Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednapaniusia

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość takajednapaniusia

mam pytanie: jestem w srodku cyklu, kochalam sie z facetem , byl to stosunek przerywany. na koncu wytrysnął na brzuch, ale zauwazylam, ze nie tylko na brzuch,bo troche polecialo mi na wejscie do pochwy. po jakis 3 minutach (gdy juz skonczylismy sie przytulac), wzielam chusteczke higieniczna i wytarlam sie, ale nie zauwazylam, ze ta chusteczka byla od spermy. i tak juz w ostatnim tygodniu dwa razy sie mi zdażylo, ze troche kropelek wleciala niechcacy do srodka :\ od kilku dni juz tak sie jakos dziwnie czuje, moze mi sie wydaje tylko. bo boli mnie podbrzusze( podobnie jak na okres), czasami kuje mnie w piersiach(ale nawet jak mialam okres to nie bolaly mnie nigdy nie narzekalam na bol piersi), slabo mi sie rano dzis zrobilo, aa i mam dziwny posmak od kawy w ustach, a godzine temu wypilam. Ale jestem palaczką, jakos papierosy smakuja mi normalnie. nie boje sie ciazy, mam 27 lat, ale czy istnieje taka mozliwosc, zeby przez cos takiego zajsc w ciaze? napewno padlo juz kilka takich pytan, patrzylam na niektorych stronach, ale zwykle sa to pytania typu: czy po umyciu sie mydlem i usiądnieciu na wc naktorym siedzial moj facet zajde w ciaze- no ludze :\ żenada prosze o odpowiedz, ale darujcie sobie glupie komentarze.

Gość nius
ile dni minęło od zdarzenia?

Gość takajednapaniusia
okolo 7-8 dni temu to bylo. i wlasnie sie dziwie botak szybko takie objawy by wystapily?

Gość takajednapaniusia
i w ogole tak sie czuje nieswojo sama w sobie. wczoraj mialam zachcianke na ketchup z majonezem np. :\

Gość janinkkaaaa
raczej nie jesteś w ciązy,kilka kropel na wejściu to za mało,plemniki musza byc wystrzelone jak najgłebiej,a i tak kobiety nie zachodza szanse masz małe

Gość niestety znowu tu jestem
Droga autorko, oczywiście możliwość zajścia w ciążę jest, ale za wcześnie na objawy. Pamiętaj, że w trzeciej fazie cyklu dominuje u kobiety progesteron, czyli hormon ciążowy i objawy nadchodzącego okresu są nie do odróżnienia od objawów ciążowych. Możesz się zacząć bać, jeśli pojawi się jakiś objaw, który nigdy wcześniej nie występował. Po 10 dniach zrób sobie test z krwi i będzie pewność.

Gość mała mała mi
Czasem jak o czymś myślmy za dużo to znajdujemy wiele przykładów na potwierdzenie tego.

Gość takajednapaniusia
a co jesli te "krople" wlecialy mi do srodka, bo np ja lezalam na wznak, a nie stalam np czy siedzialam

Gość nius
wątpliwe ale zaraz mnie zakrzyczą inne kobiety że one miały objawy od razu. Może to działanie psychiki. Masz dwie opcje -odczekać jeszcze z tydzień i zrobić test z moczu albo parę dni i zrobić beta hcg z krwi. chwila, jesteś w środku cyklu? kiedy masz mieć okres? masz regularne cykle? Może to objawy owulacji.

Gość takajednapaniusia
okres dopiero za 1,5tyg bede miec, wiec bjawow okresu nie mam eszcze. a pozatym ja nie wyczuwalam nigdy zadnych

Gość takajednapaniusia
zwykle moj cykl trwa ok 32 dni. ostatnio pierwszy dzien to byl 13maj

Gość sdwdwdwe
sluchaj, ja uzywalam prezerwatywy i raz w ciagu miesiaca pekla w srodku stosunku, jak chlopak nawet nei czul, ze cos polecialo i zalozyl nowa. i co? jestem w 8 tygodniu ciazy... a najlepsze ejst to, ze zrobilam sobie miesiaczna przerwe od brania tabletek :|

Gość takajednapaniusia
sdwdwdwe- to musialo byc zaszkoczenie! ja nie biore żadnych taletek antykoncepcyjnych, z reszta nigdy nie bralam. wlasnie zawsze nas ucza, ze tylko od wytrysku w srodku zachodzi sie w ciaze, a coraz czesciej sa to przypadki, np czytalam niedawno, zeniektore kobiety same sobie wkladaja palce do pochwy z nasieniem i zachodza w ciaze. to mi sie wydaje jakies niewiarygodne.

Gość sdwdwdwe
takajedna- bylam zalamana ;/ no przeciez to jakas kpina!!!! raz nam pekla jeszcze nie na sam koniec! a ten nic przeciez nie zrobil tylko zmienil ja i jeszcze w tej przerwie ;/ no kurrrrrwaaaaaa mac!

Gość takajednapaniusia
bo moze Twojemu facetwi tam cos polecialo tylko nie chcial sie przyznac? :P

Gość nius
to ze nigdy nie miałaś objawów owulacji nie znaczy ze to nie mogą być właśnie te objawy. Organizm to nie maszyna i czasem się coś zmienia.

Gość sdwdwdwe
w srodku stosunku? raczej by awetnie poczul, ze cos mu polecialo. za co niefart.

Gość takajednapaniusia
pozyjemy zobaczymy cowyniknie. mam nadzieje ze wszystko bedziedobrze. pozdrawiam! jak jeszcze ktos ma cos do przekazani t pisac:_)