Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytam...

ładny ten wózek???

Polecane posty

Gość tak pytam...
Nr 2,zielony.Ma chyba pompowane koła i spora gondola-70cm.Ja mam graco quattro i dziecko czuje pod pupą każdy kamień,koła piankowe nie najlepszej jakości i gondola malutka i wąska-nie polecam.Ale plusy to napewno duży kosz na zakupy i parent tray'e :) jak dla mnie mega przydatne.

77cm.Ja niestety swojego małego musiałam dać do płaskiej spacerówy jak miał 2 miesiące bo się nie mieścił.Urodził się krótki,ale zaczął tak szybko się wydłużać że nowe gatki starczały tylko na 2-3 tygodnie...

Najładniejszy jest drugi, ale pierwszy wydaje się być najbardziej funkcjonalny. :) Wygoda też się liczy. Trzeci jest chyba za bardzo staromodny...

Kwestia gustu;-) ja z tych trzech wybrałabym Haucka. Lubię nowoczesne wózki w stonowanych kolorach.

Faktycznie nr 2 wyglada najsolidniej, ale jeśli miałabym wybierać kolorystykę wybrałabym coś w stylu nr 1 ;)

Gość hauck :):):)
tez ma skretne przednie kola:) mam ich produkty i sa naprawde porzadne dobra niemiecka jakosc wiec wolalabym haucka niz no name trzeba tu wziac pod uwage wszystko z serwisem wlacznie to dosc wazne zeby miec gdzie reklamowac ...

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
3 najfajniejszy i na pewno najwygodniejszy w jezdzie

Gość adzia1982
ja nr 3 maritę..duża gondola,ale trzeba pomyśleć na którym piętrze się mieszka ...

Gość tak pytam...
mi tez sie bardzo podoba 3,wydaje mi sie ze kazy z nich wygląda dosc wygodnie:):)