Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaktoJestJakToJest

1200-1600zł na 2os bez rachunków itp.

Polecane posty

Gość JaktoJestJakToJest

Mnie i narzeczonego obchodzi tylko jedzenie, nic więcej. Jedynie jeszcze paliwo, na które tak mniej więcej miesiąc w miesiąc dajemy jakieś 250-300zł. Nie palimy, nie pijemy, nie chodzimy po klubach, nie jeździmy na żadne wycieczki bo nas nie stać! Dlaczego? Przecież tyle kasy na samo żarcie to troche, tym bardziej że rzadko gotujemy bo jedziemy głównie na kanapkach dzień w dzień! Dlaczego nie wystarcza? Gdzie ta kasa idzie :/ Niech to wszystko coś trafi! Głowa mnie od tego juz boli.....

Gość JaktoJestJakToJest
a i jeszcze dodam, że nie raz musimy od rodziców pożyczyć żeby dożyć do konca miesiaca! no żal ...

Gość Takajakbyzagubiona
bo to polska :(

Gość zapisujcie dokładnie wszystkie
wydatki w danym miesiącu - to będziecie wiedzieć, gdzie te pieniądze się podziewają!

Gość no to to to
zależy jakie żarcie kupujecie ...

Gość JaktoJestJakToJest
Ale gdzie te pieniadze ida?!?!?! To jest jakas masakra! Nie kupujemy nie wiadomo czego i jest tak kiepsko :/

Gość JaktoJestJakToJest
Zarcie najzwyklejsze na swiecie. Zadnych rarytasów :/ nawet gdybym kupila nie wiadomo co z 2-3x w miesiacu to nie powinno mnie to az tak zedrzec z kasy, przeciez powinno nas stac...

Gość no to to to
lepiej gotowac obiady

Gość JaktoJestJakToJest
Zapisywalam kiedys do pewnego momentu, wszystko idzie na ZYCIE, samo żarcie zwykle typu ser,chleb,pomidory! Przeciez orzy tylko takim, głównym zarciu powinno nas stac i powinno wystarczac do konca miesiaca bez problemu :(

Gość no to to to
ile wydajesz dziennie na jedzenie ?

Gość zapisujcie dokładnie wszystkie
hmm.... do niedawna tyle miałam na życie razem z rachunkami i jakoś wystarczało. Gdzieś popełniasz błąd. Chociaż inna rzecz, że wszystko drożeje w zastraszającym tempie.

Gość JaktoJestJakToJest
Ciezko powiedziec, mało :/ Jak kupie chleb, mam ser i inne rzeczy do chleba to tak ciągne z 2-3 dni zanim sie skoncza ... wiec mało

Gość JaktoJestJakToJest
Ja nawet nie 50, facet z 70pare :/

Gość JaktoJestJakToJest
Widzisz... tyle Ci wystarczalo nawet na rachunki :( a my ledwo bez rachunków z ta kasa dociagamy do konca miesiaca ... gdzie popelniamy blad... kiedys wszystko zapisywalam, ale wszystko powaznie idzie na zarcie, które nie jest niewiadomo jakie :/ no żal

My z chłopakiem mamy ok. 2500zł na dwóch na miesiąc. W tym jakieś 400zł czynszu plus opłaty typu prąd woda itp. Co weekend praktycznie balujemy, jeszcze w sumie w tym czasie musieliśmy kupić kilka rzeczy do mieszkania i starczyło. Na styk ale starczyło;]

Gość JaktoJestJakToJest
No to fajnie masz, tysiąc robi różnice :/ my musimy czekac, aż ja w koncu dostane prace, wtedy pewnie bedzie juz lajcik, ale póki co to jest tragedia

Gość JaktoJestJakToJest
Dokładnie tak ..... 1200 czasem 1600 i jest podobnie

Kurde przecież to jest 300zł na tydzien mi na mnie sama wystarcza ok. 50-80zł na jedzenie.

Gość JaktoJestJakToJest
A dobra, szkoda gadac :/

Gość JaktoJestJakToJest
no i widzisz ..... dlatego tak sie wkurzam bo wiem, ze z tą kasa co mamy to spokojnie powinnismy dozyc do konca miesiaca

Gość im fazy
lubie swojego i mamy psychiatre o zawsze ede z mam,a dzieki iemu i ie ede musial placic rachukow

bo trzeba jeszcze wiedzieć gdzie robić zakupy... ja oszczędzam na przykład na jedzeniu dla psa - jakieś kilkadziesiąt(!) złotych miesięcznie. i to bynajmniej nie jakiś duży psiak, tylko jack russel, malizna. a karmę kupuję w większej ilości w krakvecie. raz na kilka miesięcy wykładam kasę na jedzenie i mam z glowy, w tym przesyłka za free. trzeba kombinować!