Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosieńka1212

brak osoby toważyszącej na wesele....;(

Polecane posty

Gość zosieńka1212

stoję przed ogromnym problemem, za dwa miesiące jestem zmuszona iść na wesele, niedawno rozstałam się z chłopakiem i na obecną chwilę nie mam nawet kogo zaprosić....zważywszy na fakt, iż jestem dosyć wysoka (176cm) wszyscy moi nieliczni wolni "koledzy" odpadają.....;)macie może jakąś złotą radę jak znaleźć kandydata?? szukanie na ulicy raczej odpada;)

Gość zosieńka1212
miało być towarzyszącej...;)

Gość zosieńka1212
Kraków, ale wesele jakieś 100 km od Krakowa w moich rodzinnych stronach

Gość gooogle25
idź z byłym;)

Gość idź sama po co ta dulszczyzna
może tam kogoś poznasz :P

Gość nwjwdn
ja mam za półtora miesiąca i też nie mam z kim iść, nie mam kolegów:( sama nie chcę iść bo tak głupio...

Gość zosieńka1212
z pewnością poznam.....tak się składa, że znam już prawie wszystkich, którzy tam się zjawią, a nie mam najmniejszej ochoty robić poruszenia z powodu przybycia w pojedynkę i siedzieć całą imprezę za stołem gapiąc się w sałatkę...:)bo tańczyć nie będę , bo niby z kim...no może ewentualnie jakiś kuzyn się zlituje, albo wujek na rauszu...;p

Gość zosieńka1212
Dokładnie, iść samemu to niezbyt dobre wyjście. Chętnie wymigałabym się od tego wesela, ale nie za bardzo mogę...

Gość mnie
Zaproś mnie:)

Gość mnie
100 km w którą stronę? :)

Gość zosieńka1212
Ooo....;)chętnie bym zaprosiła...ale tak w ciemno....sprawa nie jest taka prosta;) rozumiem, że jesteś mężczyzną?;)

Gość zosieńka1212
południe :)

Gość mnie
Tak mężczyzna :) masz jakiegoś maila?

Gość mnie
Niech idzie ze mną:)

Gość zosieńka1212
koniczynka8891@interia.pl

Gość zosieńka1212
zdecydowanie problem...

Gość mnie
Napisałem:P

Gość pannaniecostara
Też jestem sama, też wysoka jak Ty, a do tego stara panna :P I też jadę na wesele jakieś 100km od Krakowa niebawem. I w nosie mam - pójdę sama. Założę wysokie obcasy i przynajmniej nie będę musiała ich zmieniać na wygodniejsze buty, bo zakładam, że nie potańczę za wiele, o ile w ogóle :P Bo nie będę tam znała nikogo, poza parą młodą! Szukam jednak pozytywów :D Aaa, tyle, że jedzie jeszcze koleżanka - w podobnej sytuacji, więc ewentualnie możemy zostać uznane za lesbijską parę - to dopiero będzie ubaw :D

pannaniecostara - tez zawsze jadę sama. Potańczę z kuzynami, rodzinką, bez sensu prosić się obcego faceta, żeby przyjechał, poszedł. Nie wiadomo jak się zachowa, czy się nie upije, wstydu nie zrobi.

Gość mnie
Dziewczyny, jak macie dwa miechy do wesela to możecie wcześniej spotkać się, pogadać i wyczuć gościa:) takiego jestem zdania:) pierwsze piwo zawsze stawiamy my, więc co najwyżej jesteście piwo do przodu i możecie uciekać:D

Gość zosieńka1212
tak "towarzyszącej"....z rozpędu popełniłam błąd, który w następnej wiadomości sprostowałam...

haha, dziewczyny, ale się uśmałam:) wiecie jak moja najlepsza przyjaciółka poznała swojego męża? poszła SAMA na wesele... pamiętam ile ją przekonywałyśmy, żeby się wybrała i nie wstydziła pójść sama;) w końcu postanowiła "no ok, pójdę ALE NOWEJ KIECKI NIE KUPIĘ! SZKODA KASY!" jej miłość "rozwoziła" gości po imprezie do domu:) jako pierwsza wyszła z imprezy oczywiście moja przyjaciółka...i później do samego rana rozwoziła gości z nowo poznanym nieznajomym:)))!:D z przerwami na szejki w mc drivie :D do dziś się z tego śmieją !!!

Gość zosieńka1212
już widzę miny ciotek jak zobaczą mnie samą....i te pytania....;p

Gość ardsa
tez sama ide, nie zamierzam iść z kims poznawac kogos by z kims isc.

Gość nwjwdn
ale ja nie chce sama:( bo każdy będzie gadał i patrzył że nawet na wesele nie mam głupiego kolegi którego mogłabym wziąść:( a ktoś napisał że jeszcze możemy wyczuć gościa nowo poznanego ale gdzie go poznać

Na mnie tam nikt dziwnie nie patrzy. Najwyższy czas się przestać przejmować tym, co ludzie powiedzą.

Gość pannaniecostara
Ja się tym nie przejmuję - nie pierwsze, nie ostatnie wesele bez osoby towarzyszącej. Tylko w tym wypadku jest o tyle gorzej, że nie będę tam znać nikogo, poza młodymi i tą jedną koleżanką. Ale jak jest wesele w rodzinie, czy w ekipie moich przyjaciół, to pójście samemu nie jest dla mnie żadnym problemem - zawsze bawimy się wszyscy razem :)

Gość zwriowanaaśka23
widzę, że nie jestem sama