Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insajderka

lepiej być samotną atrakcyjną czy

Polecane posty

Gość insajderka
nie mam na co dzień dużego wyboru, ale trzeba być dobrej myśli dzięki :)

Gość co komu pisane
amen

Gość killer0912
Przede wszystkim nie ma co szukać miłości na siłę :) ta prawdziwa sama Cię znajdzie. Póki co ciesz się życiem i nie myśl o tym, że jesteś sama, bo to Ci nic nie da, a tylko Cie denerwuje

Gość a mnie najbardziej
smiesza takie pseudo piekne pasztety co wypisuja bzdury jakie to sa ohh i ahh a takie biedne i samotne :D jak to je wszyscy wyrywaja i maja branie ale sa same bo wybrzydzaja hahaha :D pewno tluste i brzydkie france ktore wmawiaja sobie brednie a jak byle desperaci na nie leca albo chociazby usmiechna sie bo chca byc mili, to one juz to odbieraja jako podryw i wywyzszaja sie"jaka ja jestem atrakcyjna, ale samotna bo sie z byle kim nie zwiaze" :D:D:D smiesza mnie takie osobniczki i mialam niezly ubaw przez caly ten topik hahahaha :D najbardziej zalosna jest jedna- stara ale jara, co mysli ze jak pryszczaty brzydal, gimnazjalny prawik zajrzy jej w dekolt to jest super sexy miss bo menele z ktorymi sie prowadzala cale zycie jej to potwierdzali po pijanemu :D

Gość prawda jest taka...
że jest sporo atrakcyjnych, dobrze wykształconych kobiet a faceci... naprawdę czasem szkoda, bo ci naprawdę fajni mają w czym przebierać i długo nie są sami jeżeli nie chcą.. rozejrzyjcie się czasem, to prawda, że Polki są ładne i nie ma co nie wierzyć dziewczynom, które to piszą... a w życiu bywa różnie, sama tego doświadczyłam, trafiają się chętni faceci, nawet dość często i co z tego, skoro nie wychodzi z tego nic poważnego... ja jednak myślę, że lepiej być atrakcyjną samotną, bo przynajmniej trafiają się różne ciekawe sytuacje, nie nudzę się :)

Gość jppasjp
mimo ze facetów w młodym wieku u nas więcej jest to są oni kipeskiej jakości i nasze piękne dziewczyny nie maja w czym wybierać