Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty.12345

pytanie do mężczyzn - co sądzicie o mojej figurze?

Polecane posty

Gość mam rację przemyślcie
Wydaje mi się że i tak najważniejsza jest talia. Może być wielki tyłek, ale talia musi być odpowiednio wąska. Czyli np. nikomu nie podoba się (fizycznie) Dorota Welman, bo ma figurę kołka, zero talii), ale za to wielu facetom podoba się Adele, mimo że przy kości, bo jest kształtna i ma wcięcie w talii

Gość Mam taką figurę i powiem tak
23

Gość jas fasolaaa
schudnij

Gość Zuzanna Amelia & 2
BSA - A nie odpowiedziales na moje wczesniejsze pytanie, czy obraziles jego dziewczyne przy niej ?

Gość Mam taką figurę i powiem tak
BSA, gdybym miała, to bym nie siedziała pierdołów wypisywać na Kafe i się głupio żalić. Problem w tym, że nie będę niczyim materacem do przelecenia. Wole być sama.

Gość mam rację przemyślcie
Nie każdy może mieć, ale zawsze można ją wizualnie "stworzyć". Dlatego uważam, że kobietom "przy kości" szkodzą workowate ciuchy, które nie przylegają do ciała. O wiele lepiej wyglądają, gdy np. noszą paski, sukienki odcinane w talii itd. Nie jest to jednak błąd który popełniają tylko grubsze kobiety. Niestety jest teraz taki trend wśród młodych, szczupłych dziewczyn by maksymalnie zakryć płciowość. Czyli - długie tuniki ukrywające talię i kształt bioder, za to wydłużające tułów, rurki lub legginsy, baleriny które optycznie skracają nogi, ogólnie zgarbiona sylwetka jakby chciała ukryć biust. Idzie to chude, zgarbione i w sumie nie można poznać czy to dziewczyna czy chłopak.

Akurat z inteligencją to ocena jest subiektywna, ale bardzo Ci dziękuję :) Mnie aż tak to nie przeszkadza - mam szczupłą sylwetkę i widoczną talię, ale według różnych kalkulatorów to nadal jest sylwetka "prosta". No cóż...chyba mogę z tym żyć. :P

Gość Zuzanna Amelia & 1
Najmadrzejszy - A pozostale osoby to ... ?

aż w piórka z dumy obrosłam :D Masz talent, wiesz jaki komplement komu powiedzieć ;)

Gość pytanie do autorki
nie trzeba byc przy kosci, zeby miec figurę klepsydry i jakos nie zauwazylam, zeby te szczuplejsze ukrywały swoją pciowosc ja tam niczego nie ukrywam lubię podkreslac talie-biodra a waze niecale 55 kg

Gość pytanie do autorki
*plciowosc

Gość pytanie do autorki
Moorland a co to za "rozne kalkulatory" ? moze ja tez jestem prosta ? :D

Przy czym akurat ten co wysłałam twierdzi, że jestem klepsydrą :P Dwa inne z kolei kwalifikują mnie na prostą sylwetkę, więc nie wiem już jak to działa (może podobnie jak internetowe kalkulatory rozmiaru stanika? :P)

Gość dfdfdsfes
Mi wyszło tak: Curvy hourglass girls go in at the middle, often with a fuller bust and bottom to contrast with the smaller waist. Youre blessed with a sexy shape so find a balance between drowning your figure in baggy clothes and showing off too much of those killer curves. czyli jak? jest sexi???:D

Gość dfdfdsfes
Dziękuję 😘 :D

Gość wedwq
ja jestem kobietą. ale mi się bardzo twoja sylwetka podoba, masz gładką ładną skórę. :)

Gość pytanie do autorki
mnie ten pierszy dał Your Body Shape Is Hourglass Curvy hourglass girls go in at the middle, often with a fuller bust and bottom to contrast with the smaller waist. Youre blessed with a sexy shape so find a balance between drowning your figure in baggy clothes and showing off too much of those killer curves. zaraz zobaczymy ten drugi ;) a jakie masz proporcje Moorland ?

Gość pytanie do autorki
*piewszy nie pierszy zrzera mi litery w najbardziej zenujacy sposob :D

Gość do moorland
co to znaczy "Hourglass"? Bo nie wiem :P

Gość pytanie do autorki
zzera (ja juz sie nie odzywam )