Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiza osiiiii

mój facet opieprzył mnie bo kupiłam ...

Polecane posty

Ej no.. To już przesadził. :( Trzeba mu było powiedzieć żeby poszukał sobie nadziejnej. Serio. Jak raz pozwolisz się tak traktować to już się nie opędzisz od takiego wyładowania na tobie stresów. Dziewczyno! Nigdzie bym nie jechała na twoim miejscu za takie zachowanie. A on co? Sierota? Zginie w mieście?

Gość Luiza osiiiii
nie ale on wiecznie niby zmęczony choć nic prawie nie robi , no wiem że przesadził przez niego płakałam ,no bo nie zrobiłam tego specjalnie :(

Gość Luiza osiiiii
ale ok ja rozumiem on kocha własne dziecko mi ono też nie przeszkadza ale zareagował okropnie :(

Gość nshw
Wez go opieprz za to zachowanie, jak mu sie niespodobalo ze kupilas pampersy z biedronki to mogl to poprostu po ludzku powiedziec, a nie odrazu sceny urzadzac. Tu nie chodzi o te glupie pampersy ale o reakcje twojego faceta byla ona nieadekwatna do czynu, dziecku by sie krzywda nie stala. Chyba ze on konkretne cie prosil o pampersy firmy pampers a ty kupilas te zbiedronki

Gość bxc
w ogole czemu Ty masz kupowac i nosic te pieluchy a nie on? zajmujesz sie jego dzieckiem w ogole? ile masz lat? bo wydaje mi sie ze jestes b. mloda :)

Gość Luiza osiiiii
ja mam 23 lata czasami zostaję z tym dzieckiem ale rzadko bo on twierdzi że ja się nie umiem nim zająć i zatrudnia opiekunkę , czasami zmieniam jej pampersy ale też nie często

Gość bxc
odejdz, wykorzystuje Cie mloda jestes, bedziesz jeszcze szczesliwa z innym :) naprawde posluchaj mnie chce dla Ciebe dobrze:)

Gość Luiza osiiiii
kocham go i trochę dziwnie mi zostawić go bo zrobił awanturę o pampersy ,i czemu sądzisz że mnie wykorzystuje ??

Gość kbym
pewnie jestes z nim dla pieniedzy dlatego sie tak meczysz