Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDECYDOWANA ;) ;) ;)

TEGO LATA ZAMIERZAM ZAJŚĆ W CIĄŻE :) KTOŚ MA TAKI SAM PLAN :)

Polecane posty

ustalmy fakty... 24 marca - ostatni okres około 15 maja test - z drugą slabą kreską i później żadnych innych testów, badań ?

Gość ewuss185
bo to jakis dziwny lekarz. mowie ci zrob test w moczu nawet dzisiaj i jak bedzie blada kreska umow sie do innego ginekologa

według kalkulatora tygodni ciazy to był by to już 10 tydzień !!!

Gość Mmalaykaa
no tak... ;) dzieki dziewczyny za pomoc. wczesniej mialam innego gin. u tego bylam pierwszy raz. tamten zrobil mi zawsze wszystkie badania...a 1 test robilam 23 kwietnia 2 test robilam 28 kwietnia 3 test 7 maja...wyniki negatywne... no i 14 maja ten z jakby delikatna druga kreska...

Gość ewuss185
zdecydowana ma racje. jak najszybciej idz do innego ginekologa napewno zrobi ci badanie usg po takim czasie od miesiaczki

Gość Mmalaykaa
a ten lekarz jeszcze powiedzial "to co wywolujemy ta miesiaczke?" i zapisal mi luteine...jutro ide do gin juz sie zarejestrowalam.

reasumując albo jesteś już w 10 tygodniu ciąży albo organizm robi Ci jakiegoś psikusa, w każdym razie koniecznie musisz to sprawdzic

Gość Mmalaykaa
sprawdze dzis test...a jutro lekarz...;)

Gość ewuss185
pewnie, że trzeba to sprawdzic nawet jesli to ciaza to dla dobra rozwoju dziecka:)

Gość Mmalaykaa
gdy tylko zaczelismy sie starac o dzidzie to rzucilam papierosy... ;) jutro o * bede juz u lekarza;)

Gość ewuss185
to dobrze. ja pale ale nie staramy sie tak na mega maxa, ale jakos w polowie cyklu zaczelo mnie odrzucac od fajek i pale teraz z jedna na dzien bo niby mam ochote zapalic a jak zaczynam to pol fajki wywalam dlatego nie kupuje juz bo nie ma sensu. takze rzucam:)

Gość Mmalaykaa
:) ciekawe co powie mi test i pani doktor;)

Gość ewuss185
no ciekawe. a masz objawy w ogole jakies?

ewuss185 - > coś mi się wydaje, że Ty nosisz fasolkę :)

Gość ewuss185
dlaczego tak myslisz? mi sie wydaje, że raczej nie

Gość Mmalaykaa
powiem tak... jak mam dostac @ to boli mnie czasami tylko brzuch... a teraz czesto biegam do lazienki na siusiu...mam zgage a wczesniej jej nie mialam... duzo wiecej jem... piersi sa wieksze niz byly... no i9 narzeczony zauwazyl,ze wczesniej jadalam tylko batoniki kakaowe /czekoladowe a teraz tylko mleczne/smietankowe... ;)

Gość ewuss185
no to lec po test i zrob :)

Gość Mmalaykaa
myślisz,że to moga być objawy? czekam na narzeczonego ,az wroci z trasy i jedziemy po zakupy to akurat kupie;)

Gość ewuss185
no samo z siebie ze czekasz na okres tyle czasu plus objawy to mysle ze jest dobrze:)

Gość Mmalaykaa
a u Ciebie jak???

Gość ewuss185
czekam na okres 04.06 zobaczymy co bedzie, objawy niby sa ale staram sie o tym nie myslec i sie nie doszukiwac tez nie wiadomo czego

Gość Mmalaykaa
no wlasnie... a mdlosci masz? bo mnie to dziwi,ze nie mam... chociaz odkad pamietam to nigdy nie mialam okazji wymiotowac... chociaz czasami mam taki odruch zwrotny...

Gość Mmalaykaa
no i bede mocno trzymala kciuki,aby @ nie przyszla i aby wyszly Ci dwie kreseczki...;)

Gość ewuss185
po wspolzyciu kilka dni jakos mialam takie dni ze czulam ze wszystko podchodzi do gory na fajki nie moglam patrzec ale teraz juz sie to zmniejszylo choc no mowie ja jestem przed okresem. Z tego co czytalam nie kazda kobieta ma mdlosci

Gość poczucie winy
Tak piszecie o ciąży tego lata... planowaniu... Ja się czuję trochę wyrzutkiem, bo chcę owszem, mój mąż też już raczej chce mieć dziecko, i mam takie momenty że bardzo chcę już być w ciąży a póxniej nachodzi mnie przerazenie ta sytuacja i nie wyobrazam sobie tego... mam poczekac az mina zupelnie moje obawy? ale czy to kiedys sie stanie?

Gość ewuss185
no cieszylibysmy sie:) ale zobaczymy:) i za Ciebie tez trzymam kciuki:)

Gość Mmalaykaa
ehhhhh badzmy dobrej nadziejii... niby nadzieja matka glupich,ale kazda matka kocha swoje dzieci... nie teraz to pozniej,ale sie nam uda :*

Gość ewuss185
do poczucie winy- nigdy nie jest odpowiedni moment na dziecko i kazda kobieta nawet starajaca sie ma pewne obawy czy dam rade byc dobra matka itd ja tez mam takie obawy ale mysli o dziecku zaraz przeganiaja te obawy takze spokojnie:)

Gość Mmalaykaa
poczucie winy ... takie obawy jak Ty ma chyba każda kobieta,ale zobaczysz,że mina jak sie tylko dowiesz,ze nosisz taki skarb pod sercem...

Gość poczucie winy
Jestescie takie pewne, nie boicie sie troche tej ciazy? tego zamieszania? nie czujecie ani troche strachu przed ta zmiana?