Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalne to nie jest niestety

Znów zrezygnowałam z oferty pracy z głupiego powodu

Polecane posty

To już 2 oferta pracy gdzie firma ma swoją stronę internetową a tam jest zdjęcie każdego pracownika (no może oprócz sprzątaczek) i krótki opis o zainteresowaniach i życiu prywatnym :O :O :O Wiem, że to głupie żeby z takiego powodu nie przyjąć oferty pracy jednak takie widnienie na stronie internetowej mnie stresuje :o Chyba skoczę [cześć]

Gość marka 24
ojej, ja nawet nie wiedziałam o tym, że takie rzeczy robią. Powiem Ci, że też bym się na to nie zgodziła, nie mam NK i innych tego typu rzeczy i nie czuję potrzeby widnieć w internecie, by każdy mógł sobie sprawdzić gdzie pracuję i jakie mam zainteresowania :O To nie jest głupi powód. Rozumiem Cię.

Gość Nancyyy7777
No ale jak to jakaś dobra firma, to przecież byłby zaszczyt dla Ciebie, że widniejesz tam na tej stronie ? Chyba, że jakaś szajska, że tylko wstyd sie przyznac że sie tam pracuje.. :-P

Myślę, że to jest dobra firma. Raczej nie spotkałam się ze złymi opiniami na jej temat. Również nie mam nk ani nie jestem członkinią żadnych portali społecznościowych. Po prostu cenię sobie swoją prywatność. Jednak może tak naprawdę nie tylko w tym tkwi problem, ja chyba w ogóle boję się pójść do pracy. Tym bardziej do takiej prestiżowej kliniki.

Gość marka 24
no to może o to chodzi, może jesteś nieśmiała, boisz się ludzi? boisz się, że nie podołasz obowiązkom, a wmawiasz sobie, że to chodzi i stronę internetową? choć ja akurat nie przyjęłabym takiej oferty własnie ze względu na tą stronę internetową, bez sensu... No, chyba że naprawdę nie miałabym wyjścia, ale niefajnie bym się z tym czuła...

Masz prawo nie wyrazić zgody na publikowanie swojej twarzy. A firma nie ma prawa Cię za to wyrzucić.

Nie wmawiam sobie tego, że chodzi o stronę internetową, ponieważ naprawdę mi się to nie podoba, tylko myślę, że dodatkowo mam inne obawy, czyli tak jak napisałaś. Obawiam się, że nie podołam, że nie nadaję się do tej pracy, że za mało wiem, że się tylko tam skompromituję itd. Jeszcze nigdy nie pracowałam, więc nie wiem jak to jest.