Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebiesko zielona..!

Wpadlam:(jestem w ciazy..

Polecane posty

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
Swoją drogą faceci co biorą sobie laski z dzieckiem to kompletne jelenie :o

no to ladnie zielona znajdz ojca dziecka i noech ci kasiute daje

w dupie mam jego kasiute akurat kasiuty mi nie brakuje.ale moja samoocena jest na dnie nie wiem czy warto dalej zyc dzisiaj zdalam sobie sprawe kim ja naprawde jestem,nikim

co ty puszczanie to dobra rzecz my cale rzycue tak robjmy

Nie mam prawdziwych przyjaciol.moje kolezanki to imprezowiczki tylko do browara nic wiecej faceci chca mnie tylko bzykac bo ladna i dupy daje..co ja robilam w zyciu to sie w pale nie miesci.rodzice maja mnie w dupie nie chca ze mna gadac bo wg nich jestem pelnoletnia i moge robic co chce tylko kase mi wysylaja bo mysla ze jestem za glupia zeby zarobic

Gość ewtg34
a czemu się nie zabezpieczałaś?

Gość lennniinnkk
DZIECKO TO DAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIAZA JEST PIEKNA ,A TE OCZY TWEGO DZICKA PATZRACE NA CIEBIE NIE MARTW SIE URODZISZ BEDZIE DOBRZE CIESZ SIE ZE MOZESZ MIEC DZIECKO ZERIO FACETA ZNAJDZIESZ Z CZASEM ...SZANUJ SIE

Gość Czakirson
Psycholog? Idz na jakąś terapię hipnotyczną i mówię to poważnie, psycholodzy to sami nie wiedzą jak pomagać ludziom. Na terapiach hipnotycznych na nowo "poukładasz" sobie wartości w podświadomości, a to podświadomość tak na prawdę odpowiada za nasze przekonania. Chociaż myślę, że i tak nic z tym nie zrobisz. Szkoda dzieciaka, na prawdę.

czakir tez mysle ze to bez sensu ale jak urodzi sie dziecko to mysle ze sie zmienie.dzis dowiedzialam sie ze jestem w ciazy a wczoraj wypilam cala butelke wina:/

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
twoje, brzydka jesteś

Gość Czakirson
a jak urodzi sie dzieciak to bedziesz sie dalej kurwić ?

nie przejmuj sie, polowa z tych krytykujacych ciebie tutaj ludzi ma swoje wlasne grzeszki na sumieniu, nie mniejsze niz twoje, tylko latwo sie wywyzszac i podpierac swoje malutkie ego czyims kosztem. na takich ludzi nie zwracaj uwagi. ty juz sobie zdalas sprawe ze swoich bledow i od tego momentu mozesz zaczac swoje zycie na nowo. dla siebie i dla swojego dziecka. postaraj sie byc dla niego najlepsza mama , bo ono bedzie ciebie kochalo jak na swiecie nikt. poczekaj az tylko sie pojawi.

Gość iuytr
szkoda że twoje śliczne cycuszki stana sie obwisłe :(

Gość rtujhr546
a wiesz co to prezerwatywa dziewczynoo?

Gość Angel:)))
jasne typowa nastolatka w dzisiejszych czasach kolczyk zdjecia z telefonu o boze i jakos tej towjej kasy po meblach nie widac.. haha lecz sie dziewczynko

A skoro w ostatnim czasie spalas z tyloma facetami to skąd wiesz w ogóle który jest ojcem.? Ciężko stwierdzić czy powinno się ciebie żałować czy nie. Ale jeśli to prawda co piszesz to jedyne co możesz zrobić to się teraz zmienić na lepsze żeby dziecku życia nie zmarnować. Ludzie i tak kiedyś przestaną gadać.

Gość trelemorele.
jak bzdzilas si z tyloma frajerami to moze oprocz ciazy sprzedali ci tez jakiegos hiva lub inny syf . Bo skoro w ciazy jestes to i chyba nie raczylas sie zabezpieczac... :) Lepiej sie przebadaj :)

Chcialabym sie wyprowadzic z tego miasta zeby zapomniec ale wtedy rodzice mi na pewno juz nie pomoga..a jestem nawet bez ukonczonej szkoly nie obchodzi mnie kto jest ojcem nie chce faceta dziecko jest tylko moje to ja je mam i nie oddam nikomu

Za to dziecko będzie się kiedyś interesowało kto jest jego ojcem. I co wtedy powiesz? 'A wiesz co kochanie, nie mam pojęcia gzilam się z tyloma że nie sposób się doliczyć' więc lepiej spróbuj się doliczyć już teraz, o ile jest to możliwie przy takiej liczbie facetów i twojej niekompetencji.