Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona890

najgorszy dzien dziecka w moim zyciu

Polecane posty

Gość ona890

nie udalo mi sie zapisac do mojej ukochanej pani promotor na magisterke , miejsca do niej byly zajete w ciagu minuty... nie umiem sobie znalezc miejsca w domu teraz...kurcze niech ktos mnie pocieszy blagam:(:(:(:( :(:(:(

Gość laminata ata
pocieszam Cię że ja się zapisałam do super fajnej promotorki po czym kobita zrezygnowała i przypisali nam kobietę zło :/

Gość ona890
ku....co za zycie , zawsze rabnie z ktorejs strony :(

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
oj juz tam nie przesadzaj . wg mnie to żadna tagedia

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Jakby Cie ze studiów wywalili ,albo nie wiem co by sie stało np bys miała jakis wypadek dotkliwy itd to bys tak mogła pisać

Gość ona890
tak wiem masz racje, ale po prostu w tym momencie jest mi strasznie przykro:(

nie ma się czym przejmować,,,ja u swojego promotora byłem 2 razy, na początku zobaczyć jak on wygląda, oddać prace. Praca i tak będzie zależała od Twojego zaangażowania, a nie promotora.

Gość laminata ata
wszystko w mojej pracy zależy od promotorki, każe nam robić jakieś jebane tabelki, po czym poprawia sama siebie i tak dalej.... ;p

Gość laminata ata
nie da się... ona jest guru a my mamy się jej słuchać... :/ koleżance nie pozwala jakiegoś cytatu na stronie tytułowej zrobić

Gość laminata ata
nie da się... ona jest guru a my mamy się jej słuchać... :/ koleżance nie pozwala jakiegoś cytatu na stronie tytułowej zrobić

Gość ona890
u nas tez sie takie zdarzaja, nie mozna pewnego fragmentu tekstu napisac wlasnymi slowami, tak jak my to widzimy, tylko musi byc od kropki do kropki tak samo... na szczescie nie jestem u tej baby! przeciez to ma byc nasza inwencja, nasze pomysly i przemyslenia i punkt widzenia na pewne kwestie :/

Gość laminata ata
no właśnie, ja piszę licencjata ma być wg niej na minimum 90str, a to i tak mało jej zdaniem bo jej pracę wahają się do 120... i tu się nasuwa pytanie czy to licencjat czy już magisterka... czy może coś wyżej :/

Gość laminata ata
nie wiem, coś jej jakaś kobita co pomaga pracę pisać zasugerowała jakiś cytat chyba pod tytułem albo coś w ten deseń, w każdym bądź razie nie może sobie go wstawić bo jej się nie podoba i chuj

ilee ? przeczytaj w regulaminie pisania prac na Twojej uczelni,,,moje prace inżynierka i magisterka nie przekraczała 60 str

Gość laminata ata
a na mejle odpowiada po 2 tygodniach

Gość laminata ata
wg regulaminu 80str, ale dla niej to za mało