Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaLat27

Jak zdobyć faceta w tydzień? Jest jakiś sposób? Niezawodny!

Polecane posty

rev, pytam speca, gdyż próba przejęcia inicjatywy niigdy nei wyszła na dobre, najlpiej szczebiotać i słodko sie usmiechac i albo facet sam zacznie sie starac albo nic z tego

Gość Stratovaria
Z opisu sytuacji , wnioskuję , że raczej jesteś bez szans , jeśli byłby w najmniejszym stopniu zainteresowany wysyłanymi sygnałami, zauważyłabyś to . Mowa ciała jest potęgą , a sygnały wysyłałaś , nawet nieświadomie. Każdy facet je odbiera doskonale i albo zareaguje , albo pomija potencjalną "sygnalistkę". Chemia to pikuś , nie jest raczej zainteresowany , nic nie wskórasz .

Gość PaulinaLat27
Zgadzam się z Wami, ja napewno nie jestem i nie będę nachalna. Staram się robić takie subtelne podchody, gesty... Wydaje mi się, że jestem ładna, dużo osób tak mówi, na powodzenie wśród facetów tez nie narzekam. Jedyne co mi mówią że sprawiam wrażenie bardzo niedostępnej i to ich oniesmiela. No ale wiadomo każdy ma inny gust Wydaje mi się też, że złapaliśmy taki kontakt, chemię, ale nie wiem czy on to tez czuje. No po czym to poznać? Zaczał mówić zdrobnieniami do mnie, często się uśmiecha, ale to nic nie znaczy, niewskazuje czy cos też go "rusza" czy tż nie A mi się wydaje, że po mnie to widać że mi się podoba. No ale to chyba miłe, więc nawet jakby się domyslal, ze mi sie podoba, to nic zlego

inicjatywa kobiety i wykonanie zdecydowanego ruchu świadczy o pewności zainteresowania kobiety oraz jej pewnością siebie , a więc nie jest niczym złym , ani nie na miejscu - ale kobieta może zrobic to tylko raz , bo za drugim po odmowie , wyjdzie na desperatkę - ja uważam , ze zainteresowane kobiety mają prawo wiedzieć na czym stoją i mają mieć odpowiedź na to , czy facet chce czy nie... poza tym facet nie musi nawet myśleć o zainteresowaniu nim danej kobiety - a po odpowiednim ruchu, wszystko staje się bardziej przejrzyste i zaczyna sie już inna gra... kobiety boją się porażki i kosza -bardziej niż faceci...

Gość PaulinaLat27
Stratovaria czemu tak myslisz? Hm, ciezko powiedziec na chwilę obecną, moje sygnały nie są oczywiste i nachalne. To tylko ja wiem, że chodze bardziej kokieteryjnie, że ubieram obciślejsze bluzki, on mnie nie znał wczesniej wiec pewnei mysli ze taka jestem po prostu

rev ale wtedy nie wiadomo czy facet jest zainteresowany kobietą na powaznie czy tlyko miło spedizł czas

Paulina27 Rób to. co robisz do tej pory. Bądź miła, zadbana, spróbuj lekko poflirtować i nawiązać z nim przyjazny kontakt. Możesz użyć małego fortelu i rzucić w firmie hasło np. Kto idzie dzisiaj ze mną na piwko po pracy ?? Oczywiście nie zdradzaj się, że chodzi Ci głownie o niego, nie patrz wyzywająco w jego stronę itp. Jeśli połknie haczyk i pójdzie, to masz juz ułatwione zadanie i możesz działać dalej. Ale jeśli zobaczysz, że to nie działa, to odpuść sobie. Może być tak jak ktoś tam wcześniej napisał, że nie jestes po prostu w jego typie, a z tym nic nie zrobisz.

Gość no to może powiedz
dziewica, która faceta nie miała (i pewnie miec nie będzie) daje rady :D, trzymajcie mnie bo, bo nie wiem co

Gość PaulinaLat27
Tak wlasnie revolver, dlatego ja nie zdecyduję się na odważny krok sama nigdy. Raz że boję się kosza, ale bardziej chyba wyjścia na idiotkę;)

taaa zaprosisz faceta na piwo, bedizecie dobrze sie bawic, pogadacie, pogracie w bilarda, pokaze ci jak prawidlowo trzymac kij, a na koniec zaproponuje przyjacielski seks. Tacy sa faceci

fiku ale Ty już pytasz o inną grę , o wyniku której nie wie nikt poza samym facetem -tu potrzeba inteligencji kobiety , jje intuicji oraz działań faceta

Gość PaulinaLat27
Z tym piwem mamy utrudnioną sytuację, bo pracujemy w innych godzinach. tzn częściowo razem, ale on pracuje na innych zmianach i konczy jak mnie już nie ma. A czekac przecież nie będę;) Więc wspólne niby przypadkowe wyjscie odpada;/ jak to sprawdzić, czy jestem w jego typie czy nie?:D To chyba się czuje, nie?

najmadrzejszy na swiecie to facet jest od brudnej roboty - jednak sam ruch kobiety w stronę faceta nie jest niczym brudnym ani ujmującym kobiecie ...chcę łamać ten głupi stereotyp poniewaz kobiety mają prawo to robić tak samo jak my... a to kobieta decyduje z kim chce być i komu sie oddać , do niej należy wybór , więc sam facet niczego nie zrobi jak kobieta go nie zechce ....ona mają władzę nad tym , więc mogą też wykonać pierwszy ruch....

Gość Stratovaria
Cytat: {Stratovaria czemu tak myslisz? Hm, ciezko powiedziec na chwilę obecną, moje sygnały nie są oczywiste i nachalne. To tylko ja wiem, że chodze bardziej kokieteryjnie, że ubieram obciślejsze bluzki, on mnie nie znał wczesniej wiec pewnei mysli ze taka jestem po prostu] Bo jestem kobietą . Twoje sygnały są oczywiste Moja Droga , zobacz co napisałaś {chodzę itd........} Myślę , że (jeśli już się tak nastawiłaś), pogadaj z Nim normalnie , zupełnie swobodnie poruszaj tematy , w których jesteś dobra . Jeśli okaże zainteresowanie (tematem) kontynuuj . Inteligentny facet okaże zainteresowanie kobiecie , która ma (oprócz cycków) wysokie IQ. Postaraj się , może akurat ?

poza tym kobiety strasznie znoszą odrzucenie, więc dlatego tak mało zdobywa sie na odwagę ...

Paulina 27 jak to sprawdzić, czy jestem w jego typie czy nie? To chyba się czuje, nie? Jeśli okazuje Ci jakiekolwiek zainteresowanie, tzn pogada o pierdołach, jest chętny do pomocy, uśmiecha się do Ciebie podczas rozmowy, chętnie przebywa w Twoim towarzystwie - to raczej jesteś w jego typie:) Skoro z wyjściem na piwo nie da rady to może spróbuj inaczej. Powiedz w pracy, że potrzebujesz jakiejś małej przysługi, np podrzucenia Cię gdzies autem, bo nie masz ABSOLUTNIE mozliwości sama tam dotrzeć itp. To co prawda wymaga większego sprytu i przygotowania, ale jeśli dobrze to zaaranżujesz, to może wypalic. Jeśli on zaproponuje Ci swoją pomoc, to jestes na dobrej drodze do zaciesnienia kontaktu ;) Mam jeszcze kilka innych pomysłów, ale teraz muszę zmykać do łóżka, bo choróbsko mnie rozkłada :( może wpadnę później.

Gość Niby tak
Może facet nie chce komplikować sobie sytuacji w pracy. Wie, że autorka już kogoś ma, wiec poprostu nie pakuje się w tak ryzykowną zabawe. Żałosne jest to robienie z siebie nieśmiałej kokietki, która nigdy nie zaprosi faceta, przez kogoś kto tak egoistycznie traktuje ludzi.

Frankie czemu doradzasz autorce jak zdradzić chłopaka? czy jesteś do tego stopnia pusta czy neidoczytałś kolejnych postów?

Żałosne jest to robienie z siebie nieśmiałej kokietki, która nigdy nie zaprosi faceta, przez kogoś kto tak egoistycznie traktuje ludzi. witaj w grze "pozerstwo i maski kobiet" :classic_cool:

Gość Paulina27Lat
Jeśli okazuje Ci jakiekolwiek zainteresowanie, tzn pogada o pierdołach, jest chętny do pomocy, uśmiecha się do Ciebie podczas rozmowy, chętnie przebywa w Twoim towarzystwie - to raczej jesteś w jego typie tak jest, dokładnie tak ale przeciez to moze byc po prostu zwykla sympatia z jego strony

fiku mikuuu Frankie czemu doradzasz autorce jak zdradzić chłopaka? czy jesteś do tego stopnia pusta czy neidoczytałś kolejnych postów? W przeciwieństwie do Ciebie fikuu ja piszę konkretnie na temat, czyli udzielam rad, o które Autorka prosiła. Relacje z jej facetem, nie facetem mnie w ogóle nie interesują - w przeciwieństwie do ciebie nie mam tej denerwującej maniery wpieprzania się w czyjes zycie :o smutna zakompleksiona dziewczynko ...

Gość Paulina27Lat
Ej, ale tu chodzi wlasnie o porady! Nie napisałam Wam poza tym przecież, że mam zaje...życie, kochającego super faceta, wszystko jest idealne.. i mam taki wybryk, taką chęć zrobienia go w ch.. tak nie jest. a to co czuję obecnie spotkało mnie po raz pierwszy. i tak zapewne nic z tego nie wyjdzie

fiku mikuu Odbij ode mnie, bo twoje durne komentarze nie robią już na nikim wrazenia. Jesteś coraz bardziej śmieszna i każdy twój post dodatkowo cię pogrąza, pomijam już fakt, że nie dorastasz nawet do poziomu dyskusji. A kim ty w ogóle jesteś, ze dajesz sobie prawo do oceniania i osądzania innych ?? Nie sądźcie abyście nie byli sadzeni - przemyśl to sobie, dorośnij i wróć to pogadamy.

jezlei autorka jest neizadowolona z zwiazku to niech zerwie i wredy podrywa a nie udaje niesmiala gdy w tmy samyj moemencie planuje zdrade partnera

Gość Paulina27Lat
Fiku - ale proszę nie oceniaj mnie, ani sytuacji i przeczytaj dokładnie, ja nie planuję z nim iść do łóżka Zależy mi poprostu, zeby był, żeby nie zniknął... Jeżeli faktycznie coś by wyszło z takiej sytuacji, to gwarantuję Ci, ze zanim coś zrobię, zakończę i zamknę swoja niestety nietrafioną przeszłość;)