Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o anal

Czemu tyle dziewczyn w wieku około 25 lat ma za sobą anal?

Polecane posty

a jako nieprawiczek już byś panne po analu chcial?:D a to z tymi brzudallami że lepiej byc prawiczkiem niż ruchać brzyydule to jakis glupi tekst:D rozumiem że chcialeś napisać że lepiej pozostać prawiczkiem niż wyruchać pierwszą lepszą brzydką ale chętną laske tak? to się zgadzam:D jak będzies zmial dziewcyznę dluzej niż miesiąc to wtedy pogadamy. znajdz sobie dziewczynę na stałę jaką lubisz i znaim się zorientujesz to prawiczkiem nie będziesz

Gość Pytanie o anal
A jak ktoś ma spory trądzik i żadna ładna się nim nie zainteresuje, a terapia jeszcze potrwa trochę? Nie każdy chciałby mieć niezbyt atrakcyjną dziewczynę. A myślę, że takie kobiety po wielu partnerach i analu nie gustują w pryszczatych prawiczkach w okularach ;)

Gość kikolo
Nic obrzydliwego. Grzydzicie się waszych partneów?

Gość Pytanie o anal
A ja wolę najpierw wyglądać dobrze, a dopiero potem się brać za dziewczyny o jakich marzę, a nie jakieś katoliczki w rozciągniętych swetrach które nie golą się pod pachami

dokoncze poprzednika hehe a jak znudzi ci sie standardowy sexik po ciemku i pod kolderka to moze bedziesz mial ochote na nowe przygody hehe ;)

Gość Pytanie o anal
Ale ja akurat szukam seksu w związku, nie wyobrażam sobie robić tego bez związku

Gość kjhnlink
aloaaloaaloa niektórzy nie uprawiją analu, ale nie znaczy to że robią to po ciemnku, pod kołdrą i w jednej pozycji. nie podajcie jak prawiki w skrajności

Gość Pytanie o anal
Jednak jakby dziewczyna miała bujną przeszłość miałbym prawo odczuwać przykrość

Gość Pytanie o anal
wypraszam sobie!!! nie jestem prawikiem - mam już 1szy aktywny anal za sobą

Gość Pytanie o anal
Tym razem to znowu ja + ban x2 ale chyba nie widzisz w tym nic dziwnego, że wolę poczekać aż mój wygląd się poprawi i będę miał szanse u "odpowiednich" kobiet

Gość Pytanie o anal
Tylko wiesz, jakbym trafił na jakąś z dość bujną przeszłością to mogłoby mi się włączyć myślenie: poużywam sobie i poszukam innej :P

Gość Pytanie o anal
Poza tym śmieszne jest mówienie, że prawików żadne nie chciały. A może chciały, tylko jakieś brzydule albo panny wręcz wybitnie przeciętne i aseksualne? Jedni akceptują swój los i biorą za brzydule, inni wolą pracować nad sobą żeby zdobywać fajniejsze kobiety

Gość prawiki sa ok
laski po analu bee

Gość andrzejw80@o2.pl
Jako facet powiem tak to jest be upakarzajace tylko szma... to robia widze fajna dupcie ale bym jej tam ....swojej pani niepowiesz ze tak chcesz bo będzie zaraz ble ble więc wala laski po kątach w tyłki i niepowie ci sprawdz goscia kazdego ręcze wam kobiety i niejest zemną cos nietak

Gość z polski jestem
ohyda bleee nigdy w życiu dobrze że jeszcze sa tacy faceci co tez ich to brzydzi

Gość z polski jestem
juz zwymiotowałam same dziwki w tym kraju nic szacunku do siebie

Gość bxc
vivisteś jesczze? chciałabym Cię o coś zapytać :) nie przesadzajcie, w analu nie ma nic dziwnego :) ja robiłam to dopiero kilka razy, ze stałym partnerem, z którym jestem 9 lat. to coś złego? fajne urozmaicenie raz na jakis czas.

Gość z polski jestem
każdy robi jak uważa dla mnie to ohyda NEVER

Gość andrzejw
Po tem jest tekst on mnie zostawił dla tej .... jak ona wygląda mówił ze kocha ale oczywiscie niezawsze tak jest pozatym prawdziwy gosciu jest wojownikem zdobywcom który stawia wyzwania zeczom trudniejszym do zdobycia ma wyzszy testosteron i rózni sie itd... pisał bym i pisał są napewno wyjatki sam kiedys byłem taki "porządny" teraz mysle ze prawdziwy a przez siec bardziej w tym temacie wylewny czasem zdarza mi się taka forma sexu ale to niejest sex na codzien jak ktos chce popisac to moge na mailu pozdrawiam wszystkich i kobitki które są mimo tego "ze facet to swinia" przy nas

Gość andrzejw
Wracajac do tematu tego fora to ciekawosc kobiet choc sa takie źe koło 50 niemiały orgazmu a po drugie zastanawia mnie dlaczego pytanie niebrzmi : dlaczego męzczyzni przed 25rokiem chca sexu analnego z paniami

Posuwanie od tyłu kojaży mi się z pedałami. Jeśli facet woli wchodzić w kobietę od tyłu to wydaje mi się to dziwne. Ja wolę korzystać z otworka który kobieta ma z przodu - po to kobieta to ma, żeby od tyłu nie wchodzić.

Gość Marek25
Anal uprawiają faceci o małych członkach. Ja mam dużego i grubego i sobie nie wyobrażam rozepechać mojej dziewczyny do takiego stopnia abym mógł wsadzić tam moje przyrodzenie (rozmiary butelki 0,5 coca-coli).

Gość andrzejw
znałem pare dziewczyn i czasem tak po pedalsku robilismy jesli ma zgrabna pupe to jak niechciec tego moze dziewczyny były inne a mam duzego i uzywalismy oliwki

Gość timarretheaaaa
up

Gość 987654321123456789
"Mam 21 lat, uprawiam z esexu tylko anal i oral od 17 roku życia. Jestem dziewicą dzięki temu. " - jaka, kurvva, dziewica????? ja pierdole, przeciez dziewictwo to nie jest tylko sama blona w cipie!!!! zaloze sie ze masz przebieg jak nie jedna rasowa kurew...