Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza i najmądrzejsza

nie ma prawdziwych mężczyzn

Polecane posty

Gość links NADklajniak 666 TCM3
WSADŹCIE SE KIEŁBASY W DooPY UND HLEP W PJIZDY! ANGLOSAS MA DOOŻY ASS!

Gość v-897
bla bla bla prawdziwa kobieta prawdziwy mężczyzna to są tak samo wyświechtane określenia pojemne, przez to niejasne jak to żenujące określenie: kobieta/mężczyzna z klasą to nic nie znaczy samo używanie tych określeń stawia osobę nimi się posługującą w złym świetle tak są puste i pozbawione znaczenia te wytarte do cna slogany

v-897 - określenia mocno subiektywne, jeżeli ktoś przy okazji podaje swoją definicje to spokojnie może to tak określać :P Fiku - może musisz znaleźć młodszego i go wychować? ;P

Gość v-897
to mów dumna i honorowa zauważyłaś, że co i rusz, tylko słychać że ktoś jest z klasą albo bez klasy natomiast, że jest dumny, honorowy przyzwoity uczciwy to już raczej nie te słowa znaczą coś konkretnego nie są określeniem w które można włożyć co się komu podoba znajdują się i tacy, którzy niejaką Dorotę Rabczewską uznają, za kobietę z klasą ale, że jest przyzwoita, honorowa, czy dumna to już powiedzieć nie można bo zachowuje się wręcz odwrotnie jest po prostu próżna i prymitywna

Gość v-897
moja subiektywna ocena spełnia wszelkie wymogi oceny obiektywnej :classic_cool:

Fiku - ale zawsze porównując będziesz porównywać do zalet brata. Do wad już niekoniecznie, poza tym mało kto zgodzi się na związek gdzie jedna strona w praktyce niańczy drugą :P

Gość v-897
robi mi się niedobrze od tej "osoby z klasą" od lat to słyszę nie ma innego określenia tylko osoba z klasą :D to jest korzystanie z języka bez klasy według pozbawionych klasy wzorców wyjętych z ust bezmyślnych dziennikarzy ludzi mediów którzy nie potrafią znaleźć zastępstwa dla "dokładnie" albo z superlatywów znają jedynie: mega, super, ekstra to się nazywa prymitywizm

jaki niańczy? :) bycie kobietą u boku mężczyzny, czyli ta słabszą u boku silnego nei oznacza niańczenia. Nie trzeba siły by się o kogoś troszczyć :) wystarczą chęci a tych mi nei brak :) moor - nie porównuję, to jest tlyko taki ogólny wzorzec, jaki facet moze być :)

Gość v-897
bycie kobietą u boku mężczyzny, czyli ta słabszą u boku silnego nei oznacza niańczenia i tutaj, o pani, bardzo ładnie wyraziłaś, myśl mądrą

fiku trudno zauważyć prawdziwego mężczyznę, jeśli nie opuszcza się ani na moment kafeterii :P

Co do klasy to każdy chyba trochę inaczej ją interpretuje. Dla mnie klasa dotyczy raczej poglądów i postępowania samego w sobie, a nie jego stylu i otoczki. Nieraz osoby o wyrafinowanym słownictwie, szykowne, niby kulturalne nie posiadają za grosz klasy bo nie potrafią zachować się odpowiednio w kłopotliwych sytuacjach. Ale to moje zdanie.