Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o anal

Czemu tyle dziewczyn w wieku około 25 lat ma za sobą anal?

Polecane posty

Uprawiając seks analny: - dziewczyna fizycznie nie traci dziewictwa; - nie ma ryzyka zajścia w ciążę; - czerpie taką samą przyjemność (przy połączeniu anala z masowaniem łechtaczki).

Gość prawictwo pospolite141
anal = nietrzymanie kału no, chyba ze ktos to robi raz w miesiacu to problemu nie bedzie.. Ale wspolczuje kobiecie ktora ma to 3 razy w tygodniu

Gość ciocia-dobra- rada
nie widze nic zlego w analku, ale... Tylko dla urozmaicenia, raz na baaardzo dlugi czas i tylko ze stalym partnerem. Trzeba czasami spelnic fantazje swojego faceta, nawet jesli nie mowi o tym glosno (a widac ze ma ochote ;D ) bo jak nie dostanie tego od partnerki to jest ryzyko ze bedzie szukal u innej...

To popularny mit. Jeżeli kobieta dba formę, robiąc powiedzmy 20 przysiadów dziennie, to mięśnie pośladów a także zwieracza zawsze pozostaną silne.

Gość angina 2423
ja nie uprawiałam i nie zamierzam, na szczęście mój facet też nie odczuwa takiej potrzeby

Gość angina 2423
code25-77 ty się chyba akurat nie powinieneś wypowiadać skoro nawet oralnego seksu nie masz jeszcze za sobą

Gość i dlatego właśnie
Ale jak to wyglada? robicie lewatywę przed takim seksem?

Angina, Skarbie, powinnaś zaproponować chłopakowi seks analny (przynajmniej na próbę).

Gość angina 2423
hahah prawik mi będzie mówił, co ja powinnam? :-D

Gość ciocia-dobra- rada
nie trzeba robic lewatywy, ale tez lepiej nie probowac kiedy ma sie biegunke :)

Gość 987654321123456789
"code25-77 Fizycznie, waginalnie nadal jest dziewicą." - co za pierdy, kurna, czy tak trudno zrozumiec, ze dziewictwo to stan ogolny a nie tylko obecnosc kawalka blony w cipie???? kazda baba jak tylko zacznie jakkolwiek sie dawac nie jest juz dziewica. czy wg ciebie kurva, ktora 50x dziennie ssie fiuty i daje sie w doope walic ale nadal ma blone jest czysta i niepokalana????

Jeżeli kobieta nie uprawiała seksu waginalnego, to fizycznie waginalnie cały czas pozostaje dziewicą, niezależnie od tego czy uprawia anal czy nie.

Gość angina 2423
Code, gdybyś cokolwiek znał się na tych sprawach nie byłbyś prawikiem :-) jak widać twoje poglądy, zasady i przepisy na sukces są gówno warte, wiec wybacz ale nie skorzystam.

Gość 987654321123456789
Master, ty nie masz zielonego pojecia na czym dziewictwo polega, ty nawet zes baby na zywo golej na oczy nie widzial wiec siedz cicho.