Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insajderka

lepiej być samotną atrakcyjną czy

Polecane posty

Gość insajderka

samotną nieatrakcyjną? zaczynam myśleć, że druga opcja lepsza, bo przynajmniej można czuć się usprawiedliwioną a atrakcyjna kobieta trochę wybrzydza, nie szuka, bo myśli, że ma jeszcze czas i atuty, a kiedy czasu upływa za dużo wiąże się z nieodpowiednimi facetami, z którymi oczywiście na dłuższą metę nie wychodzi taka oto skrócona historia mojego życia uczuciowego :(

Gość mam ponad 20 lat
ja jestem po dwóch poważnych związkach i dopiero teraz do tego doszłam ze facet mi nie potrzebny jestem atrakcyjna wole się bawić nawet jak bym cale życie miała spędzić sama

bawić... ??? Nie cierpię imprez. jestem atrakcyjna. A wolę siedzieć w domu. Zakochałam się w niewłaściwym facecie. I pewnie dalej będe samotna, jeśli już z Nim "zerwę".

Gość czarownica z piekla rodemmm
Marsz do psychiatry.Oceniasz siebie jako nieatrakcyjna, wiec tak oceniaja Cie inni.Zmien to w sobie a wszystko zmieni sie w Twoim zyciu. Wrozka powie Ci prawde:P

Gość mam ponad 20 lat
tzn. spotykać się z kim mi się podoba i robić co mi się podoba na imprezy rzadko chodzę.faceci są beznadziejni

Gość insajderka
oceniam siebie jako atrakcyjną, i nie poznalam w swoim niemlodym juz życiu nikogo, kto oceniłby mnie inaczej. ale nie wiem co ja z tym czasem zrobiłam a do psychologa powinnam byla pójść 10 lat temu, teraz nie ma to juz sensu

ja wiem!!! Prawda jest taka, ze gdzieś jest nam przeznaczony ktoś wyjątkowy :PP

Gość mam ponad 20 lat
w przeznaczenie tez już nie wierze niewierze w to ze ktoś gdzieś tam na nas czeka

Proponowałbym panią spyknąc się z prawikami i wszyscy będą szczęśliwi ,oni wolni panie wolne myślę że to dobra opcja :D

Gość insajderka
jakie to jest niesprawiedliwe, ze inni mają kilka miłości jedna po drugiej, a innym ciągle nie wychodzi ja nawet nie żałuję że związki które mialam sie rozpadły, z żadnym z tych facetów nie chciałabym teraz być

Gość nlsdhfo
pewnie że atrakcyjną bo jak jest sama to jest a jak zechce z kimś być to zawsze jakis chętny sie znajdzie - ma wybór

Gość mam ponad 20 lat
prawiki to raczej dziewice szukają a ja nią już nie jestem

atrakcyjne kobiety nie są nigdy samotne - chyba, że tylko na własne życzenie...więc lepiej być atrakcyjną - lecz taką naprawdę atrakcyjną , a nie podrabiać się pod nią...

Gość 253235
No pewnie, że lepiej być atrakcyjną. W końcu ktoś się znajdzie. Jak nie na dłużej to przynajmniej można liczyć na jakiś przelotny flirt. Lepsze to niż nic.

Gość mam ponad 20 lat
wierzyłam w przeznaczenie do mojego ostatniego związku po tym jak się rozpadło nie wierze

Gość mam ponad 20 lat
ja jestem sama z wyboru gdybym chciała mogla bym być już w kolejnym związku tylko po co?skoro w życiu sama sobie dobrze radze

Gość insajderka
no ja mam dwóch chętnych na flirt, obaj sporo młodsi, ale mnie to nie bawi

Gość insajderka
aha i miałam ostatnio propozycję a la przedmałżeńską :) oczywiście gość mi nie odpowiadal ani pod wzgledem stylu bycia ani wyglądu

Gość mam ponad 20 lat
we mnie się kolega zakochał przez co przestałam się z nim spotykać za każdym razem go zbywam a on ciągle kiedy przyjadę do niego :/

juz widzę te wasze "powodzenie" - kręcą się przy was frajerzy , a wy udajecie piękne i mające jakikolwiek wybór ...💤

Gość mam ponad 20 lat
spędziłam z nim bardzo mile chwile ale jednak nie chce mieć faceta

Gość też jestem sama od kilku lat
wcześniej byłam w jednym, dość długim nazwijmy to związku, bo ze związkiem to te szczeniackie chodzenie chyba niewiele miało wspólnego. Mam pod trzydziestkę, oceniam siebie jako przeciętną - ani szczególnie atrakcyjną, ani szczególnie nieatrakcyjną. Jako, że zaczęłam "chodzić" z chłopakiem mając lat 19 - pierwsza randka etc. - i chodziłam z nim magiczne 7 lat, to tak naprawdę z dzisiejszego punktu widzenia, czas, kiedy mogłam poznać kogoś wartościowego i odpowiedniego, kto - to ważne, odwazjemniłby moje nim zainteresowanie poświęciłam na "chodzenie" z gościem, który "wprawił mnie w lata" jak to mówią stare panny ;P Generalnie teraz w moim wieku to już ciężko kogoś poznać, szczególnie, że główne miejsca pobytu mego to dom i praca. Czy mniej atrakcyjni mają w jakiś sposób lepiej ? Być może - bo jak to mówią, i widzę to po sobie - jeśli się czegoś nie poznało, nie posmakowało, to nie jest tego aż tak bardzo żal. Jakoś nigdy nie miałam powodzenia wśród mężczyzn, więc i teraz jakoś przeszłam nad tym do porządku dziennego, że jestem sama, bo to sytuacja mi znana, więc dla mnie żadna różnica. Gorzej chyba by mi było, gdybym się "za młodu" nie mogła opędzić od adoratorów, a w rezultacie byłabym sama z powodu nagłego ich braku. Wtedy mogłabym popaść w depresję. A tak, jak mnie najdzie nastrój romantyczny, to oglądam sobie stare odcinki Magdy M. i marzy mi się poznanie jakiegoś fajnego mężczyzny i zakochanie się w nim po uszy (ze wzajemnością oczywiście, bo bez wzajemności to przerabiałam już kilka razy w życiu i chyba mi wystarczy ;P ). Łudzę się i liczę na cuda, ale jakąś nadzieję w sumie można mieć.

Gość mam ponad 20 lat
faceci w dzisiejszych czasach zachowują się jak nieodpowiedzialne dzieci

Gość insajderka
dobrze mieć faceta, ale tylko pod warunkiem, ze się ludzie dogadują. kiedy zaczynalo mi byc lepiej samej niz z facetem konczyłam

przytulmnie... chciałbym być zakompleksiony, tak samo jak niektóre kobiety chciały by być piękne lub atrakcyjne i mieć problem z facetami ...:classic_cool:

Gość mam ponad 20 lat
w sumie to faceta dobrze mieć ale po za domem tak żeby się tylko spotkać od czasu do czasu