Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33 latek

stuknęło 33

Polecane posty

Gość szanujący się facet
Lady zaraz mogę być i Tobą dla niektórych ale mam to tam gdzie słonko nie dochodzi;-)

Mnie to tez wisi i powiewa who is who, możesz być nawet barrackiem obamą :) Hipotezy i casusy w zupelności mi wystarczą do dyskusji

Gość kmlwi
Ja własnie bardziej cenię hipotezy poparte choćby cieniem doświadczenia ;) Aseksualna zakładam, że tu zajrzysz dzisiaj - bo czemu nie? :) czy studiowałaś psychologię? natknęłam się na Twój wpis na innym forum i wiem, że to zagadnienie z książek akademickim między innymi ...

Dobra Kochani, jak to mówię mleko się wylało;-) ktoś się kapnął z czym się liczyłam i nie ma sensu ciągnąć tego dalej, gdyż i tak wyniki dla mnie nie będą miarodajne:-) To ja pisałam pod nickiem "szanujący się facet" nie chciałam nikogo wprowadzać w błąd ale chciałam zobaczyć waszą reakcję gdy do tego samego zacznie przekonywać mężczyzna. Nie ukrywajmy na tym forum jest więcej kobiet. Jak widać ze strony facetów miałam pełną aprobatę:-) kmlwi zapewniam Cię że to co pisałam ja i szanujący ma poparcie w doświadczeniach. Co prawda nie moich osobiście ale moich pacjentów. Jestem seksuologiem i przeprowadzałam tutaj badania do mojej pracy. Naprawdę, istnieje coś takiego jak "zdrada terapeutyczna" :-) Większość suchych informacji wyciągnięcie z postów moich i szanującego się. Uciekam, bo mąż jest wkurzony że od rana przy komputerze siedzę a weekend nam leci. Bardzo mi pomogliście, dziękuję:-) Bez urazy i miłego dnia:-)

A może niech zdradza, byle z idealnym kochankiem, w końcu pewnie łączy ich tylko seks, a to nic ważnego. To nic że ja mam ochotę zerżnąć nawet kota sąsiadki, pewnie muszę się przełamać i na kooorwy pójść. Grunt to pozory w domu. Wszytko jest OK, dzieciaki zdrowe, żona zadowolona.....

hahaha, no w tego psychologa tez niekoniecznie wierzę, ale hipotetycznie mozna przyjąć... Jakim sposobem wyniki "badań" miałyby byc miarodajne, jesli są zebrane tutaj??! Nie jesteśmy próbą reprezentatywną. Teoretycznie kazdy może ściemniac ile wlezie i robic sobie dowolne eksperymenty ku uciesze własnej lub gawiedzi :)

Gość kmlwi
Aseskualna wydała, że nie jest aseksulna i temat padł? :P

Gość do Foxy_Lady
Nie jesteśmy w stanie kontrolowaćemocji. Jest to mechanizm, w który wyposażyła nas natura by zainicjowaćproces poznawczy. Nawet nie wiemy jak wielki znaczenie mająone podczas podejmowania naszych decyzji. Jednak gdy zdobywamy doświadczenie w pewnej sferze, emocje przestają odgrywaćtak dużąrolę i wówczas mamy szansę na racjonale myślenie i przechodzimy do rutyny.

Gość gość
tort na 34 gotowy? :P

Gość gość
Foxy Lady.. fajna z Cibie kobieta. Mielibysmy o czym pogadać. Pozdrawiam.