Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjgj

Wyobrażacie sobie? Ale wstyd!

Polecane posty

Gość jgjgj

Mam 18letniego kolegę. Jego ojciec ma 39lat, a od 14lat jest po rozwodzie. Od tamtej pory nie miał żadnej kobiety. Jego była żona znalazła sobie kogoś innego i z nim ułożyła sobie życie, wiem, że ona ma teraz z tym facetem dwójkę małych dzieci. On samotnie wychowuje syna. Mieszkają w domku wolnostojącym na osiedlowej ulicy. Z całym szacunkiem dla ojca kolegi. Jest bardzo fajny. Ma świetny kontakt z ludźmi w naszym wieku bo sam jest na czasie. Tylko pozazdrościć takiego rodzica. Wiem, że kolega ma z nim dobre relacje. On zawsze poświęcał mu swoją uwagę i czas. Chodzą razem na siłownie, mecze, a i z wyglądu jest bardzo przystojny i wygląda na młodszego. Właściwie wygląda jak starszy brat syna. Jego ojciec związał się z 18letnią koleżanką swojego syna! Rozumiecie? Dziewczyna jest z naszej paczki. Między kolegą, a nią nic nie było. Kolega ma swoją dziewczynę, a to były czysto kumpelskie relacje. Oni ukrywali przed nim swój romans. Jednak raz gdy kolega miał jechać na imprezę, w tym czasie oni spotkali się u niego w domu. Impreza była kiepska i kolega wrócił wcześnie do domu. Przyłapał ich na wiadomej sytuacji! Szok! Wyśmiał ojca i nie potraktował tego poważnie, wyzwał koleżankę od najgorszych ale ostatecznie zaakceptował ich związek. Masakra!

Gość nati 09
ale z ciebie plotkara... co cie obchodzi zycie dwojki doroslych, obcych osob? :/ nie masz swojego życia?

Gość w obróbce
i co w związku z tym?

Gość jgjgj
Weźcie dajcie spokój! Jak to wygląda? 18latka z 39latkiem? Że niby na poważnie? Ohh.. proszę!

Gość nati 09
ale to NIE TWOJA SPRAWA! to nie jest ani nielegalne, ani nawet nie jest niezgodne z prawami Kościoła Katolickiego! Więc czego się czepiasz? bo ci "źle to wygląda?" :/ wszystko musi byc jak tobie sie podoba?

Gość w obróbce
jgjgj Mam wrażenie,że jesteś zazdrosną koleżanką:) Która próbowała zakręcić tyłkiem obok tatusia kolegi,ale on wybrał inną.Cóż poważnie czy nie, oboje są dorośli i mają prawo się zabawić;)

Gość jgjgj
Ja po prostu stwierdzam fakty! Jego ojciec jest po rozwodzie. Seksu mu brakuje. Znalazł sobie kochanicę. Trafiła mi się chętna, młoda cipeczka to sobie korzysta. Wątpię, że między nimi jest coś poważnego. Przecież między nimi jest różnica 21lat! Jak by się dobrze postarał to mógł by być jej tatą. Co ona może mu zaoferować po za swoim młodym ciałkiem?

Gość wstyd, masakra :)
nie wiem jaki wstyd i jaka masakra ? no chyba, że masz siebie na mysli wypisujesz bzdurki i zaśmiecasz kafe

Gość nati 09
"Seksu mu brakuje. Znalazł sobie kochanicę. Trafiła mi się chętna, młoda cipeczka to sobie korzysta." ma prawo.... skoro im tak dobrze

Gość w obróbce
haha a ona znalazła sobie faceta,który ma kasę.O co Ci chodzi? Oboje korzystają z tego:P

Gość jgjgj
W ogóle słuchajcie to! Ona sądzę, że już od dawna miała ochotę na jego ojca. Nigdy nie powiedziała tego w prost ale teraz analizując pewne fakty można się domyślić. Dowiedziałam się, że ona poszła niby do kolegi.. Ale dobrze wiedziała, że jego nie będzie bo miał być na grillu u znajomych czy coś. Za to zastała jego ojca, a że on jest bardzo miły, gościnny i ogółem ma dobre kontakty ze znajomymi syna to ją zaprosił do środka. Wtedy go zapewne uwiodła.

Gość jgjgj
Dali byście wiarę, że takie coś zrobiła dziewczyna która u nas w grupie była zawsze tą odpowiedzialną, która miała głowę na karku. Zawsze była mentalnie dojrzalsza niż na swój wiek, a tu takie coś..

Gość nati 09
no to biedny ojciec, uwiedziony,m bezbronny, przez złą nastolatkę! a dopiero co pisałaś, że on ją wykorzystał, bo mu się seksu zachciało

Ona tez ma swoje potrzeby i ktos ja roochac musi. Więc co w tym złego że daje kolesiowi, który ma pojęcie o zyciu a nie koledze z klasy który bierze od mamy na piwo, pasjonuje sie grami na PS a na randki jeżdzi autobusem?

Gość jgjgj
Weź daj spokój! Naprawdę myślisz, że między 39latkiem i 18letnią dziewczyną może być coś więcej niż dobry seks?

Gość jgjgj
Weź daj spokój! Naprawdę myślisz, że między 39latkiem i 18letnią dziewczyną może być coś więcej niż dobry seks?

"Dali byście wiarę, że takie coś zrobiła dziewczyna która u nas w grupie była zawsze tą odpowiedzialną, która miała głowę na karku" Tak dałbym wiare, ze ma głowe na karku. Własnie swoim wyborem to potwierdziła :)

Gość jgjgj
Tyle, że najlepsze jest to, że oni traktują ten swój cały związek poważnie i z planami na przyszłość! Kminicie to? Aż śmiać się chce! Niby dorosły facet..

Gość była kotka74
odwal si od nich ...nie masy wiekszch zmartwien to sie na silownie bujaj.... co cie to obchodzi...powiedz

Gość jgjgj
Ma głowę na karku ponieważ oddaje swoje ciało dojrzałemu i doświadczonemu mężczyźnie który zna się na życiu, jest zabezpieczony materialnie, ma własny dom, firmę, samochód.. No, no.. rzeczywiście bardzo mądrze.. Tak bez uczuć to dla mnie szmacenie się.

Gość zalamaanaaa
masz problem dziewczynko, nie takie mezalianse się zdarzają, dam ci radę zdejmij klapki z oczu, wyrzuć moherowy beret załóż młodzieżowe odzienie i przestań się mieszać w nie swoje sprawy. Skoro im dobrze to nic ci do tego. Nawet gdyby proboszcz na plebani miał ( a może i ma) kochanice i dziecko to jego para kaloszy, a tak tak dziewczynko i takie rzeczy się zdarzają..zajmij się swoim żywotem a nie właź w szczęście innych, nikt nie pwiedział że dlatego że dojrzały facet jest z młodszą kobietą to od razu musi być ślub, nie te czasy!!

Gość Kaśka Kaśka :)
Ojoj nie posraj się :classic_cool: Ja mając 19lat związałam się z 36latkiem, i już 6lat jesteśmy razem- jest cudownie :) :) :)

Gość jgjgj
Ludzie ja jestem wami przerażona! Gdzie wy macie oczy? Przecież oni się na bank nie kochają, są ze sobą tylko dla seksu. Samotnemu od czasu rozwodu ojcu zachciało się ruchać, a że trafiło mu się świeże mięsko to korzysta. Wątpię, że on ją kocha..

Gość zauroczenie albo cuś
Do mojej córki(18 lat) przychodzą koledzy i też oczami za mną wodza....nawet córka wie,ze podobam się jej kolegom:D

Gość Kaśka Kaśka :)
A co obchodzi ich seks? ;) Nawet jeżeli to tylko seks- on ma młode ciałko, a ona doświadczonego faceta. Ty chyba baaaardzo byś chciała być na jej miejscu :)

Gość jgjgj
Pierre Dolevas - jestem bardzo ciekawa co powie swoim rodzicom jak on jej pie**olnie brzdąca! "Jestem w ciąży. Tatusiem mojego dziecka jest 39letni ojciec kolegi." Starzy by ją chyba wywalili z domu!

Gość była kotka74
to ty jestes chora , nawet jak sa tylko dla sexu to cie to obchodzi ......zal tobie czy co .........do kosciola idz lepiej