Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszęschudnąć

do końca czerwca - ile schudnę?

Polecane posty

Gość muszęschudnąć

waga początkowa - 55 kg. / 169 cm. Cel: 51-50 kg. Dieta 1000 kcal dziennie, plus 3x w tyg. ćwiczenia. ile dam rade zgubić?

czego się spodziewasz? wróżenia z fusów? przecież każdy jest inny, inny ma metabolizm, inne zapotrzebowanie kaloryczne. sadze że te 1000 kcal to za mało

Gość wpdkfj
4-5 kg

Gość paksn v
nastepna adwokatka daerios

Gość paksn v
to nie do ciebie pomylilam topik sorki :)

Gość muszęschudnąć
Dareios : jak masz pluć jadem to po co wgl się odzywasz?

a gdzie tu plucie jadem? po prostu takie pytania są na poziomie pytań zadawanych przez nastolatków po 1 tygodniu na siłowni "ile mi biceps urośnie do wakacji". tego nikt nie wie i nikt nie może wiedzieć. bo to wszystko jest kwestią indywidualną. poza tym 1000 kcal to trochę za mało informacji. z czego będziesz te 1000 kcal czerpać?

Gość pewnie z chipsow i
slodkich buleczek, byle bylo 1000

Gość muszęschudnąć
ojej to uchylam czoła, jestem w takim razie na poziomie nastolatków -.- z tego co mi się wydaję, po to są takie fora, żeby wymieniać się informacjami i radami, a napisałam wątek, żeby mniej więcej wiedzieć, czy jest sens podejmować się diety. co kilka głów to nie jedna w końcu. a wracając do tematu diety, to dokladniej mówiąc: - zamierzam nie jeść pierczywa, ziemniaków (wgl ograniczyc węglowodany) - 1,5 litra niegazowanej wody dziennie, pus dużo ziolowych herbat, m.i zielonej i czerwonej. - jak juz napisałam 3-4 razy w tyg ćwiczyć-stepper i rower stacjonarny. - zero słodyczy, fast foodów, słodkich przekąsek - 1 owoc dziennie, dużo warzyw - a no i nie łączyć(przynajmniej ograniczać) : białko i węglowodany,

Gość kmayaa
znam osobe ktora schudal duzo na 1000 kcal, i to jadla co chciala, nawet golonko, ale w granicach 1000 kcal, wiec,co to za znaczenie jak sie schudnie

Gość kmayaa
a po za tym i tak zjem np polowe wtedy tych kalorii co przeddtem

Gość muszęschudnąć
18 hmm.. raczej siedzący (obecnie szkoła), ale staram się nadrabiać ćwiczeniami w domu, jak mogę to korzystam w weekendy i ćwiczę na czczo

Gość lips90
zgubisz ok 3 kg

Gość wierkaja
zrob sobie diete niełaczenia, jesz wszystko , tylko nie laczysz białka razem z węglami

"znam osobe ktora schudal duzo na 1000 kcal, i to jadla co chciala, nawet golonko, ale w granicach 1000 kcal, wiec,co to za znaczenie jak sie schudnie" Bzdura. Równie dobrze można dostarczyć te 1000 kcal z cukru, a wtedy organizm zupełnie inaczej zareaguje niż gdyby pochodziły one z białka czy tłuszczu. zjadła golonke, super. białko i tłuszcz, nie widzę w tym niczego groźnego. najgorsze sa weglowodany proste bo one decyduja po podaży insuliny. a gdyby te kalorie pochodziły głównie z białka to też organizm inaczej zareaguje ponieważ białko przyspiesza metabolizm a gdyby te 1000 kcal teoretycznie pochodziło z samych pomidorów to by groziła śmierć głodowa, ponieważ organizm więcej energii zuzyje do strawienia pomidorów niż z nich uzyska. więc zanim zaczniesz głosić podwórkowe mądrości na podstawie "a bo jedna pani drugiej pani..." radziłbym chociaż liznąć trochę podstaw

Gość muszęschudnąć
a no i zapomniałam napisac, że kupiłam w aptece l-karnitynę w tabletkach z chromem, słyszałam, że pomaga no i chrom przyczynia się do braku apetytu na słodkości

nie za bardzo widzę sens w dietach niełączenia ponieważ potem i tak to się wymiesza w układzie pokarmowym. sądzę że te 1000 kcal to może być trochę za mało

Gość muszęschudnąć
1 kapsułka: 350 mg - wyciągu z Garcinia Cambogia 200 mg - l-karnityna 50 mg - chrom

"a no i zapomniałam napisac, że kupiłam w aptece l-karnitynę w tabletkach z chromem, słyszałam, że pomaga no i chrom przyczynia się do braku apetytu na słodkości" L-karnityna jak już to przed wysiłkiem. jej mechanizm działania generalnie polega na transporcie kwasów tłuszczowych przez błonę mitochondrialną.

ile za to dałaś? 200 mg karnityny to śmieszna dawka. predzej 2000mg, garcina cambogia to inaczej HCA, substancja która może lekko blokować apetyt, ale nie jestem pewien czy w tej dawce

Gość muszęschudnąć
wiem, że przed wysiłkiem. sama l-karnityna bez ćwiczeń nic nie pomaga

Gość muszęschudnąć
26 zł w sumie to moja pierwsza przygoda z takiego rodzaju suplementami, więc zbytnio nie zwracałam uwagę ile tego tam jest :D

Ja mam dawke 1000mg 3x dziennie Duzo trenuje zaczelam lykac od wczoraj Jedni mowia ze to placebo - nie mam wyrobionej opinii. Napisze o tym po miesiacu. Temperatura ciala wzrasta , poce sie jak nigdy przedtem Ale po 1dniu sie nie wypowiem Cardio cwiczylam 2 tyg bez l-karnityny

Gość muszęschudnąć
no a ja wlasnie słyszałam, że do aurobów jest dobra, nie wiem, tez w tej chwili się nie wypowiem, dotychczas na sucho ćwiczyłam. ja mam 3x - 200 czyli łącznie 600 mg. nie wiem czy za mało / za duzo.

Gość muszęschudnąć
aerobów*