Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baśśśka77

pozwolić czy nie?

Polecane posty

Gość baśśśka77

Mam pytanie: jestesmy 10 lat małżeństwem mąż miał na studiach dobra koleżankę w skrócie( mega laska, zadbana, nimfomanka, brak stałego związku , imprezowiczka itp) . nigdy między nimi do niczego nie doszło tak twierdzi mój mąż. Nigdy go nie kręciła fizycznie, ale zdjęcia z jej rozbieranej sesji w domu miał ( kiedyś je zniszczyłam w trakcie kłótni) niewazne. Po studiach ona wyjechała do Warszawy i tam mieszka z mężem i 2 dzieci do dziś. Chodzi o to że w naszej miejscowości ma rodzinę i tu przyjeżdza na wakacje ( sama z dziecmi) i.... I chodzi o to że organizuje soie zawsze imprezkę, czytaj grilla zaprasz swoje koleżnaki ( ten sam typ) i mojego męża oczywiście samego. Raz był potem juz mu nie pozwoliłam chodzić o co wielkie pretensje miał. dodam tylko że na codzień nie utrzymują kontaktów ,wiem że czasami dzwonia do siebie i tyle. Ja uwazam że tak nie powinno byc wie że ma zonę to powinna organizować wspólne imprezy mam rację czy nie?

Gość adolf hitler00000
masz rację takie zdziry najgorsze;-)

Gość bartekniemrawy
nie widze w tym nic złego dlaczego miałby nie iść skoro go nie kręci

Gość kwiatuszek kłębuszek
niczego nie zabraniaj facetowi, działaj na przekór - na wszystko pozwalaj i obserwuj uważnie :-) w odpowiedniej chwili złóż pozew o rozwód:-)

Gość baśśśka77
bzdura niczegi nie zabraniaj...... skoro zalezy mi na mężu to co mam powiedzięc a idź gdzie chcesz i rób co chcesz

Gość baśśśka77
nawet jsk pójdzie do niej i pójda do łózka to zawsze jest zdrada emocjonalna ...

Gość kwiatuszek kłębuszek
a jak zabronisz to myślisz ze nic nie zrobi?:-) tymbardziej zrobi

Gość głebina kryształowa 24
masz racje. ja bym nie pozwoliła

Gość mireczkowataa
ja bym poszła z nim. Skoro to tylko takie towarzyskie spotkanko, to dlaczego ma isc sam?

Gość baśśśka77
jak moge iść z nim jak ona zaprasza tylko te osoby z którymi na studiach sie spotykała oczywiście bez osób towarzyszacych w rzeczywistości wygląda to tak że jest 10 jej koleżanek, mój mąż i jakas jeszcze jedna sierota której urwało sie wyrwać...

Gość mireczkowataa
no proszę Cię, same osoby ze studiów dziwnym zbiegiem okolicznosci same babki i twój mąż. Dziwię się Twojemu meżowi- skoro wie, ze Ci to przeszkadza to powinieć powiedzieć znajomej, ze przyjdziecie razem i tyle.

Gość baśśśka77
podejrzewam że wygląda to że ona zaprasza swoich wspaniałych kolegów a żony ich nie puszczaja tylko ja byłam taka głupia i puściłam

Gość mireczkowataa
oj tam, zależy jakie macie relacje. My chodzimy na takie spotkania osobno- mój facet, który czasem bywa zazdrosny był raz- "obadał" moich kumpli i od tej pory chodzę sama:) Ja zazdrosna nie jestem, więc on moze spokojnie chodzić sam na spotkania klasowe. Natomiast na imprezy firmowe chodzimy razem. Kwestia jakie macie podejście i na ile sobie ufacie.

Gość madziarasexiara
w zyciu nie puszczaj znam takie