Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosz choleraa

Do jakiego wieku kobieta jest według was atrakcyjna fizycznie?

Polecane posty

Gość starzy faceci maja branie
u duzo mlodszych tylko wteda jak sa przy kasie. Kasiate baby tez maja szanse u mlodszych. Z tych samych powodow.

wyjatki sie pewnie zdarzaja ale o wyjatkach nie ma co gadac.

Gość wątpię by młody facet
był przy starej babie dla kasy

rozmawiac z kims w necie a wchodzic w zwiazek to jest chyba mala roznica, nie ? Ja tez lubie gadac z moja babcia no i co z tego.

Gość ja nie paleęęęęęęęęęę
wątpię by młody facet Oj,w dobie takiego bezrobocia i młodzi mężczyźni czepiają sie starszych,kasiastych kobietek i żyją z nimi i z nich :-)

to sobie watp, kogo to obchodzi. Faktow to nie zmienia.

starzy faceci maja branie Ale prawda jest taka,że starszy,forsiasty facet szybko dużo młodszą kobietę sobie znajdzie.

Gość jednak starsi faceci mają
te kobiety chcą się spotkać z nim w realu, kochać się z nim, stworzyć związek. Jednak ten pan jest wierny swojej żonie

starzy faceci maja branie Przebrałaś sie w inny nick,czy może następna znerwicowana kobietka tutaj wpadła?:-)

no to co. Po prostu mlode baby sie chetniej prostytuuja niz mlodzi faceci. Bo takie pseudo zwiazki mlodych dup ze starymi kasiastymi capami, to nic innego jak prostytucja.

jednak starsi faceci mają MOgę uwierzyć,że mają ochotę na spotkanie,ale nie uwierzę,że chcą sie seksić czy tworzyc z nim związek :-)bo przecież aby do tych 2 rzeczy doszło trzeba kogoś realnie znać :-)

co ty wszystkim nerwy wmawiasz ? Normalna jestes ? Wez stad idz jak nie masz nic sensownego do powiedzenia.

starzy faceci maja branie I młodzi mezczyźni coraz częściej zajmują się prostytucją,nawet ci,co już pierwszą młodosć mają już poza sobą.

starzy faceci maja branie Widzę po Twym pisaniu,ze jakoś nerwowo piszesz :-)

z jedną spotkał się w realu na kawie. Mieli zostać tylko przyjaciółmi. Jednak ta 40 letnia kobieta chciała czegoś więcej, niestety została odrzucona. Teraz lata za nim po wszystkich topikach na kafe, obrzuca go inwektywami, przeszkadza w pisaniu z innymi kafeteriankami. :D

Gość antropolog
oooo tak. Kobiety są często bardzo zdesperowane

jednak starsi faceci mają No to wina samego ducha,że spotkał sie w relau z jakąś kobietą,będąc żonatym. Mógł sie spodziewać,że kobieta może checć czegos więcej niż spotkania czysto towarzyskiego.

ja nie paleęęęęęęęęęę masz zupełną rację

nie jestem kobietą o nicku sad but truee!

Gość szczerze i prawdziwie
kobieta koło czterdziestki wchodzi w wiek, kiedy przestaje być obiektem seksualnym, kiedy staje się przezroczysta dla facetów (albo raczej nie warta zaczepienia wzroku, najwyżej może zasłaniać jakąś młodą laskę), owszem - nie staje się przez to mężczyzną, ale znika tez jej kobiecość i staje się kimś o nie sprecyzowanej płci lub bez płci, chyba że osiąga już status babci (ale to jeszcze za wcześnie) atrakcyjne, seksowne czterdziestki - zdarzają się, ale to promil w tym wieku nie ma atrakcyjności za damo, jak to bywa w wieku dwudziestu lat, na atrakcyjność trzeba ciężko zapracować jeszcze systematyczny (parę razy w tygodniu) fintess, pływanie, sport... jako tako utrzyma ciało na granicy atrakcyjności, ale twarz już nie ta, sprężystość nie ta, biust nie ma tej konsystencji... choć kilka lat atrakcyjność można jeszcze przeciągnąć, fintess, botox, operacje plastyczne, silikony... ale i tak to już równia pochyła...

Gość a przestan
Nie sluchaj tych bzdur autorko. Masz tylko 37 lat, wiele dobrego jeszcze przed toba. Nie sluchaj tych wszystkich przegrancow co na swoim przykladzie wrzucaja wszystkich do jednego wora pt. stara baba przed 40tka. Smieszni sa i zalosni jednoczesnie. Masz szanse na wszystko, mozesz wszystko. Powodzenia.

Gość a tam pierdy takie
jestem przed 40stką i to ze jestem singlem to mój wybór nie jestem przeźroczysta jestem sexi i wisza jęzory facetom w róznym wieku bywa ze 10 lat mlodsi startują nie decyduj sie na związek ze strszym facetem bo to manipulanci i większosc leserów szukających pielęgniarki na stare lata kucharki i sprzątaczki no way:O

no czasami może być jakieś uczucie, nawet gdy ktoś jest 10 lat starszy lub x lat młodszy....kurcze czy wiek jest aż taki ważny dla Was ludzie??? przecież uczucie nie jest objęte jakimś schematem....

no to już przegięcie kurcze ale wy macie co niektórzy opinię

aha dość oryginalne myślenie nie wiem z jakimi ty 25 latkami masz do czynienia??? pewnie masz sam 25 lat

aha ja uważam że kobiety 25 letnie są jeszcze bardzo młode i normalnie wyglądają, to masz wymagania nie ma co

Gość kolejny palant
'niestety, seksowny luk jest niezwykle ulotny' - ale tylko w oczach skoorwysynow.

Gość najzałosniejsze to jest
to,ze najczesciej żółcią pują tutaj takie przeciętniaki na których zadna uwagi nie zwraca ani młodsza ani dojrzalsza

Gość kolejny palant
kolejny nawiedzony lansujacy teorie, ze 'kobiety bardzo szybko sie starzeja' A jak ja sie rozgladam, to wiekszosc 30 latkow ma poczatki lysienia i opuchlizny brzusznej. Malo ktory rusza tluste dupsko i zerowe miesnie sprzed tv i kompa. Zaczna sie ruina, a dodajmy, ze przeciez nie rodza. Masakra jak kolesie maja dobre samopoczucie na swoj temat. Zadnen sie kuzwa nie starzeje, tylko baby sie szybko sypia. Widzicie drogie panie - tak trzeba o sobie myslec bez wzgledu na to co widac w lustrze. Bierzmy przyklad.

no właśnie wymagania duże mają bardzo, każda ma wyglądać jak modelka