Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDECYDOWANA ;) ;) ;)

TEGO LATA ZAMIERZAM ZAJŚĆ W CIĄŻE :) KTOŚ MA TAKI SAM PLAN :)

Polecane posty

Gość kasiaasia
tamta dziewczyna miala racje, ze to infantylne, nie da sie ukryc, zafasolkowana, co to ma byc w ogole.

Gość Mmalaykaa
hej dziewczynki...dopiero sie obudziłam...ta pogoda mnie dobija...;)

wiecie co,odechciewa mi sie wyszystkiego jak czytam takie wypowiedzi- kasiaasia-to po co tu wogole wchodzisz?? jak ci nie pasuje??

a ja napisze ze ZAROBACZKOWANA- bo to taki maly robaczek i co? ktos mi zabroni?? ZAFASOLKOWANA,ZAROBACZKOWANA,ZARODECZEK,KULECZKA,FASOLINKA MAŁA,DZIDZIUNIA,JAK ZECHCE TAK BEDE PISALA

Gość oszyszaga
dorotq ty nie powinnas miec dzieci bo jestes zbyt infantylna :O Natura wie co robi, nie dopuszczajac do ciazy u kogos takiego jak ty :D

oszyszaga hahahha,po pierwsze to ja juz mam jedno, a po drugie ty chyba nie rozumiesz slowa infantylna. kretynka

co raz bardziej sie przekonuje ile debili mnie otacza, takie szare myszki w wiekszosci siedza po drugiej stronie ekranu i próbuja komus dowalic a tak naprawde w zyciu boja sie odezwac do kogo kolwiek

Gość rererereta
dorotq "wogole, kogo kolwiek...." :O Pierwsze dziecko to pomylka natury ale los juz zmadrzal i do ciazy i rozsiewania nedznych genow nie dopusci :D :D :D

to ci pSZeRZkaCa??? kogo kolwiek??? hahahahhaha...no wlasnie i sie potwierCa....kaRZdą pomyłke zaÓwaRZa...nawet jesli ktos zrobil odstep miedzy slowami..WIEM ZE PISZE SIE KOGOKOLWIEK-RAZEM!! nastepna PANI NAUCZYCIELKA-....szkoda sie tylko denerwowac i wchodzic tu..sorki dziewczyny-zycze miłego PRZYTULANIA SIE I ZAFASOLKOWANIA:)

Gość te dziewczyny ...
beda sie kochac z mezami/partnerami wobec czego zajda w ciaze i w konsekwencji beda miec dziecko :D W przeciwienstwie do ciebie pojebie nieszczesliwy :D