Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Który z listy prawików będzie miał pierwszy kobietę?

Polecane posty

I drugie pytanie: który ma szans na naprawdę piękną kobietę? Grzeslaw - 155 cm ****** IMO - 162 cm Ble Ble - 164 cm Draxon - 167 cm Kurdu_Bydzia - 169,5 cm ****** Offerma - 172 cm Korjonos - 173 cm SamotnikXI - 174 cm frodo the niziołek - 174,5 cm Argen - 175 cm Beliar - 177 cm ****** Darker - 185 cm Prawiczek bez wiary - 185 cm Looooser - 185 cm Kapselko - 187 cm ****** Ten ostatni niedziel - 190 cm Reserved - 190 cm Cream - 191 FHG - 191 cm BSA - 193 cm

Gość grossossss
żaden niestety:(

Gość Selke
Bóg o tym zadecyduje

Drugie pytanie poprawnie: Który ma szanse na naprawdę piękną i wartościową kobietę? Dlaczego Argen tak myślisz?

Gość Zuzanna Amelia & 3
W temacie topika - IMI

Gość Zuzanna Amelia & 3
volk - tez kiedys stawialam na Darkera. Ale on sie stacza. W najlepszym wypadku stoi w miejscu. To juz nie te czasy kiedy Darker mial szanse.

Gość Floressaa
Pewnie większość wymienionych ma takie wielkie mniemanie o sobie i szuka nie wiadomo jak cudownej i pięknej kobiety ...dlatego są ciągle samotni :)

Gość zs:)
i co luzer ty kootasie pierdolony kasujesz znowu wpisy ????

Gość reserved+ban
nikt nie ma szans bo pochodzą z kafe

Ciekawe czym Darker odstrasza dziewczyny. Nieśmiały nie jest, bo miał dużo koleżanek, miał spotkania, a gówno na nich zdziałał. Ma studia, pracę, samochów. Wygląd też chyba nienajgorszy. Stylizuje się na twardziela.

Gość fgfddfghgfh
najbardziej wkurwiają i zarazem bawią takie komentarze jak panny floressy

Gość Floressaa
Hmm bo serio różne pary już widziałam- nawet Ci "brzydsi" (bez obrazy oczywiście!) znajdywali sobie w końcu kobietę- może nie była to Miss World,aczkolwiek widać było,że są w związku szczęśliwi. Więc co stoi wam na przeszkodzie w znalezieniu kogoś wartościowego? Jesteście zbyt nieśmiali ?

Gość Selke
Jesteśmy paskudni Chlip

Gość grossossss
czasami wszystko może pozornie być w porządku jak w wspomnianych gościach, ale dziewczyny ni chooja nie znajdą

Dzisiaj widziałem takie pary - ładne dziewczyny z niskimi kolesiami. Z tym, że widać było że ci kolesie są pewni siebie i obrotni.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Argen - w czym masz zjebany charakter ?

Gość Floressaa
Właśnie to nie jest zawsze kwestia wyglądu, a raczej charakteru i sposobu bycia. Ja też kiedys byłam z facetem , który nie był wyjątkowo przystojny- ale mi to nie przeszkadzało. Miał świetne poczucie humoru , był odpowiedzialny , zaradny i inteligentny ;) to robiło na mnie wystarczające wrażenie...

Gość grossossss
uważam, ze wychowanie z domu w dużym stopniu warunkuje takie anomalie rodzice są surowi, wymagający, nadmiernie opiekuńczy i potem są takie alieny,a 70 lat temu ojciec szukał męża córce, a 20 ojciec chodził z synen na 18 do prostytutki i wszystko grało

Gość Selke
Ciekawe co by było jakbym miał fortunę. Czy dziewczyna by zacisnęła zęby i by była z taką paskudą jak ja ?

Gość Floressaa
Selke...Ty to masz chyba strasznie zaniżoną samoocenę, moze to odstrasza kobiety? Jednak większość woli pewnych siebie mężczyzn.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Wierny prawik to jakis surrealizm. To wlasnie prawik najszybciej zdradzi bo bedzie chcial sprobowac z inna.

Gość fgegethgerh
uwierz, że długoletni prawik potrafiłby docenić kobietę

Gość Floressaa
Skąd możesz wiedziec,że to on mnie zostawił? akurat było na odwrót. A poza tym co ma do rzeczy to czy ktoś jest prawiczkiem czy nie do tego czy mnie rzuci ? Może taki prawiczek będzie chciał spróbować jak to jest z inną...a ja się znudzę

Gość Floressaa
Skąd możesz wiedziec,że to on mnie zostawił? akurat było na odwrót. A poza tym co ma do rzeczy to czy ktoś jest prawiczkiem czy nie do tego czy mnie rzuci ? Może taki prawiczek będzie chciał spróbować jak to jest z inną...a ja się znudzę

Gość Zuzanna Amelia & 3
Volk - apetyt rosnie w miare jedzenia. jak w koncu wyszlo z jedna to dlaczego nie sprobowac czy moze wyjdzie tez i z druga?

Gość Zuzanna Amelia & 3
17:19 [zgłoś do usunięcia] Argen "To wlasnie prawik najszybciej zdradzi bo bedzie chcial sprobowac z inna." Chyba że mieszkaliby na bezludnej wyspie. Jak np w "Błękitnej Lagunie". Dlatego ja obstawiam , ze pierwszy z tej listy dziewczyne znajdzie IMO

Gość Floressaa
Pisząc zaradny miałam na myśli,że potrafił wszystko zrobić- ta złota rączka, i gotować potrafił :) niekoniecznie chodziło mi o zarobki, bo były przeciętne:)

hmm... ;) ja stawiam na Darkera (może torche sentyment). Bo prawda, jest czasami wk**wiajacy, ale jest męski, wykształcony i nie uzala się nad sobą. Sama bym się z nim przespała jakby wszystko wyglądąło troche inaczej. No i Kapselko. Dobrze się z nim rozmawia, skonczył dobre studia. Ogólnie go lubię.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Nastka - gdyby grzyby rosly w stawie to by sie je lowilo na wedke. Gdyby bylo inaczej to moze bys sie i przespala. Ale jest tak jak jest i sie nie przespalas. Wiec nie ma o czym gdybac. Inaczej nie bedzie.