Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slepa z miłości

Wierzycie,że koło 30 stki można

Polecane posty

Gość góraleczkaaa
Wierzę, wierzę:) Odpowiedniego faceta, obecnie to mój mąż, spotkałam mając 32 lata:)

Gość slepa z miłości
Jak pięknie czytać wasze posty :) A jak z dziecmi bo jak zauważyłyście w ostatnich wypowiedziach argument przeciw mało czasu an rodzenie dzieci :)

Gość slepa z miłości
Najmą...nie traktuje osobiście tego jako argumentu przeciw, ale jak sam widzisz większość taki podaje.

Gość góraleczkaaa
My już mamy dziecko:)Obyło się bez problemów...nie jestem i nie czuję się stara:P, ale na drugie dziecko się nie zdecyduje.

Gość slepa z miłości
góraleczka, a dlaczego nie chcesz drugiego dziecka? A tak poza tym zauważyłam,że wiele kobiet przed 1 ciążą mówi,że chce mieć dużo dzieci, a po pierwszy dziecku ...może jeszcze tylko jedno w przysżłości :))) Zawsze chciałam mieć dużo dzieci, ale życie weryfikuje takie marzenia

Gość Napalony na twoją cipeczkę
A po co się pytasz. Oczywiście, że można znaleźć fajnego faceta w tym wieku. Gdy się komuś spodobasz nikt nie zwróci uwagi na to czy masz 25 lat czy 31

Gość w srode urodziny
Swoja milosc spotkalam krotko przed czterdziestymi urodzinami, on jest 26 lat starszy ode mnie. Jestem wlasnie w ciazy. Pozdrawiam

Gość góraleczkaaa
Nie chcę, ponieważ jest nam dobrze we trójkę.:) Trudno jest mi wyobrazić siebie w ciąży po raz drugi. Czuję mocno, że nie chcę.A poza tym mam prawie 36 lat i muszę liczyć się z dodatkowymi badaniami w kolejnej ciąży (tak mi powiedział ginekolog).

Gość czkawka po obiedzie
u mnie dziecko w drodze :)