Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bóle brzuszka

Bobotic-od którego tygodnia podawałyście?

Polecane posty

Gość Bóle brzuszka

Mały wczoraj skończył 3 tyg. boli go brzuszek, ma gazy, czasami aż krzyknie przez sen. Chciałabym mu ulżyć i dać Bobotic, ale tam jest napisane że można dopiero od 28 tyg., czy któraś z Was dawała szybciej?

Gość No to może...
Ja dawałam espumissan jak miał 2,5 tygodnia. Bobotic jest silniejszy. A próbowałaś czegoś innego wcześniej? Masaże, ciepła pielucha.

Gość Bóle brzuszka
Tak robię mu masaże brzuszka, kładę na brzuszku, piję herbatkę z Hippa na laktację, ale to mało pomaga. W aptece dali nam delicol, ale daję tylko na noc bo nie chcę go za bardzo faszerować. Karmię piersią i uważam na to co jem, ale mały pije zachłannie i połyka dużo powietrza a ma problemy a odbiciem i to powietrze zostaje w brzuszku.

Gość Bóle brzuszka
Arszenika- a pomogły wam te krople? Jak mały zareagował na nie? Lekarz pozwolił brać tak wcześnie?

A skąd wiesz, że go brzuszek boli? Mówił Ci? Przes sen dzieci czasem coś krzykną bo im się po prostu cos śni. Mój synek także ma gazy od czasu do czasu (ma już ponad roczek), ale nic nie wskazuje na to, aby go bolał brzuszek. Dzieci tak mają.