Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiza osiiiii

mój facet opieprzył mnie bo kupiłam ...

Polecane posty

Gość Luiza osiiiii

jego dziecku pampersy z biedronki , on ma coś z głową czy to normalne że wydaje pieniądze na rzeczy które są zbędne albo przepłaca

Gość smutnakobitka
MASZ PIERDOLNIETEGO FACETA ŻALLL

Gość już wszystko wiem
powiedz mu niech zmieni pracę na lepszą, wtedy będziesz kupować pieluchy od DIORA

Gość Luiza osiiiii
tu nie chodzi o pieniądze bo je ma tylko że co to za różnica czy one będą z biedronki czy z jakieś firmy

Gość Luiza osiiiii
wyjał pampersa z opakowania i przydusił mi nim twarz omało sie nie udusiłam :O

Gość kinbgaaa
Duza roznica bo te tanie zazwyczaj przeciekaja

Gość moze ci pomoge a moze nie
a moze dziecko jest uczulone na te biedronkowe?

Gość kwiaty na poddaszu
a to jest jego dziecko, czy wasze wspólne?

Gość Luiza osiiiii
z tym duszeniem to nie ja nie wiedziałam że to jest jakakolwiek różnica , ale wiecie jak mnie opieprzył kurcze aż mi się przykro zrobiło poza tym on zawsze kupuje to co najdroższe ja tak nie mam więc myślałam że to nie ma różnicy

Gość Luiza osiiiii
jego ma jego ze swoją byłą żoną

Gość picza piczowata
skoro on zawsze kupuje najdroższe to czemu kupiłaś najtańsze? :o głupia jesteś i tyle, jak nie wiedziałaś jakie to trzeba było zapytać, dobrze zrobił

powiedz mu z usmiechem na twarzy, ze ok, skoro to nie sa odpowiednie pampersy dla dupci malego ksiecia/ksiezniczki, to ty je zuzyjesz zamiast podpasek :D

Nie kupiłaś pampersów z biedronki :p pampersy sa jedyne właściwe a to co ty kupiłaś to pieluchy jednorazowe zupełnie innej firmy a nie żadne pampersy Ciekawe czy sobie też kupujesz najlichsze podpaski czy tylko na dziecko skąpisz? :o

Gość Luiza osiiiii
bo mi bez różnicy , czy ja muszę kupować to co on i co kosztuje najwięcej

No i co za problem? Jak go stać to niech kupuje nawet przetykane zlotą nicią. To że chce dać dziecku to, co najlepsze - dobrze wróży i Tobie. Szkoda że tego nie widzisz. :(

Gość LOLITKA0712
jak nie ma roznicy to nie widzisz roznicy w tym co jest drogie a co tanie? gdyby nie bylo roznicy to nie kosztowaly by tyle.. ja na poczatku kupowalam z hagisa ale przeciekaly i rano po calej nocy maly byl mokry teraz kupuje tylko z pampersa i sa super

Gość kwiaty na poddaszu
eeee nie ma co pakować się w takie związki, zawsze będziesz na drugim miejscu :o

Gość LOLITKA0712
a takich z biedronki w zyciu bym nie kupila co to wogole jest..

Gość ewfew
moja koleżanka kupuje pampersy oryginalne, ponieważ jej mała po tych biedronkowych od razu ma odparzenia. najwyrazniej nie kazde dziecko moze nosic te zwykle z biedry i jakby co nie twierdze ze sa zle bo tanie.

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
hehehe chyba ktoś tu chce oszczędzić na małym tylko dlatego że go nie urodził.... szkoda że cie nie przydusił. Pachnie mi tu żyłowaniem na czyimś maluchu, skoro zawsze stosują inne pieluszki to trzeba było je kupić dziecku nie zmienia się ot tak pieluch może dostać uczulenia. PS ciekawe czy na swoje dziecko też będziesz żydzić i kupować NAJTAŃSZY CHŁAM!!!!!!!!!!!!!

Gość Luiza osiiiii
nie chodzi o to że ja skąpie dziecku nigdy tego nie robię ale byłam w pobliżu biedronki a poza tym nie znam się na tym które są dobre a które nie

Gość pączek z lukrem
tak się akurat składa, że pieluchy z biedronki są całkiem niezłej jakości i wiele osób je chwali. niekoniecznie zawsze to, co tańsze jest gorsze. reakcja Twojego faceta była co najmniej dziwna. to nie jest powód, żeby się aż tak do Ciebie rzucać. powiedz mu, żeby następnym razem sam zaopatrywał dziecko, jak mu nie pasuje to, co Ty kupujesz.

Gość Luiza osiiiii
czy wy myślicie że ja znam na tym nawet nie wiem jakie ono używa pampersy

Gość pączek z lukrem
już to widzę, jak wszyscy, którzy się tu udzielają kupują dzieciom tylko to, co najdroższe. pewnie połowa z was nawet dzieci nie ma i pojęcia nie ma jaka jest różnica między pieluchami, ale na kafe każdy jest ekspertem. żałosne!

Nie chodzi o jakość - założyli jako rodzice że kupują dziecku produkt określonej firmy i nie widzę w tym nic niewłaściwego. Przecież nie powiedział jej że jest mniej ważna - ale na jego miejscu też bym się poczuła dziko gdyby ktoś uznał że mojemu dziecku wystarczy to, co pod ręką. Niby jako panie domu lubimy oszczędność, ale przy własnych środkach higienicznych też mamy jakieś własne gusta i nie wszystko co w określonej cenie, służy nam jednakowo. Może faktycznie zbyt ostro zareagował i nie powinien robić Ci wymówek tylko zwrócić uwagę że to nie ten produkt. Ale sam fakt że chce dać dziecku pieluchy lepszej jakości świadczy na jego korzyść. Miej na względzie że gdy przyjdzie na świat wasze dziecko - też nie dostanie najtańszych pieluch z tesco :)

Gość Luiza osiiiii
tyle że ja naprawdę nie chciała jakoś źle a on się tak na mnie rzucił od razu z ryjem :(

to moglas sie po prostu zapytac faceta jakie masz kupic :O co do pieluch z biedronki- mi akurat nie podchodza. Kupilam raz i wiecej nie zamierzam- na moje to one slabo chlona. tylko nie piszcie, ze rzadko zmieniam- specjalnie sprawdzalam chwile po zalozeniu- sa po prostu mokre :O

Ja tam wiem jaka jest różnica między pieluchami :) mam dziecko, kupuję tylko prawdziwe pampersy...ale raz założyłam takiego lichego z biedronki jak byłam u koleżanki i ona miała :o dosłownie masakra :o mojemu dziecku od razu uczulenie wyszło :o a miał na sobie tą nieszczęsną pieluchę tylko z godzinę.

a ty paczek do cukierni a nie tu filozofujesz :P

Gość Luiza osiiiii
ale pojechałam zaraz po inne te z pampersa więc nie powinien tak robić potem przez cały dzień słuchałam jaka to ja jestem beznadziejna i do niczego że nic nie potrafię