ma zwyczaj bzykać sobie bez zobowiazań i bez zabezpieczenia a potem zastanów się czy chcesz być z facetem dla którego ojcostwo jest tożsame tylko z kasa która mu schodzi z konta co miesiąc

Gość Miliana23
mam nadzieje ze tez urodzisz "bękarta" i gość cię puści kantem

Gość niewiem cop[owinnas powiedziec
Prawdę? żadna w tym Twoja wina a że tak wybierasz to Twoja sprawa

Gość dalfOlkaTolka
dokładnie :) może to on ją uwiódł i zmajstrował dzieciaka nie myśląc o konsekwencjach, a potem chciał wyzbyć się odpowiedzialności.

to na kim bardziej zależy Ci, na opinii rodziny i przyjaciół, czy na nim ? Jeżeli masz takie podejście do tego dziecko to lepiej nie wiąż się z tym facetem. Do 26 roku będzie płacił alimenty, jego zasranym obowiązkiem jest zainteresowanie się dzieckiem. Jeżeli nie akceptujesz tego dziecka na etapie znajomości, kiedy liczy się opnia znajomych, to odpuść sobie.

Gość wściekłaP
Myślicie że powinnam z nią pogadać? kurcze tytul tematu jest beznadziejny, dziecko nic nie jest winne. musze ochłonąć.

Gość dalfOlkaTolka
i to niezła hipokryzja, że go tłumaczysz "był młody i głupi", ale już ta panna to ta zła, a może ona też "była młoda i głupia" :P

To, że staję w obronie samotnych matek, to nie znaczy, że nią jestem, co za prostota rozumowania. Wystarczy rozejrzeć się dookoła siebie i zaobserwować, że niemal wiecej jest matek samotnych z dziećmi, niż małżeństw. A czasy są trudne, tych dzieci też mi szkoda.

Gość tak go kochasz
a jego dzieciaka nazywasz bękartem??????? dziewczyno Ty nawet nie masz szacunku do niczemu nie winnemu dziecka. Uważaj bo tobie tez moze zmajstrować dzieciaka a za rok opowiadać innej że go chciałaś na dzieciaka załapać hahahahaha a to że płaci alimenty to jego psi obowiazek i dziecka nie wykasuje sobie z życia bo ty tak chcesz panienko pusta!

Gość MartaKrakow
Na twoim miejscu chciałabym znać jej wersję wydarzeń, faceci bardzo często się wybielają i jeszcze myślą, że robią to dla dobra swojej obecnej partnerki, z drugiej strony nie wiadomo, czy można wierzyć w jej słowa. Trudna sprawa.

I co jej chcesz powiedzieć? Że ma wykasować dziecko?

Gość tak go kochasz
Napisała ta pusta lala,że nie chce tego dziecka w ich życiu wiec pisze że może sobie gówno chcieć w tej kwestii! dziecko jest a łoś ma płacić i tyle ..a ty mała pilnuj się abyś ty przypadkiem nie zaciążyła podczas seksu bez zobowiazań hahahahaha

Autorko naskoczyłam na ciebie tak bardzo, bo ten tytuł mnie nakręcił.

Gość tak go kochasz
mnie nakrecił ten tytuł też i ten pierwszy wpis!!!! dziewczyno opanuj się, to chodzi o dzieciaka JEGO DZIECIAKA a nie psa ze schroniska ( bez urazy dla psów)

Gość odwrócona osmoza
a na deser powiem ci że mój ex tłumaczył panienkom które zaliczał , że go złapałam na dziecko...które robił z pełna świadomoscią, tak więc tu akurat prawda może być nieco inna niż ta którą poznałaś

Gość tak go kochasz
a swoją drogą szkoda że ten koleś tego nie czyta jak jego pani się wypowiada na temat jego pierworodnego/ej buhahahahaha na pewno byłby w szoku jakie słówka zna jego ukochana:-D

Gość tak go kochasz
TAK TAK taki co ma we krwi cos takiego jak "seks bez zobowiązań" zobowiązań nigdy może nie dopuścić do siebie i autorka będzie kolejną która cytuje "chciała go wrobić w bachora ale miała pecha bo ją zostawił" buhahahaha szkoda mi cię spadam nic sie nie dzieje, autorka uciekła hahaha