Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budujemy domzzzzz

Lepszy dom jednopoziomowy czy z poddaszem? Ile metrów 2?

Polecane posty

Gość budujemy domzzzzz

Może macie jakie ciekawe projekty?

z poddaszem ponoc cieplejszy ale ja bym wolala jednopoziomowy, nie bede podawala projektow bo ja lubie bardzo nowoczesne rzeczy i wiekszosci ludzi sie nie spodobaja...

Gość juhaska
Piętro, na pewno nie jeden poziom. Takie schody - http://www.schodyprudlik.pl/site/galeria możecie mieć tylko w domku piętrowym, podobnie jak mnóstwo miejsca i możliwości. Możecie później żałować, że zdecydowaliście się na jeden poziom.

Gość akurat_nie
poddasze to dobry pomysł - jak nie masz kasy nie musisz od razu go adaptować, ale w przyszłości na pewno się przyda :) jakbyś szukała mebli, to polecam zajrzeć do vinotti, całkiem przyjemne dla oka rzeczy mają.

Gość Czarny_Rudzielec92
ja mieszkałam w parterówce z poddaszem. nie mielismy schodów tylko drabinkę wysuwaną z sufitu, bardzo fajny domek ok. 130 m2. Każdy miał własny pokoik i było git. zaczęliśmy budować w marcu 2011 a we wrześniu 2011 już tam mieszkaliśmy, przy domku pietrowym więcej czasu by to zajęło i na pewno pożarło więcej pięniędzy :)

Gość znawczynimeskichdusz
z podaszem...zdecydowanie i nie mniej niż 350 m2 i koniecznie z basenem w ogródku oraz piwnicą na wina.....

Gość MAGDAFLK
JA MAM DOM Z PODDASZEM DOM W NEKTARYNKACH I UWAŻAM ZE JEST ZAJEBIŚCIE ZAPROJEKTOWANY

Gość ddddddddddddddddddddddddasd
ile mniej wiecej moze wyniesc wybudowanie jednopietrowego domu z poddaszem, metraz nwm z 200m+

ogólnie schody są później przeklinane powinno się zbudować dom z master bedroom na parterze a dzieciaki niech ganiają na poddasze