Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość see you in the next life

Zrobiłem test osobowości i wyszło, że powinienem się leczyć.

Polecane posty

Gość see you in the next life

Zrobiłem sobie test SCL-90 na stronie o psychologii z tego linku: http://www.psychologia.net.pl/testy.php?test=scl Oto moje wyniki: - Natręctwa: Twój wynik - 2.7. Jest to wynik bardzo wysoki. - Nadwrażliwość interpersonalna: Twój wynik - 4. Jest to wynik bardzo wysoki. - Depresja: Twój wynik - 3.7. Jest to wynik bardzo wysoki. - Lęk: Twój wynik - 3.3. Jest to wynik bardzo wysoki. - Wrogość: Twój wynik - 2.5. Jest to wynik bardzo wysoki. - Fobie: Twój wynik - 3.3. Jest to wynik bardzo wysoki. - Myślenie paranoidalne: Twój wynik - 2.8. Jest to wynik bardzo wysoki. - Psychotyczność: Twój wynik - 2.6. Jest to wynik bardzo wysoki. Wiedziałem od zawsze, że jestem aspołecznym świrem z zaburzoną osobowością.

Natręctwa - 3. Jest to wynik bardzo wysoki Nadwrażliwość interpersonalna - 2.7. Jest to wynik bardzo wysoki. Depresja - 2.2. Jest to wynik bardzo wysoki. Lęk - 1.3. Jest to wynik wysoki. Wrogość - 0.8. Jest to wynik przeciętny. Fobie - 1.1. Jest to wynik wysoki. Myślenie paranoidalne - 2.5. Jest to wynik bardzo wysoki. Psychotyczność - 1.8. Jest to wynik bardzo wysoki. Jedynie w natręctwach mam wiecej od autora :D Cos z toba nie tak chyba :P

Skąd pewność że ten test jest prawidłowy? Tylko doświadczony człowiek jest w stanie odczytać innego człowieka. Mowa ciała, intonacja, tempo mówienia. To wszystko jest ważniejsze od słów. Olej testy w necie i żyj po swojemu lub udaj się do specjalisty,

Gość zrobiłem sobie,
kwestionariusz orientacji życiowej, wynik, który mi wyszedł można skrócić do 1 krótkiego zdania jestem ż.g. :o