Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duża**Mi**

czy sa tu jakis dziewczyny którym się udało schudnąć ?

Polecane posty

Gość Duża**Mi**

pochwalcie sie swoimi osiagnięciami, jaka miałyście motywacje, jak przetrwalyście dietę, jaka dietę\ćwiczenia stosowałyście ?

Gość Jdjumdju
no to się pochwałę. Schudlam 6 kg w 3.5 tyg. Teraz waże 54 i od jutra znow zaczynam miesiąc diety cud. więcej napisze jak będę miala komputer wieczorem bo teraz pisze z telefonu:-P

Gość ech ja kiedys ladnie schudlam
motywacja było dla mnie moje odbicie w lustrze schudlam sporo, bo z 65 do okolo 48, piekne czasy to bylo kilka lat temu, teraz niestety ważę 58-59 i staram się znow schudnąc do 50-52 chociazby ale mam juz 28 lat i jest mi trudniej niz kiedys, chociaz jakos daję radę od 2 tygodni trzymam dietę motywuję się oglądając dawne zdjęcia ;)

Gość odchudzająca się wiecznie
Kawowa Dietkującaa jak to zrobiłaś?? ja mam podobną wagę:(

przede wszystkim założyłam sobie profil na vitalii tam zapisywałam to co spożywałam każdego dnia a ograniczyłam się do trzech posiłków dziennie nawet jak miałam ochotę na frytki czy kawałek pizzy to jadłam ale jako jeden z posiłków nie jako przekąskę ostatni posiłek około 17/18 i spacery i ćwiczenia

każdego dnia spaceruję około godzinę minimum wcześnie rano albo późnym wieczorem + ćwiczę na orbitreku do dziś jem trzy posiłki czasem zdarzy się jakaś wpadka ale rzadko i rozpisuję wszystko co zjadłam w danym posiłku poza tymi ćwiczeniami i spacerami spożywam chrom z ananasem i błonnikiem taki preparat oraz piję herbatkę regulującą przemian materii :)

Kawowa Dietkującaa dzieki ja waze 111kg jestem słoniem, nie radze sobie z tym:(

od lat lecze się na tarczyce, leki mnie spasły strasznie...zawsze byłam dobrze zbudowana ale od 20 roku życia przytyłam bardzo od kąd zdiagnozowali mi tarczyce:( uciekam, pa

Gość takaOna899
Duża Mi nie można być grubym od zawsze ;p nie rodzisz się z wagą 100 kilo :) ja schudłam z 90 do 77 i dalej się odchudzam ;p

Mnie spasla anglia...5 kg na wstępie, i tak trzymała wage kilka lat, później zaczęły się starania o dziecko i 8 kg poszło w 2 miesiące, zastrzyki hormonalne, tab , zabiegi , zmiana pracy na siedząca.. z 63 zrobiło się 83, potem ciąża, po 92 kg, obecnie schodze z 88,5 , dziś na wadze 81, spadło w ciągu miesiąca, i dietkuje dalej, dieta mz:) chociaż nie zawsze się udaje:)

Gość pouyr
a mnie ostatnie kilosy nie chca zejsc, i znowu zaczelam tyc

Ojjjj bardzo się zawzięłam!!!!!:D ZERO PODJADANIA!!!!!!ZERO SŁODYCZY!!!!!TYLKO GOTOWANE!!!DUŻO WARZYW OWOCÓW WODY HERBAT ZIELONYCH:) ITD.:) I OCZYWISCIE RUCH!!!!