Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka45

kompletny brak sil w 9miesiacu

Polecane posty

Gość halinka45

czy to normaqlne,ze zwykle wyjscie do sklepu mnie meczy?jestemciagle ospala?jestem w 9 miesiacu ciazy termin mam na 26czerwca cora coprawda jest mala bo zaledwie 2400gram brzucha super wielkiego nie mam ale ostatni tydzien fatalnie sie czuje.nic nie moge zrobic wychodzenie do toalety tez mnie meczy tymbardziej ze parcie na pecherz sie zwiekszylo.lecz cala ciaze vbylam tak aktywna, ze sama wszystko robilam itd a teraz kicha.boje sie ze dziecko moze tez byc tak oslabione,kreci mi sie w glowie i nie raz mam uczucie jakbym miala wymiotowac.co robic?

Gość Bdnjdid
A moze tarczyca ? Ja miałam niedoczynnosc tarczycy i nic tylko bym spała czułam sie fatalnie mąż tylko sie darl na mnie bo nic nie robiłam tylko spalam spalam spalam ale lekarka dała mi tabletki i jak ręka odjal :-)

Poczekaj do przyszłego tygodnia jak upały beda... Dopiero szlag cie trafi... Serio. Ostatnie dni ciąży spędziłam w upale i myślałam ze zwariuje.

Gość halinka45
juz cos o tym wiem w niektore dni byly upaly i ledwo zylam ukrywalam sie w domu.ale ten kompletny brak sil niewiem skad sie wzial.wszystko mnie meczy.glupiego prania nie jestem w stanie zrobic.a co do tarczycy to zapewne nie to bo nic sie w tym nie zmienilo ja bynajmniej nie zauwazylam zadnych zmian/