Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusianmaa

Nie wkurzają was ci bezczelni ludzie jak siedzicie w pociągu i obok jest wolne

Polecane posty

Gość alusianmaa

siedzenie i nawet nie zapytają czy wolne tylko sobie bezczelnie siadają?

a co masz niewidzialnego przyjaciela który zawsze obok ciebie siedzi na wolnym siedzeniu?

Gość adda-aadaa
nieee, a co Ty dysponujesz wszystkimi siedzeniami? Jak nikogo nie ma na siedzeniu, to wolne, w pociągach z tego co wiem rezerwacji nie ma, bez przesady.

Gość powiem i ja.....
ja tam akurat pytam czy wolne ale przecież nie każdy musi pytać jak widzi że nikt nie siedzi tym bardziej jak nie ma miejscówek....a tak trudno jakby co powiedzieć że zajęte ? ja ostatnio jechałam na szkolenie z pracy i trzy stacje dalej miała się dosiąść do mnie koleżanka której zajęłam miejsce i na każdej stacji musiałam mówić że zajęte trochę mnie to krępowało w momencie jak pociąg ruszał a na miejscu obok się nikt nie pojawiał bałam się że ktoś mi zarzuci kłamstwo i chęć wygody że siedzę sama :)

Gość vgftvt
mnie wkurzaja bezczelni pasazerowi, ktorzy rozkladaja sie na 3 miejsca, jeszcze zaslaniaja zaslonki, a jak ktos wejdzie to przedzialu i nie zwaza na te ich zabiegi, to sa wielce obrazeni, ze sie nie udalo zniechecic do wchodzenia:D

Gość adda-aadaa
mnie bardziej denerwuje jak stoję w kolejce do kasy w sklepie, a za mną ktoś bezczelnie napiera myśląc, że jak będzie się cisnął mi na plecy to szybciej kolejka pójdzie:/ np dziś stoję i już czuję na swoich plecach cycki jakiejś grubej baby i sapanie na karku, jeeeejku czy nie może stać w większej odległości i dać mi ciut oddechu? Co się ciut do przodu przesunę, żeby mieć miejsce to ona za mną i znowu napiera, :/ to jest wkurzające, co nie??

Gość vgftvt
powiem i ja, wybacz, ale to miejsce BYLO wolne i nie mialas prawa mowic, ze zajete i zmuszac ludzi do stania, bo kolezanka miala sie dosiasc na jakiejs tam stacji:O

Gość alusianmaa
ta opcja też mnie denerwuje jak ktoś się rozplaszcza ale być może osoba która ze mną jedzie jest w toalecie a przyjdzie jakieś nieuprzejme babsko i sobie siada bez pytania

Gość powiem i ja.....
vgftvt....zapewniam Cię że nikt przez to nie musiał stać bo były miejsca wolne ....ja po prostu siedziałam blisko drzwi

Gość no nie to że wkurza
ale kultura wymaga by zapytać się czy wolne a może akurat jadą razem ze wspólnym bagażem i jedno wyszło do ubikacji bywa

Gość johnyyybrovo
mnie bardziej wkurzają dłubiący w nosie, zdrapujący strupy i obgryzający paznokcie po prostu rzygać się chce nie mogę wytrzymać jak na to patrzę :o

Gość adda-aadaa
jak ktoś wychodzi do ubikacji to z reguły widać że chwilowo siedzenie jest porzucone, bo jakiś sweter leży czy coś i wtedy dla pewności trzeba zapytać, to tak, ale jak pusto, to siadam, najwyżej mi zwrócą uwagę, ale zajmowanie komuś miejsca bo wejdzie za dwa przystanki, to sorki istna bezczelność:P

Gość frentii
a ja zaczelam jezdzic I klasa i naprawde polecam. Kasy troche wiecej idzie, ale nie jezdzi sie z patologia w scisku, jeden na drugim

Gość Mangolia99
. . . . . . . . . . . .,. . .'.. . . . . . . . . . .,. . . . . . .- . . . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . . . . . . . . _. '-.. . . . . . . . . .,' . . . . . . .,. .,.--.' -.,. . . ..' . . . . . . /. ./. . . . .}. . -..,/ . . . . . /. ,'___. . :/. . . . . . . . . . /'-.l. . . '-..'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l . .l. . . . .' ........-'. . . ,' . .',. . ,....... . . . . . . . . .,' . . . .' ,/. . . . ,. . . . . . . ,_'________________________________________ . . .. . . . . .. . . .,.- '____________________________________________|_') . . . ',. . . . . ',-'. (.)) . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . /. . . . . /__. . . . .) . . . . '-.. . . . . . .)

Gość a co to jest ta
patologia w ścisku?

Gość adda-aadaa
a ty mangolia to na wszystkich tematach to samo wysyłasz?

tak to jest jak sie nie ma kasy na auto i trzeba sie uzerac z patologia, albo w kolejkach w biedrze

Gość Cukiereczek Cookie
. . . . . . . . . . . .,. . .'.. . . . . . . . . . .,. . . . . . .- . . . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . . . . . . . . _. '-.. . . . . . . . . .,' . . . . . . .,. .,.--.' -.,. . . ..' . . . . . . /. ./. . . . .}. . -..,/ . . . . . /. ,'___. . :/. . . . . . . . . . /'-.l. . . '-..'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l . .l. . . . .' ........-'. . . ,' . .',. . ,....... . . . . . . . . .,' . . . .' ,/. . . . ,. . . . . . . ,_'________________________________________ . . .. . . . . .. . . .,.- '____________________________________________|_') . . . ',. . . . . ',-'. (.)) . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . /. . . . . /__. . . . .) . . . . '-.. . . . . . .) hah

Gość adda-aadaa
a to co ty nie stoisz w kolejce w sklepie bo masz samochód?? ci z autem to mają osobne kasy, albo bez kolejki są obsługiwani jak kobiety w ciąży?? Masakra i kto tu jest patologia:P

Gość no nie to że wkurza
nie zawsze poznasz zapytać nie szkodzi a zajmowanie jak ktoś zaraz ma się dosiąść nie jest dla mnie bezczelne raz poirytowało mnie przeciwne wsiada dziewczyna studentka chyba z plecakiem i walizką na kółkach pomagam jej na toboły na półkę włożyć następny przystanek dosiadają się kobieta z dzieckiem i koleś następny przystanek przychodzi jej koleżanka i pomagam zdjąć toboły a te ponad pół godziny łażą po pociągu gdzie by tu razem siąść i raban robią głośnym gadaniem i szukaniem koleś co się dosiadł skwitował a nie mogła mi powiedzieć że na koleżanke czeka? siadłbym w przedziale obok. no ale jak ktoś nie potrafi grzecznie powiedzieć albo się wstydzi to niech latają

chodze do dobrych sklepów, gdzie kas jest tyle, ze przy kazdej kasie nie stoi wiecej nic 2-3 klientów i nie ma takiej dziczy jak w Biedrze, gdzie na tanioche sie rzucaja jak nienormalni

Gość adda-aadaa
po pierwsze, nie pisałam że chodzi o biedronkę, ale skoro to tak popularny sklep to ok. Niech ci będzie, że chodzisz tylko do dobrych sklepach, ale piszesz ze tez sa kolejki tylko mniejsze, to też ci się może zdarzyć ktoś upierdliwy za plecami!! I się tak nie panosz z tym swoim ekskluzywnym życiem bo trochę to żałosne ;)

nie wiedzialam, ze posiadanie wlasnego samochodu czy kupowanie zywnosci w dobrych sklepach to ekskluzywne zycie...:-o

Gość adda-aadaa
no to czytaj co piszesz! Skoro stanie w kolejkach i jeżdżenie pociągami to patologia twoim zdaniem?? Żałosne Twoje wypowiedzi świadczą tylko o tym że słoma z butów Ci wystaje, albo smarkacz jesteś, a nie żadne 87 chociaż to widocznie też mało dojrzały wiek w Twoim wypadku,:D

Mnie tylko irytuja bezczelni faceci, ktorzy, o ile nie odgrodzisz sie oparciem, rozwalaja sie na pol mojego siedzenia.

nie napisalam, ze jezdzenie pociagiem to patologia, tylko trzeba uzerac sie z patologia jezdzac pociagiem, ale skoro masz klopoty z czytaniem ze zrozumieniem to nie bede tlumaczyc, trzeba bylo nie spac a jezyku poskim w szkole.

Gość do ciacho87
z kawałka twojego zdjęcia stwierdzam,że jesteś podobna do Karoliny Gorczycy (aktorki)